Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 42/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit lupaavat tälle viikolle! 

Oinaan viikko

13.19.2014

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

14.10.2014

Rakkaus ja erotiikka tarjoavat mielenkiintoisia jännitteitä elämääsi. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää aidosti itsellesi. Liian yltiöpäiseksi en silti suosittele heittäytymään, sillä pelkkä seksuaalinen lataus ei ole vahvaa valuuttaa onnen markkinoilla.

15.10.2014

Suonissasi virtaa tavallista suurempi energialataus, jota ei saa suunnata vääriin kohteisiin. Vain tekeminen jota arvostat tuottaa nyt tulosta, muu tekeminen kääntyy monella tavalla sinua vastaan ja silloin ovat hermot piukalla. Huomaat kyllä, mikä ei maistu ja sillä perusteella nyt olisi toimittava.

16.10.2014

Mikäli joudut jossakin tilanteessa toimimaan vastoin omaa käsitystäsi, niin nyt saatat yllättää itsesi ja ilmoittaa kylmän rauhallisesti, että enää se ei onnistu. Ja heti helpottaa.

17.10.2014

Tiedät että tänään pitäisi hoitaa joku tärkeä asia, mutta et millään tahdo saada päähäsi jotta mikä. Lopeta miettiminen niin juttu kyllä selviää. Ajatus ei pysähdy koskaan tarpeettomasti minnekään ja sitten kun se pysähtyy, tulee sinun laittaa palikat kohdalleen saman tien.

18.10.2014

Tänään muistuu mieleesi yksi tai useampi ihminen, jota et ole muistanut aikanaan kiittää hänen/heidän sinulle antamastaan avusta. Tämä on sinun kiitollisuutesi päivä, jolloin pystyt merkittävällä tavalla piristämään läheisiäsi ja antamaan heille lisää energiaa.

19.10.2014

Elokuviin, teatteriin, tansseihin, huuhaailtaan. Mars matkaan. Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotakin kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.

Härän viikko

13.10.2014

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

14.10.2014

Jos tunnet olosi vieraaksi tai ahdistuneeksi kumppanisi seurassa niin tiedät kyllä mistä se johtuu. Ota asia puheeksi ja olo helpottaa välittömästi. Muista, että elät täällä omaa elämääsi, etkä voi antaa kenenkään muun määrätä mielenkiintosi kohteita ilman vakavia seurauksia.

15.10.2014

Jos koet että joku ihminen on tavalla tai toisella esteenä suunnitelmiesi toteutumiselle niin lähipäivinä keksit oikeat keinot päästä viemään asiaasi eteenpäin vastustuksesta huolimatta. Keksimäsi menetelmä ei todennäköisesti miellytä esteeksi kokemaasi henkilöä, mutta sehän on hänen ongelmansa.

16.10.2014

Tänään sinulla on voimakas tunne siitä, että joku sinua vaivannut asia täytyy saada selvitettyä. Ajankohta on varmasti paras mahdollinen, joten asiaan! Vaikka tiedät jonkun ottavan nokkiinsa, niin silti asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

17.10.2014

Tänään on parempi ryhtyä tuumasta toimeen, sillä saat tekemällä aikaan paljon enemmän kuin tuumailemalla. Ajatus ei kulje mutta käsi pelaa. Tämän tiedostamalla pääset valtavasti eteenpäin ja pystyt käyttämään hyväksesi saman energian, joka liikaa hajotettuna saa aikaan melkoisen sekasorron.

18.10.2014

Nyt on aika ottaa esille sellaisia asioita, joista et aikaisemmin ole uskaltanut puhua kumppanillesi tai jollekin muulle sinua lähellä olevalle ihmiselle. Tänään saat sanat taipumaan oikeaan muotoon eikä sinulla ole pelkoa tulla väärin ymmärretyksi.

19.10.2014

Tänään olet vaarassa sortua kadehtimaan muiden elämää ja saavutuksia. Tunnistat tämän epämukavana tyytymättömyytenä. Katso mitä kaikkea sinulla jo on, niin rauhoitut kummasti.

