Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 37/2015

Tällä viikolla Mars tekee kolmiota Uranukselle ja siksi vauhtia tulee riittämään kaikilla elämänalueilla niin omassa kuin muidenkin elämässä. Nyt on hyvä luottaa omaan tekemiseen ja olla nopea päätöksenteossa.

Teksti:
Anna.fi

Tällä viikolla Mars tekee kolmiota Uranukselle ja siksi vauhtia tulee riittämään kaikilla elämänalueilla niin omassa kuin muidenkin elämässä. Nyt on hyvä luottaa omaan tekemiseen ja olla nopea päätöksenteossa.

Oinas

Viikkohoroskooppi, Oinas

7.9.2015

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

8.9.2015

Saat lähipäivien aikana paljon asioitasi järjestykseen ja samalla sinulla on mahdollisuus avata joitakin erittäin mielenkiintoisia uusia ovia. Kaikki eivät katsele suopein silmin touhujasi ja niin pitääkin olla. Vastustus on tällä kertaa merkki siitä, että suuntasi on oikea ja siitä tulisi olla kiitollinen.

9.9.2015

Joudut tänään vastaamaan jostakin aikaisemmasta lupauksestasi, jota et ehkä pystykään pitämään. Älä silti hermostu sillä olosuhteet ovat muuttuneet ja ainoa hyvään lopputulokseen johtava menetelmä on myöntää virhe tapahtuneeksi. Saatat joutua hetkeksi huonoon valoon, mutta se on pieni hinta rauhasta.

10.9.2015

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

11.9.2015

Joidenkin on tänään vaikea sopeutua elämän tosiasioihin, mutta turha kai siitä on tulla sinulle itkemään. Sanoudu irti syntipukin tai likaämpärin roolista ja palauta valittaja selkeästi maanpinnalle.

12.9.2015

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

13.9.2015

Innostavat ja masentavat fiilikset ovat tänään melkoisessa aaltoliikkeessä. Älä jää kiinni kumpaankaan vaan tallaa suloisen turtumuksen tilassa läpi tästä päivästä. Jos sinulle tarjoutuu joku aloittamisen mahdollisuus, niin sellaiseen kannattaa tarttua tukevalla otteella.

Härkä

Viikkohoroskooppi, Härkä

7.9.2015

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

8.9.2015

Jos huomaat että sinun on vaikea pysyä aloillasi tai keskittyä tässä lähipäivinä niin muista ainakin liikkua rauhallisesti ettet turhia kompastelisi. Marsin neliö antaa paljon voimaa ja keskittymiskykyä sellaisiin asioihin, jotka koet omiksesi, mutta kaikkeen muuhun tekemiseen se aiheuttaa suuria ongelmia.

9.9.2015

Ole varovainen puheissasi tai lupauksissasi tämän päivän aikana, sillä asiat eivät ole niin selviä ja yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Otat tavallista jyrkemmin kantaa kiperiin kysymyksiin tietämättä kaikkia taustatekijöitä. Jossain vaiheessa huomaat haukkuneesi väärää puuta ja anteeksipyyntö on paikallaan.

10.9.2015

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

11.9.2015

Tänään tiedostat hyvin selvästi asiat, jotka kuluttavat kohtuuttomasti voimavarojasi. Tilanteen korjaaminen edellyttää selkeää kannanottoa, jonka tiedät hermostuttavan muita asianosaisia.

12.9.2015

Arpaonnea ja muita mukavia sattumuksia on luvassa sitä enemmän mitä hauskemman pystyt tästä päivästä itsellesi tekemään. Nauti siis elämästäsi ja sen tarjoamista pienistä onnistumisista.

13.9.2015

Oivalluksen lamppu välähtää johonkin aikaan päivästä niin voimakkaasti että sinun on pakko rynnätä toteuttamaan sitä välittömästi. Varo kynnystä ja muita vaarallisia ulokkeita, mutta älä anna minkään mahdin maailmassa estää sinua toteuttamasta oivallustasi.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi, Kaksoset

7.9.2015

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

8.9.2015

Kaikki asiat joihin näinä päivinä innostut lähtevät melkein lentoon käsissäsi. Luota siihen mitä tapahtuu, sillä tämä on sinulle oikein hyvää aikaa. Toivottavasti et anna kenenkään määrätä päivittäisestä rytmistäsi, sillä menestys seuraa yllättävän runsaana vain sinun sanelemaasi aikataulua.

