Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.11.

7.11.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluaisitko kurottaa kohti jotain uutta? Hinkusi oppia enemmän rajoistasi on vastustamaton. Eräs, joka yrittää saada sinut luopumaan aikeestasi, saattaa pelätä menettävänsä sinut. Et taida tyytyä toiseksi parhaaseen missään asiassa, ja hyvä niin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yrittääkö joku saada sinut käymään juhlimassa vähän useammin? Jokin kutsu jakson keskivaiheilla ei oikein saa sinua innostumaan. Oletko varma, ettet pitäisi tästä tilaisuudesta? Sinulla on vain yksi keino selvittää asia. Tuo esiin jousimiehen uteliaisuutesi!

Kauris 21.12.–19.1.

Yhteisen juhlan järjestäminen perheelle ja ystäville vaatii huolellista budjetointia. Samalla se on hyvä harjoitus tulevia tapahtumia varten. Huolehdi tapaamisen jälkeen, että pidätte aiempaa enemmän yhteyttä. Älä koskaan laiminlyö sinulle tärkeitä ihmisiä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Joku kääntyy puoleesi kaivatessaan rauhoittelua tulevaisuuden suhteen. Jos pystyt auttamaan häntä, tee se mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Jokin tekemäsi ostos tuo hymyn rakastamasi henkilön kasvoille. Tee myös varasuunnitelma, kun suunnittelet tulevaa matkaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Työskenteletkö budjetin kimpussa? Huomaa ajoissa, ettet voi millään miellyttää kaikkia. Työelämässä kahdenkeskiset tapaamiset auttavat parhaiten löytämään yhteisymmärryksen. Älä unohda huumorintajun voimaa, se pätee myös rakkauselämässä.

Oinas 20.3.–19.4.

Lämmin ilmapiiri ja optimismi leimaavat tätä jaksoa. Asia, josta et aluksi ollut ollenkaan kiinnostunut, etenee. Se ei ole lainkaan niin ikävää kuin arvelit. Sekavat tunteet työelämän muutosta kohtaan muuttuvat helpotukseksi, kun saat tietää enemmän yksityiskohdista.

Härkä 20.4.–20.5.

Ihmissuhteet korostuvat, joten ole valmis hauskanpitoon. Milloin viimeksi suunnittelitte jotain yhdessä? Voit vahvistaa erityistä sidettä välillänne näyttämällä, kuinka paljon välität. Helpotukseksesi kotona käynnissä ollut projekti alkaa valmistua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Odottamasi muutokset sekä töissä että kotona alkavat vähitellen toteutua. Vaikka olet varautunut tekemään pitkiä päiviä, kiinnitä huomiota terveyteesi. Jollekin läheiselle uskoutuminen näyttää helpottavan huoliasi, etenkin jos ne liittyvät raha-asioihin.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos jokin asia tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, ota siitä selvää. Ystävän ehdotus voi tuntua hermostuttavalta mutta kiehtovalta. Tuntuuko, että sinua sysitään tiettyyn suuntaan? Älä suostu vain sen takia, että joku on ponnistellut asian eteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Pesänrakennusvietti valtaa mielesi. Luova mieliala sopii sinulle, ja sen ansiosta voit päästä helposti yhteen samanmielisten ihmisten kanssa. Älä kuitenkaan anna kaikkea huomiotasi toisille, sillä itsensä uuvuttaminen ei ole lainkaan viisasta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko sinusta, että ostosvimma on vallannut jonkun läheisesi? Pidä huolta raha-asioista ja yritä säilyttää tasapaino. Tee lista tärkeistä menoista yhdessä kumppanisi kanssa. Osaat yleensä ottaa asiat rennosti, mutta tällä kertaa pysyt tiukkana.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaikki eivät huomaakaan, kuinka paljon teet työtä kulissien takana. Rauhaa rakastavana ihmisenä olet nyt yllättävän äänekäs, kun haluat puolustaa ystävääsi. Ole kuitenkin varovainen kritisoidessasi muita, niin säästyt suuremmilta takaiskuilta.

Lue myös

Suosittelemme