Kaksosten viikko

13.10.2014

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

14.10.2014

Ilmassa on kuumaa tunnelmaa ja eroottinen lataus heijastuu kaikesta tekemisestäsi. Älä siis ihmettele vaikka seuraasi tuppaa hiukan outoa ja samalla kiehtovaa väkeä. Varo tässä tilanteessa petollisia houkutuksia, sillä todellinen tunnelma elää sinussa, eikä niissä, jotka ovat ympärilläsi.

15.10.2014

Älä tuhlaa tätä aikaa epämiellyttäviin asioihin, sillä jokainen innolla tekemäsi juttu saa nyt siivet alleen. Rakennat omaa elämääsi niin positiivisessa energiassa, että kaikki mikä tuottaa sinulle iloa ja tyydytystä saa myös monet sinulle tärkeät tahot vakuuttumaan samasta asiasta.

16.10.2014

Ajatuksesi toimivat kirkkaasti ja tiedät miten mikäkin asia kannattaa esittää, jotta se tulisi oikein ymmärretyksi. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja viedä itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin kaikilla sektoreilla.

17.10.2014

Jos olet hiukan epävarmalla ja ahdistuneella tuulella niin hyväksy se tähän päivään kuuluvaksi energiaksi, jolla on oma tarkoituksensa. Hoida mieltäsi vaivaava asia pois ja vikkelästi, sillä se on ainoa keino välttää tulossa olevat vastoinkäymiset kyseisen asian tiimoilta.

18.10.2014

Sanat soivat tänään tavallista kauniimmin huulillasi ja nyt kannattaa kertoa kaikille tapaamillesi ihmisille jotain hyvää heistä itsestään. Näet ihmiset ja asiat positiivisessa valossa ja löydät vaikeistakin tilanteista sen paremman puolen.

19.10.2014

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.

Ravun viikko

13.10.2014

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

14.10.2014

Et pysty näinä päivinä sulattamaan mitään puolinaisia rakkauden osoituksia kumppaniltasi, vaan osaat osoittaa omalla merkkikielelläsi, ellei kaikki ole kohdallaan. Turhan kinastelun sijasta sinun tulisi ymmärtää, että vain sinä itse voit rajoittaa elämääsi. Kenelläkään muulla ei siihen ole oikeuksia.

15.10.2014

Väsymys ja turhautuneisuus iskevät kuolettavan tehokkaasti, mikäli erehdyt vääntämään jotain asiaa väkisin eteenpäin. Ota väsymyksestä ja haluttomuudesta opiksesi, sillä niiden vaikutus on tuhoava kaikkien sinulle tärkeiden tavoitteiden kannalta.

16.10.2014

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.

17.10.2014

Voit hyötyä monella tavalla tämän päivän energisyydestäsi ja loistavasta oivalluskyvystäsi, joten älä epäröi tarttua mahdollisuuksiin. luota siihen mitä tapahtuu ihan itsestään. Tämä toimivuus kestää vain muutaman päivän, joten käytä sitä hyväksesi ja keskity elämään.

18.10.2014

Asiallisuutesi on nyt kovaa valuuttaa, sillä pystyt näkemään selkeästi myös sellaiset asiat, joita jotkut toiset yrittävät kääriä petollisen kauniiseen pakettiin. Sinulle eivät tällä kertaa kelpaa tyhjät puheet tai lupaukset, vaan palautat sellaisten tarjoajat tehokkaasti takaisin maan pinnalle.

19.10.2014

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.

Leijonan viikko

13.10.2014

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

14.10.2014

Olet vauhdikkaassa vaiheessa elämässäsi ja sen huomaavat nyt toisetkin. Sinusta ollaan kiinnostuneita monessa mielessä. Ota tästä ajasta kaikki irti ja nauti saamastasi huomiosta täysin siemauksin. Ole samalla tietoinen sisälläsi asuvan rakkauden ja hetkellisen nautinnon välisestä, mahdollisesta ristiriidasta.