9.9.2015

Sinulta saatetaan tulla kysymään kantaa kahden tai useamman ihmisen välisiin erimielisyyksiin ja yllättäen huomaat että sinulla on ratkaisu pulmaan kuin pulmaan etkä anna henkilökohtaisten suhteiden vaikuttaa ratkaisuusi. Selkeytesi ja suoruutesi tulevat palkituksi hiukan myöhemmin. Huomaat sen kyllä.

10.9.2015

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

11.9.2015

Ihan kaikki ei tänään mene niin kuin pitäisi, mutta sinua sen ei pitäisi juurikaan koskettaa. Sisimmässäsi tiedät mistä tässä ongelmassa on kysymys ja voit jättää sen kaikessa rauhassa toisten hoidettavaksi.

12.9.2015

Joku erittäin suotuisalta vaikuttanut mahdollisuus osoittautuu tänään jollain tavalla pettymykseksi, mutta voit vielä kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneen ja muuttamalla omaa suunnitelmaasi tai aikatauluasi.

13.9.2015

Kuka sinua yrittää jujuttaa? Tänään vainuat vilpin tekijät jo kilometrien päästä. Jos jokin epäilyttää, niin kannattaa nostaa kunnon haloo ja katsoa mistä oikein on kysymys. Ellei varoittavaa ennakkoaavistusta ilmene niin kaikki on hyvin ja voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

Rapu

Viikkohoroskooppi, Rapu

7.9.2015

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti mitä tänään haluat ja se on sinun.

8.9.2015

Vapauden halusi kasvaa lähipäivinä sitä suuremmaksi mitä ahtaammissa olosuhteissa satut elämään. On aika kaataa liian ahtaat raja-aidat. Uranuksen neliö saa sinut tuntemaan itsesi pieneksi terroristiksi kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa joku pyrkii määräämään sinun elämästäsi.

9.9.2015

Jos huomaat olevasi tänään tavallista kriittisemmällä tuulella niin koeta tietoisesti välttää tilanteita, joissa voisit joutua väittelyyn. Suutut liian helposti ja arvostelukykysi saattaa pettää pahemman kerran. Pidä tietoisesti kiinni todellisista oikeuksistasi ja omasta näkemyksestäsi, niin riitaa ei tarvita.

10.9.2015

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

11.9.2015

Joku yrittää ehkä kaataa päällesi sellaista vastuuta, johon sinulla ei ole mitään osuutta. Palauta määrätietoisesti asiat oikeaan järjestykseen ja palauta pallo sinne mistä se sinulle heitettiin.

12.9.2015

Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

13.9.2015

Mukava päivä luvassa, jos maltat irrottaa otteesi päivän rutiineista ja suot itsellesi oikeuden edes yhteen makuhermoja tai muita aisteja hivelevään nautintoon. Ilon ja innostuksen keskeltä löytyy myös sinulle tärkeä ihminen.

Leijona

Viikkohoroskooppi, Leijona

7.9.2015

Tiedät että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

8.9.2015

Tällä jaksolla olet hyvin aktiivisessa ja toimivassa vireessä, joten nyt kannattaa lähteä toteuttamaan itseäsi kiinnostavia suunnitelmia ja ideoita. Oivalluksesi toimivat vasta tekemisen yhteydessä, ei niinkään suunnitteluvaiheessa ja siksi on syytä olla liikkeellä ja tehdä päätökset riittävän nopeasti.

9.9.2015

Tänään syntyy väittelyitä ja kiistoja tavallista helpommin, mutta sinun roolisi on toimia sovittelijana, sillä tunnut nyt tietävän oikeat kompromissit vaikeampiinkin välirikkoihin. Moni yrittää pestata sinua puhumaan puolestaan, mutta sellaiseen ei saa tässä vaiheessa mennä sortumaan.

10.9.2015

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

11.9.2015

Turhantärkeät auktoriteetit ottavat tänään päähän niin voimakkaasti, että et malta olla laukomatta takaisin, mikäli joku uskaltautuu arvostelemaan tekemiäsi ratkaisuja. Hermostuminen on kuitenkin merkki omasta epävarmuudestasi, joten viisainta olisi jättää mekkalointi kokonaan väliin.

12.9.2015

Tänään kannattaa seurata ketkä erityisesti viihtyvät seurassasi. Kuuntele mitä he sinulle sanovat, sillä joku näistä ideoista on aivan loistava, mutta huomenna sen aloittaminen on jo myöhäistä.

