Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 26/2013

Teksti: Anna.fi

Ilmassa voi olla rakkautta ja romantiikkaa, kuin ruusun tuoksua. Kannattaa kääntää huomio sisäänpäin ja tarkistaa omia suunnitelmia ja sitoumuksia sekä olla tarkkana kaikenlaisten yksityiskohtien ja sanallisten sopimusten suhteen.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 24.6.2013

Maanantain tunne-energiat ovat intensiivisiä, arvaamattomia ja konfliktit ovat mahdollisia. Sanallinen ilmaisu toimii normaalia nopeammin, ja erityisesti jos tapanasi on olla suorasukainen ilmaisussasi, tänään saatat lasketella suustasi pitkät pätkät ennen kuin ehdit ajatella tuliko asiat sanottua sillä tavalla kuin oikeasti halusit, ja oliko kaikki vuodatus aivan tarpeellista.

Tiistai 25.6.2013

Tiistaiaamu voi alkaa hitaasti ja koneiston käynnistyminen voi ottaa tavanomaista kauemmin. Päivän kysymykseksi saattaa nousta motivaatio, sekä syyt toiminnan taustalla. Jos tänään koet turhautumista elämäsi askareiden parissa, kysy itseltäsi miksi teet sitä mitä olet tekemässä. Perusasioiden pohtiminen voi tuoda oivalluksia jotka auttavat eteenpäin.

Keskiviikko 26.6.2013

Keskiviikkona laajentumiseen, runsauteen ja yltäkylläisyyteen liittyvä Jupiter siirtyy Rapuun ja aloittaa noin vuoden mittaisen kulkunsa tässä herkkätunteisessa ja huolehtivassa merkissä. Päivän toinen tärkeä tapahtuma on Merkuriuksen perääntymisjakson alkaminen. Nyt kannattaa kääntää huomio sisäänpäin ja tarkistaa omia suunnitelmia ja sitoumuksia, kuin myös olla tarkkana kaikenlaisten yksityiskohtien ja sanallisten sopimusten suhteen.

Torstai 27.6.2013

Torstaina rakkauden ja sosiaalisten suhteiden planeetta Venus siirtyy ilmaisuvoimaiseen ja lämminsydämiseen Leijonaan. Päivässä on lempeä, harmoninen ja hyväntahtoinen tunnelma. Myös rakkautta ja romantiikkaa voi olla ilmassa kuin ruusun tuoksua. Jotain uutta ja ihanaa saattaa olla alkamassa.

Viikonloppu

Perjantai ruokkii rakkautta ja uusia aloituksia, mutta päivän energia on silti latautunut ja jopa ärhäkkä. Jokin voi olla etenemisen esteenä ja peruutukset tai lykkääntymiset voivat koetella kärsivällisyyttä. Hylätyksi tulemisen tunteet voivat aktivoitua tänään poikkeuksellisen herkästi, vaikka tilanteessa ei olisi lainkaan kyse torjunnasta vaan jostain ihan muusta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X