15.10.2014

Mahtava meininki on meneillään sinun elämässäsi Auringon ja Marsin aseman kautta. Energiaa riittää vaikka mihin, mutta lopulta vain sinulle itsellesi arvokkaat asiat tuottavat kunnon tuloksen. Valinta on tehtävä tietoisesti, sillä mikään ei myöskään estä sinua heittämästä aikaasi hukkaan.

16.10.2014

Ideasi ja suunnitelmasi kiteytyvät tavallista selkeämpään asuun aivoissasi eikä niitä kannata jättää sinne pyörimään. Kerro ideoistasi rohkeasti kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Saat tukea ajatuksillesi yllättäviltä tahoilta.

17.10.2014

Toiminta on valttia ja ajatustyöskentely lähes tuhoon tuomittua energian haaskaamista. Tee mitä teet ja jätä aivotyöskentely toiseen päivään. Ongelma kannattaa hoitaa vasta sitten kun se ilmenee. Etukäteen hoidettu ongelma ei kovin usein osoittaudu toimivaksi ratkaisuksi.

18.10.2014

Jos todella välität jostakin tai joistakin ihmisistä niin nyt kannattaa sanoa se ääneen, sillä myönteinen energia palaa aina takaisin luoksesi. Tänään puheesi on kuin musiikkia muiden korvissa.

19.10.2014

Anna elämän kuljettaa sinua hetkestä toiseen ja seuraa iloisten asioiden ja ilmeiden viitoittamaa tietä niin tiedät että suuntasi on varmasti oikea. Juhlan kunniaksi voit tarjota kahvit päivän parhaalle kaverillesi.

Neitsyen viikko

13.10.2014

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

14.10.2014

Ihmissuhteet ja parisuhde ovat tänään hyvässä myötätuulessa sikäli kun suhteesi perustuu molemminpuoliseen aitoon rakkauteen. Muuten tunnet olosi niin tyytymättömäksi, ettei yhteiseloa voi parhaalla tahdollakaan kutsua sopuisaksi. Kulje näinä päivinä sydämesi polkua ja anna tilaa aidolle rakkaudelle.

15.10.2014

Latausta riittää, mutta vain hyvin valikoituun kohteeseen. Mieti mikä on sinulle tänään tärkeintä ja keskity sitten ainoastaan siihen. Liika hajottaminen saa asiat mutkistumaan niin pahasti, etteivät voimasi riitä ensimmäisenkään homman loppuun saattamiseen kunnialla.

16.10.2014

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

17.10.2014

Sinulla on mahdollisuus saada paljon jälkeä aikaiseksi tämän päivän aikana, sillä ajatuksesi yhdistyvät loistavalla tavalla kaikkeen tekemiseen. Anna siis käsien ja jalkojen kiidättää sinua innostuksesi osoittamaan suuntaan ja huomaat saaneesi paljon aikaan tämän päivän aikana.

18.10.2014

Tänään ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä kuulee sillä jotkut vain osaavat pukea hankalat asiat paljon todellisuutta paremmiksi. Mikäli joku asia epäilyttää sinua, niin sano se ääneen. Kaikkien kannalta on lopulta parempi pysyä totuudessa.

19.10.2014

Tunteet ja järki tempovat sinua kumpikin omaan suuntaansa. Älä kuuntele kumpaakaan. Pysähdy hetkeksi ja ole täysin oma itsesi. Rauhoita tahtia, kunnes ylimääräinen hälinä pääsi sisällä on hiljentynyt.

Vaa’an viikko

13.10.2014

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

14.10.2014

Venus on merkissäsi ja tänään sinussa on aivan erityistä säihkettä. Vetovoimasi saa sukat pyörimään innokkaimpien seuraasi pyrkijöiden jaloissa. Jupiterin samanaikainen sekstiili osoittaa tietä menestyksen kentille, mikäli uskallat luottaa oman arvomaailmasi mukaisiin ratkaisuihin.