13.9.2015

Nyt on syytä juhlia tai pitää muuten vain hauskaa ilman erityistä aihetta. Tarjoa ystävillesi vaikkapa leivoskahvit juhlan kunniaksi. Sano että juhlit tätä elämää ja arvokasta ystävyyttä heidän kanssaan. Tämä pieni ele palkitsee sinut vielä moneen kertaan.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi, Neitsyt

7.9.2015

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

8.9.2015

Jos olet tuntenut itsesi hiukan hermostuneeksi viime aikoina, niin nyt sinulla on mahdollisuus oivaltaa mikä tai mitkä asiat ovat pielessä. Putoat auttamatta muiden vauhdista, ellet ole valmis ottamaan vastoinkäymisistä opiksesi ja muuttamaan suunnitelmiasi välittömästi kun eteneminen pysähtyy.

9.9.2015

Anna muiden hoitaa omat kiistansa ja varo puuttumasta niihin millään tavalla. Kysymys on aivan eri asioista kuin mistä ääneen puhutaan. Sekaantuminen tulee vain saattamaan sinut huonoon valoon molempien osapuolten silmissä ja siksi on viisainta pitää nokka solmussa ja ajatukset omassa päässä.

10.9.2015

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

11.9.2015

Ajaudut mukaan johonkin lievään valtataisteluun, joka ei varsinaisesti kuulu sinulle. Kannattaa vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta, vaikka panokset ovatkin varsin vaatimattomia.

12.9.2015

Selvää onnekkuutta ja pientä menestystä on ilmassa. Luottamalla herkkiin tuntemuksiisi saatat iskeä hakkusi tänään, ellei ihan kultasuoneen niin pienen lohdutusvoiton sisältävään ässäarpaan kuitenkin.

13.9.2015

Näet selkeästi mikä tässä päivässä toimii ja mikä ei. Luota näkemykseesi ja ole valmis aloittamaan hyvältä tuntuvia uusia asioita juuri tänään. Jos ryhdyt mihinkään vastentahtoisesti, se tietää välittömiä ongelmia.

Vaaka

Viikkohoroskooppi, Vaaka

7.9.2015

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodi blues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

8.9.2015

Lähipäivinä kannattaa satsata kaikkiin sinua kiinnostaviin uusiin asioihin, sillä osalla niistä saattaa olla ratkaiseva merkitys tulevaisuudellesi. Marsin ja Uranuksen positiiviset energiat laittavat nyt vauhtia rattaisiin, eikä sinulla ole vaikeuksia saada asioita juuri oikeille raiteille, kunhan et jarruttele.

9.9.2015

Olet äärimmäisen herkällä päällä tunnistamaan sinulle vahingolliset ihmiset ja asiat, sillä ne herättävät sinussa voimakkaita vihan tunteita. Tänään tulisi silti välttää kaikin keinoin syytösten esittämistä. Tunteet heräävät siksi, että voisit omilla ratkaisuillasi korjata tilanteen kannaltasi paremmaksi.

10.9.2015

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

11.9.2015

Stressaantunutta energiaa ja väsymystä on tänään ilmassa. Joku saattaa hermostua sinulle aivan aiheetta. jos pystyt säilyttämään malttisi, on elämäsi oikein hyvällä mallilla.

12.9.2015

Tästä päivästä henkivä hyväntuulisuus ja optimistisuus osoittavat sinulle ne ihmiset ja elämänalueet, joihin kannattaa keskittää lisää voimavaroja. Menestystä on aina luvassa kaikkialla missä itse tunnet viihtyväsi.

13.9.2015

Seilaat puolihuolimattomassa myötätuulessa. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja hakeudu mielikahvilaasi nautiskelemaan elämän makeutta. Rennon olosi keskellä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua johonkin mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Vastaa ihmeessä myöntävästi.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi, Skorpioni

7.9.2015

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

8.9.2015

Energisyytesi kasvaa näinä päivinä melkoisesti, mutta se ei missään nimessä anna lupaa hosumiseen, sillä myös tapaturmariski on koholla Marsin neliöstä johtuen. Kiire on näinä päivinä pahin vihollisesi ja se yllättää varmasti, ellet tietoisesti päätä huolehtia vain ja ainoastaan omista asioistasi.

9.9.2015

Sanat sinkoilevat ajoittain hyvinkin äkäisesti puolelta toiselle, mutta sinun kannattaa pysytellä kiistojen ulkopuolella sillä ne ovat nyt muiden juttuja. Pitäytymällä puolueettomana seuraajana pystyt parhaalla mahdollisella tavalla rauhoittamaan taistelevia osapuolia ja pysyt samalla poissa tulilinjalta.

