Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 4/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 25.1.2010

Tämä viikko pitää sisällään lopultakin sen huipentuman tälle Saturnuksen ja Pluton neliölle. Muistutan edelleen, kuinka valtavan tärkeätä on ylläpitää omaa visiota ja tarkoitusta tällaisena aikana, kun jopa päivittäiset energiavaihtelut tahtovat suistaa sinut selväjärkisyyden rajoille. Tekeminen on nyt tärkeämpää kuin miettiminen, olipa se sitten mitä hyvänsä.

Tiistai 26.1.2010

Energinen olotila kuuluu kaikesta huolimatta jokaiselle, jolla on selvä suunnitelma omalle tulevaisuudelleen. Jokainen askel ja teko kannattaa tehdä täydellä sydämellä ja luottamuksella, sillä vain sillä on merkitystä lopputulokseen.

Keskiviikko 27.1.2010

Venuksen ja Marsin oppositio lisää keskinäistä vetovoimaa aivan hurjasti kaikkien sellaisten ihmisten välillä, joilla on suuri merkitys toistensa henkiselle kasvulle. Kuulostele tapahtumia tällaisesta näkökulmasta.

Torstai 28.1.2010

Kuun ja Merkuriuksen oppositio korostaa rehellisen puheen merkitystä kaikessa keskinäisessä kanssakäymisessä. Tänään jutut menevät helposti ristiin, ellet ole sydämestäsi sen takana, mitä suustasi päästelet.

Viikonloppu

Nyt viikonloppuna olemme siis pysähtyneet tähän raskaasta energiastaan tuttuun Saturnuksen ja Pluton neliöön, jota mukavasti vahvistaa täydenkuun loimotus voimakkaimmillaan lauantaina. Nyt jos koskaan, tulee tarkasti reagoida omiin levottomuuden tunteisiin. Voima muutosten takana on tällä hetkellä suurempi kuin kukaan osaisi unelmoida. Voima vie sinua vauhdilla kohti asettamiasi tavoitteita, jos niitä on.

Astro.fi

X