15.10.2014

Tämä päivä on täynnä positiivista ja toimivaa energiaa jonka avulla saat vietyä jokaista sinulle tärkeää asiaa ja suunnitelmaa vauhdilla eteenpäin. Keskity vain itsellesi tärkeisiin asioihin, sillä onni suosii ainoastaan sinulle mielekästä tekemistä. Kaikki muu touhu saa sinut tuskastumaan.

16.10.2014

Aurinko ja Merkurius merkissäsi antavat lisää pontta ja uskottavuutta kaikille tänään esittämillesi asioille ja mielipiteille. Nyt kannattaa puhua suu puhtaaksi ja katsoa sitten kuinka hyvään malliin asiat järjestyvät.

17.10.2014

Saatat tuntea itsesi hyvin innostuneeksi ja pystyväksi, mutta älä silti erehdy yrittämään mitään mahdottomia. Rajat ne ovat tälläkin päivällä. Tiedät kyllä mikä on tällä hetkellä sinun juttusi ja siihen voit nyt keskittyä hyvällä omalla tunnolla. Energiaa ei kannata haaskata sellaiseen, mistä ei ole kiinnostunut.

18.10.2014

Nyt on ainutlaatuinen päivä puhua tai kirjoittaa tavalla, joka saa kylmimmänkin jään sulamaan. Käytä ihmeessä tätä kielellistä lahjakkuutta hyväksesi niin kauan kun juttu tuntuu luistavan. Merkurius ja Venus tekevät yhtymää merkissäsi ja antavat sinulle eläinradan kultaisimman kurkun.

19.10.2014

Innostut tänään jostakin uudesta ideasta. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle tässä vaiheessa, mutta anna idealle sopivasti energiaa ja hetki aikaa toteutua myöhemmin.

Skorpionin viikko

13.10.2014

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

14.10.2014

Ilmassa on tänään lemmen leiskuntaa ja tavalla tai toisella sinäkin pääset nauttimaan rakkauden sävelistä, kunhan et vaadi toiselta mahdottomia. Asioiden on nyt annettava edetä omalla vauhdillaan, muuten porhallat metsään niin että rytisee.

15.10.2014

Merkkisi on kahden energiaplaneetan – Auringon ja Marsin – keskipisteessä ja jokainen asia, jonka tekemisestä tunnet nauttivasi, tuottaa paljon odotettua suuremman tuloksen. Saat apua ja kannustusta odottamattomilta tahoilta, eikä kukaan tai mikään voi asettua suunnitelmiesi toteutumisen esteeksi.

16.10.2014

Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.

17.10.2014

Ajatus kulkee hyvin ja sinun on helppo toteuttaa mielessäsi pyöriviä ideoita. Käytä tätä energiaa menestyksekkäästi puhumiseen tai kirjoittamiseen. Vaikutus on lyhytaikainen ja siksi tätä energiaa kannattaa käyttää tietoisesti hyväksi ajankohtaisten suunnitelmiesi toteuttamiseksi.

18.10.2014

Näet asiat tänään paremmassa valossa kuin mitä ne ehkä todellisuudessa ovat, sillä ihmiset osaavat lähipäivien aikana kaunistella hankalatkin tilanteet näyttämään suorastaan loistavilta mahdollisuuksilta. Kuuntele heidän juttujaan sopivalla kriittisyydellä, niin säilytät otteesi todellisuuteen.

19.10.2014

Lievää jännitettä on ilmassa ja samalla kihelmöivää odotusta. Älä määrittele suuntaasi liian tarkasti. Anna jalkojen kuljettaa sinua sinne missä tuntuu hyvältä ja elämä näyttää paremmat kasvonsa.

Jousimiehen viikko

13.10.2014

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

14.10.2014

Onnea tuottava Jupiter tekee sekstiiliä Venukselle ja osoittaa sinulle yllättävän mahdollisuuden tutustua erittäin mielenkiintoiseen henkilöön jos uskallat poiketa rutiineista ja hemmotella itseäsi jollakin, mikä sinua nyt eniten viehättää. Vain nauttimalla elämästäsi teet tästä törmäyksestä mahdollisen.