10.9.2015

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

11.9.2015

Sinun päätöksiäsi ja ratkaisujasi ei kannata asettaa tänään kyseenalaiseksi, ellei halua aikaansaada kunnon kädenvääntöä kanssasi. Pidä vaan puolesi, mutta tee se rauhallisesti.

12.9.2015

Johonkin aikaan päivästä voit tunnistaa voimakkaan kutsun tutustua sinua kiinnostavaan uuteen ihmiseen tai asiaan. Tutustuminen kannattaa varmasti, joten heitä nurkkaan kaikki arkuutesi ja seuraa sisältäsi kumpuavaa kutsua.

13.9.2015

Tunteesi ohjaavat sinua voimakkaasti tiettyyn suuntaan. Anna tuulen kuljettaa sinua kohtaamaan juuri tänään tärkeältä tuntuva ihminen ja sitten tämän päivän suuri oivallus, jonka hän sinulle välittää. Toimeen on syytä ryhtyä välittömästi.

Jousimies

Viikkohoroskooppi, Jousimies

7.9.2015

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

8.9.2015

Löydät näinä päivinä yllättäviä ja samalla hyvin toimivia ratkaisuja joidenkin sinulle merkittävien suunnitelmien toteuttamiseen. Marsin kolmio antaa hyvän itseluottamuksen ja varman otteen kaikkeen tekemiseen. Uranus tarjoaa rohkeita ja ehdottomasti toimivia oivalluksia, joilla pääset halutessasi pitkälle.

9.9.2015

Tänään joku saattaa hyökätä kimppuusi kovin sanoin, mutta sinulla ei ole mitään syytä hermostua, sillä tiedät toimineesi ainoalla mahdollisella tavalla kyseisessä tilanteessa. Sanailijalla on tänään oma lehmä ojassa ja hänen on omalla toiminnallaan selvittävä eteenpäin. Sinä et voi tällä kertaa auttaa.

10.9.2015

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

11.9.2015

Erilaiset kiistat ja väittelyt ovat osa tämän päivän luonnollista energiaa. Voit ottaa niihin osaa lähinnä huumorimielessä ja pilke silmäkulmassa, sillä olet nyt jollain tavalla tilanteen yläpuolella.

12.9.2015

Tavallista voimakkaampi turhautumisen tunne saattaa iskeä jossain vaiheessa päivää ja se kannattaa panna merkille. Suuntaa voi ja ehdottomasti kannattaa hiukan vaihtaa, jolloin elämä taas innostuu hymyilemään sinulle.

13.9.2015

Joku asia painaa mieltäsi. Tiedät kyllä mistä on kysymys. Ota siis yhteyttä asianomaiseen henkilöön ja ota selvää asioiden todellisesta tilasta. Tänään on juuri sopiva aika selvittää mahdolliset epäselvyydet ja ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

Kauris

Viikkohoroskooppi, Kauris

7.9.2015

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

8.9.2015

Intoa saattaa nyt riittää liiankin kanssa jonkun keskeneräisen asian hoitamiseen. Varo eksymästä sivuraiteille. Tee vain se mihin alun perin ryhdyit. Marsin haasteellinen aspekti antaa täyden energialatauksen niille asioille, jotka sinua motivoivat, mutta päinvastaisessa tapauksessa tökkii sitten senkin edestä.

9.9.2015

Riidankylväjiä tuntuu olevan nyt liikkeellä, mutta jos menet väittelyyn mukaan aggression vallassa, niin häviösi on varma. Hillitse siis itsesi ja päätä tietoisesti pitää kiinni omasta näkemyksestäsi ja ennen kaikkea omista oikeuksistasi. Jos säilytät malttisi, tulet selviämään kirkkaasti plussan puolelle.

10.9.2015

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

11.9.2015

Alitajuntasi ajaa sinua ottamaan voimakkaasti kantaa johonkin lähelläsi tapahtuvaan väittelyyn, vaikka asia ei millään tavalla kuuluisi sinulle. Mielipiteesi on kuitenkin tärkeä, joten kerro se avoimesti molemmille osapuolille.

12.9.2015

Jos tänään innostut jostakin asiasta, niin se on jotakin sellaista, johon kannattaa kiinnittää enemmän huomiota myös tulevina päivinä. Sinulla on tavallista vahvempi tuntuma sosiaaliseen kenttään ympärilläsi ja vaistoat mitkä asiat onnistuvat ja mitkä eivät.

