Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 27/2013

Teksti: Anna.fi

Voit joutua vastatusten asian kanssa, jonka mieluummin haluaisit jo unohtaa. Älä yritä kiemurrella tilanteesta välttelytekniikalla. Kohtaa se rohkeasti ja anna arvoa raadollisellekin rehellisyydelle.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 1.7.2013

Maanantain tunnelmia sävyttävät vakavat ja estyneet energiat. Pelkkä into ei nyt riitä, vaan menestykselliseen toimintaan tarvitaan harkintaa ja resursseja. Sitoutumisen teemat voivat nousta pintaan eri tavoin. Jokin voi tuntua rajoittavalta, tai vaihtoehtoisesti sisukkuus ja päättäväisyys antavat uutta potkua vanhoihin sopimuksiin.

Tiistai 2.7.2013

Tiistaissa on tiukat kuviot, ja ahdistusta sekä paineen tuntua voi olla ilmassa. Voit joutua vastatusten jonkin asian kanssa, jonka mieluummin haluaisit jo unohtaa. Älä yritä kiemurrella tilanteesta välttelytekniikalla tai olemalla mahdollisimman epämääräinen. Kohtaa kaikki rohkeasti ja anna arvoa raadollisellekin rehellisyydelle. Pöytä puhtaaksi kerralla on parempi ratkaisu kuin pitää luurankoja kaapissa.

Keskiviikko 3.7.2013

Keskiviikko voi olla päällisin puolin rauhallinen, kuin myrskyn silmässä ollessa. Tiiviit ja muutosvoimaiset energiat ovat valloillaan, mutta tänään on mahdollista keskittyä perspektiiviä avartaviin ja ymmärrystä lisääviin keskusteluihin. Tyyneys ja kärsivällisyys ovat parhaat keinot tämän ajan haasteisiin. Parasta mitä tänään voit tehdä on rentoutua ja katsoa kaikkea lempein silmin.

Torstai 4.7.2013

Torstaissa on pyörremyrskymäistä muutosenergiaa. Avaa ikkunat, sisäiset tai ulkoiset, ja anna ristivedon raikastaa ilma. Eniten tästä ajasta nauttivat ne, jotka eivät pyri takertumaan mihinkään tai yritä ohjailla väkisin elämän kulkua. Ihmettelevän luottavaisella asenteella tämäkin päivä on piristävän yllätyksellinen ja eteenpäin työntävä.

Viikonloppu

Perjantai tuo syviä oivalluksia, uuden ymmärryksen kautta tapahtuvan eheytymisen ja sovituksen mahdollisuuksia. Suuntaa huomio sisäänpäin, omiin ajatuksiisi, ennemmin kuin toisten sanoihin tai tekoihin. Väärinkäsitysten mahdollisuus on suuri tai saman aaltopituuden saavuttaminen muiden kanssa voi olla ongelmallista. Kuuntele juuri siksi omaa sisintäsi, ja anna turhien sanojen olla.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X