15.10.2014

Ohjaa tänään energiasi sellaisiin asioihin, joista olet eniten innostunut ja jätä kaikki muu tekeminen, sillä näissä päivissä soi vauhdikas ja iloinen menestyksen sävel. Sinussa on erikoista säteilyä, joka saa muutkin innostumaan ideoistasi. älä hukkaa tällaista aikaa mihinkään nyhertämiseen.

16.10.2014

Esittämissäsi sanoissa ja ajatuksissa on tänään selkeästi enemmän voimaa ja vakuuttavuutta, joten uskalla tarttua myös hiukan pelottaviin aiheisiin reippaalla myötäotteella. Sinulle riittää kyllä ymmärrystä.

17.10.2014

Monia ajatuksia pyörii päässäsi, mutta sinun ei ole ihan helppoa saada niistä otetta. Älä yritä liikaa, sillä tämä ei ehkä ole paras päiväsi. Puolusta silti oikeuksiasi; Ei kuitenkaan kielteisellä tai provosoivalla asenteella, vaan yksinkertaisesti uskaltamalla toimia mahdollisimman selkeästi ja itsenäisesti.

18.10.2014

Merkkisi on hyvässä aspektissa Venukseen ja Merkuriukseen. Osaat käyttää sanoja ja viehätysvoimaasi loistavasti yhdessä. Kannattaa siis puhua ja pulputtaa kaikkea mitä mieleesi juolahtaa. Muut kuuntelevat sinua mielellään ja ideasi hyväksytään normaalia pienemmällä vastustuksella.

19.10.2014

Tunnut nyt tietävän mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

Kauriin viikko

13.10.2014

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

14.10.2014

Rakkauselämäsi on kriittisessä vaiheessa ja tunnet syvää tyytymättömyyttä kumppaniasi kohtaan, ellei suhteenne ole oikealla mallilla. Mieti silloin, mitä olet itseltäsi hänen vuokseen kieltämässä. Silloin on aina kysymys pelosta eikä rakkaudesta. Rakkaus ei pelkää, vaan nauttii elämästä täysin siemauksin.

15.10.2014

Jos sinusta tuntuu että et saa kunnolla otetta tekemiisi asioihin, niin lopeta koko touhu hetkeksi ja mieti oletko varmasti omalla asiallasi. Luonnon suunnaton viisaus tekee kaikesta sinulle tarpeettomasta tekemisestä joko hankalaa tai niin puuduttavaa, ettei sen jatkaminen tunnu sinusta mielekkäältä.

16.10.2014

Olet tänään tavallista rehellisempi itsellesi ja olet valmis tuomaan esille kokemasi vääryydet jopa liiankin hyökkäävästi. Sanoissasi on tavallista enemmän energiaa ja siksi sinun on syytä harkita puheitasi hyvin tarkkaan.

17.10.2014

Olet hyvässä vireessä keksimään uusia sovellutuksia elämän eri alueille. Tämän päivän ideoista tulee olemaan suurta hyötyä tulevaisuudessa. Tätä suotuisaa energiaa ei riitä kuin muutamaksi päiväksi, joten mitä siitä säästelemään. Tunnet kyllä missä kulkee, joten siihen suuntaan täydellä höyryllä.

18.10.2014

Vaikka ihmiset yrittävät kaunistella asioita niin sinä pystyt tänään näkemään mikä on totta ja mikä muunneltua totuutta. Luota omaan näkemykseesi ja kerro myös muille miltä ko. juttu sinusta tuntuu.

19.10.2014

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota joku suunta, ihan mikä tahansa ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.

Vesimiehen viikko

13.10.2014

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

14.10.2014

Olet vauhdikkaalla tuulella ja vetovoimasi vaikutuksesta yksi tai useampikin henkilö osoittaa avoimesti kiinnostuksensa sinua kohtaan. Valinnan valtikka on kuitenkin sinulla, joten malta kohtalokkaan flirttailun sijaan tutkia, mikä on sinulle tärkeää tässä elämässä.