13.9.2015

Hetkellinen inspiraatio iskee keskellä päivän tohinaa. Seuraa nopeasti syttyvää innostuksen aaltoa niin kauan kun se jaksaa sinua kuljettaa. Tärkeintä on pystyä toimimaan nopeasti, sillä tässä päivässä esiintyvä mahdollisuus katoaa yhtä nopeasti kuin syntyykin. Aikaa ei ole hukattavaksi.

Vesimies

Viikkohoroskooppi, Vesimies

7.9.2015

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

8.9.2015

Tärkeitä juttuja on nyt niin paljon, ettei aika tahdo millään riittää niiden hoitamiseen. Älä edes yritä vaan valitse tärkeimmät ja keskity niihin. Marsin oppositio rajaa energian käyttösi äärimmäisen tehokkaasti sinulle tärkeisiin projekteihin. Kaikki muu on tuomittu isompiin tai pienempiin vaikeuksiin.

9.9.2015

Vaikka asioita esitetään tänään hyvinkin kärkevässä sävyssä, niin sinulla ei ole vaikeuksia pitää päätäsi kylmänä, sillä tiedät että syy on muualla. Tänään sinulle on mahdollista löytää loistavia ratkaisuja muiden ihmisten ongelmiin, mutta varaudu siihen ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan.

10.9.2015

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

11.9.2015

Ota rohkeasti kantaa tänään esille tuleviin erimielisyyksiin. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Et ehkä pysty välttämään toisen osapuolen loukkaantumista, mutta se on pieni hinta elämisen oikeudesta.

12.9.2015

Asia johon olet voimakkaasti sitoutunut aiheuttaa tänään ahdistavia tuntemuksia koska kaikki ei näytä sujuvan niin kuin olit ajatellut. Mieti silloin, missä vaiheessa olet toiminut todellisten tuntemustesi vastaisesti, koska se on ainoa syy mahdolliselle ahdistukselle.

13.9.2015

Mikä sinua mahtaakaan nyt ahdistaa. Kaikki asiasi eivät ehkä ole oikeilla jengoilla. Kuuntele missä ahtaus tiivistyy ja ole valmis taistelemaan tiesi vapauteen. Jos ahdistavan olon aiheuttaa joku toinen ihminen, niin sinun tulisi pystyä vielä tänään ratkaisemaan häneen liittyvä ongelma.

Kalat

Viikkohoroskooppi, Kalat

7.9.2015

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

8.9.2015

Sinulla on mahdollisesti voimakas sisäinen lataus saattaa joku keskeneräinen asia lopultakin järjestykseen. Epäröinti saa sinut tuntemaan olosi hyvin ahdistuneeksi, sillä jossain sisimmässäsi tiedät, että juuri nyt on oikea aika pistää toimeksi. Pidä ahdistavaa oloa lähtölaukauksena ja voitto on varma.

9.9.2015

Vaikka yrittäisit kuinka varovaisesti puuttua johonkin havaitsemaasi epäkohtaan, niin tänään siitä nousee vähän isompi haloo. Asia kuitenkin painaa mieltäsi, etkä saa rauhaa, ellet nosta kissaa pöydälle. Lopulta tilanne selviää täysin sinun eduksesi ja huomaat kuinka turhaa toisten reaktioiden pelkääminen on.

10.9.2015

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

11.9.2015

Ajankohta on herkkä keskinäisille sanaharkoille, joihin sinutkin vedetään mukaan. Sano silloin epäröimättä oma mielipiteesi asiasta, vaikka sinulla ei äänioikeutta olisikaan.

12.9.2015

Joku hyvältä vaikuttanut tilaisuus on vaarassa mennä sivu suun tällaisena päivänä. Tulet lopulta hyötymään asiassa ilmenneistä ongelmista, kunhan pidät pääsi kylmänä, etkä syytä muita ihmisiä tapahtuneesta.

13.9.2015

Koet hetkellisen katkoksen alitajuntaasi ja tunteisiisi etkä oikein pysty ottamaan kantaa sinulle esitettyihin kysymyksiin. Älä turhaan yritä selvittää muille sellaisia asioita, jotka eivät ole täysin selviä edes itsellesi.

Annan viikkohoroskooppi 4.-10.9.

Kuukausihoroskooppi 9/2015

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X