Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.11.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tulevalla viikolla innostut tekemään jotain odottamatonta. Jonkun toisen sanat voivat toimia katalysaattorina ja rohkaista sinua ottamaan kantaa tärkeään asiaan. Tunnet olosi vahvaksi, energiseksi ja itsevarmaksi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sosiaalinen elämäsi näyttää olevan vilkkaampaa kuin koskaan aiemmin, ja saat rohkeutta ottaa yhteyttä kanssasi samanhenkisiin ihmisiin. Ha­luatko lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa medias­sa? Tee se nyt.

Kauris 21.12.–19.1.

Ensi viikko alkaa vauhdikkaasti, ja energiatasosi on kor­kea. Saat paljon huomio­ta, joten käytä tilanne hyväksesi ja näytä muille, mihin kaikkeen pystyt. Ole rohkea ja ota yhteyttä ihmisiin, joilla on vaikutusvaltaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat saada tarjouksen, joka voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Tällä kertaa ei ole kuitenkaan syytä huoleen. Älä käytä liikaa aikaa päätöksen tekemiseen, jotta mainio tilaisuus ei mene sivu suun.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt sinun on aika puhua avoimesti tunteistasi ja päästä eroon raskaasta taakasta. Yrität ehkä piilotella huonoa oloasi, mutta siitä aiheutuu vain lisää harmia. Uskalla pyytää ongelmiisi apua, niin elämäsi helpottuu varmasti.

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt on aika selvittää vanhat erimielisyydet ja ongelmat ja aloittaa alusta. Karsi elämästäsi kaikki turhat jutut ja keskity sinulle tärkeisiin ja merkityksellisiin a­sioihin. Ilmaise itseäsi rehellisesti, jotta saat sanomasi perille.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämääsi saattaa ilmaantua uusi ihminen kuin tyhjästä. Jos haluat tutustua häneen, sinun on tehtävä aloite. Nyt on otollinen hetki uuden harrastuksen, tavan tai projektin aloittamiselle. Sinulla on tällä hetkellä paljon annettavaa, ja toimit inspiraationa myös muille.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat hautoa mielessäsi hyvää ideaa, mutta pysy kärsivällisenä: voi mennä hetki ennen kuin asiat järjestyvät. Jos jaksat vähän odottaa, onnittelet myöhemmin it­seäsi. Viikonlopun ohjelma näyttää lupaavalta, ja ilmassa voi olla romantiikkaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko valmis uuteen alkuun? Tuleva viikko tuo mukanaan lisää energiaa, jonka avulla pääset tarttumaan arjen askareisiin täydellä teholla. Nyt voi olla oikea aika esitellä osaamistasi muille ja tehdä heihin vaikutus. Älä ujostele liikaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Valmistaudu tulevaan viikkoon, sillä siitä on tulossa kiireinen. Eteesi tupsahtelee kiehtovia tarjouksia ja kohtaamisia. Pienimmätkin päätökset, joita teet tulevina päivinä, voivat vaikuttaa suuresti tulevaisuuteesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Taloudelliset asiat voivat kärjistyä, ja sinun on oltava varovainen. Tee harkittuja päätöksiä äläkä tuhlaa rahaa turhuuksiin. Jos tarvitset lisätuloja, ryhdy heti miettimään, miten voisit kasvattaa tilisi saldoa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko valmis kääntämään uuden sivun ja siirtymään seuraavaan vaiheeseen elämässäsi? Nyt on aika ottaa unelmat ja tavoitteet vakavasti ja alkaa tehdä töitä niiden eteen. Kun uskallat ottaa ensimmäiset askeleet, eteneminen on vauhdikasta.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X