15.10.2014

Sinulla on tänään voimaa ja energiaa monen aikaisemmin mahdottomalta tuntuneen asian loppuun saattamiseen. Älä tuhlaa tätä mahdollisuutta toisarvoisiin tekemisiin tai rutiineihin, vaan keskity tämän hetken suurimpiin haasteisiisi. Mitään ei tarvitse saada valmiiksi päivässä. Aloittaminen riittää oikein hyvin.

16.10.2014

Tunnet olosi tänään tavallista varmemmaksi ja olet valmis esittämään ideoitasi ja mielipiteitäsi toisten kannanottoja pelkäämättä. Tietoisena tästä toimivasta energiasta voit saada monta asiaa kolahtamaan kohdalleen.

17.10.2014

Vaikka tunnetkin itsesi energiseksi ja tavallista kyvykkäämmäksi niin tänään kaikki ei ehkä mene suunnitelmiesi mukaan. Ota rauhallisesti. Et ole ainoa jonka elämäntilanne voi yllättäen muuttua aivan toiseksi kuin miksi sen itse aikaisemmin kuvittelit. Myönnä muuttunut kantasi, etkä menetä mitään.

18.10.2014

Runollisuutesi yllättää itsesi lisäksi ehkä muutaman muunkin tämän päivän kuluessa. Osaat asetella sanasi helposti vastaan otettavaan muotoon ja saatat saada ihan tahtomattasi jonkun ihastumaan itseesi.

19.10.2014

Tänään voit kääntää vahingon voitoksi, kunhan maltat suhtautua kohtaamaasi takaiskuun viisaasti. Menetät jotain, jota olet pitänyt ehkä hyvinkin tärkeänä, mutta mitä sinä samalla voitat?

Kalojen viikko

13.10.2014

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

14.10.2014

Et nyt oikein itsekään tiedä mitä haluat, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta jotakin tavallisesta poikkeavaa suunnitelmaasi. Aikaisemmin kulkemattomalla polulla odottaa tällä kertaa mielenkiintoinen ja elämääsi monella tavalla avaava tuttavuus. Uskalla siis poiketa rutiineista.

15.10.2014

Tänään on oikea hetki viedä joku sinulle hankalaksi muodostunut asia päätökseen tai ainakin reippaasti eteenpäin. Tartu siihen epäröimättä, vaikka alitajuinen pelko tekee kaikkensa, että jättäisit homman sikseen. Ahdistus ei kuitenkaan helpota, ennen kuin olet pistänyt homman pyörimään.

16.10.2014

Jos tunnet vastustamatonta tarvetta nostaa jonkun sinua vaivanneen asian esille juuri tänään niin älä ihmeessä jää miettimään vaan toimi. Mitä pidempään mietit, sitä varmemmin juttu jää harkinnan asteelle. Esiin nostettuna se korjautuu yllättävän helposti.

17.10.2014

Tänään kannattaa kulkea virne poskella ja veitikka silmäkulmassa, sillä olet tavallista hauskemmalla tuulella ja siksi pidettyä seuraa. Toimivuus tosin rajoittuu sinulle mielekkäisiin projekteihin, joten epämieluisissa velvollisuuksissa saattaa esiintyä kehnompiakin tunnelmia.

18.19.2014

Mikäli sinulla on mielessäsi mitään sellaista asiaa, jota on vaikea ottaa puheeksi vaikkapa elämänkumppanisi kanssa, niin nyt on sellainen päivä, jolloin sanomasi menee perille ja saa myönteisen vastaanoton.

19.10.2014

Et tahdo tietää mitä sinun pitäisi tehdä jonkun ratkaisua vaativan asian kanssa ja se hermostuttaa. Nyt on viisainta odottaa ja siirtää ratkaisua päivällä tai parilla. Ongelma poistuu ajan myötä ihan itsestään.

 

Kuvat: Thinkstock

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 10.-16.10.

Kuukausihoroskooppi 10/2014

Äitihoroskooppi

X