Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 48/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä tähdet lupaavat viikollesi! 

Oinas

24.11.2014

Jupiterin ja Kuun kolmio lupailee mukavaa onnekasta tapahtumaa tälle päivälle. Älä sylje kuppiin vaan ota vastaan mitä sinulle tänään tarjotaan. Tarjous tulee ja menee yhdessä hujauksessa, joten ole tarkkana.

25.11.2014

Mikäli olet pyörittänyt mielessäsi jotakin vaikeata asiaa, jota et ole saanut sanottua, niin nyt sisäinen paine asian hoitamiseksi kasvaa lähes sietämättömiin mittoihin. Älä suotta jää pyörittelemään asiaa mielessäsi, sillä tämä on varmasti lähimmän vuoden suotuisin hetki puhua asiat halki.

26.11.2014

Monenlaista hauskaa ja kiehtovaa on tarjolla erityisesti rakkauselämäsi rintamalla. Toivottavasti pystyt olemaan avoin uusille tuulille silloinkin kun ne vaativat sinua poikkeamaan päivittäisistä tottumuksista ja rutiineista. Rakkaus uudistuu joka päivä samassa tahdissa kuin sinäkin.

27.11.2014

Vaikka ympärilläsi tapahtuu outoja ja odottamattomia asioita niin sinun on helppo säilyttää oma tasapainosi ja kääntää ongelmat eduksesi. Älä yritä pelastaa ketään pettymyksiltä salaamalla sitä minkä itse tiedät todeksi. Totuus johdattaa aina valoon vaikka se kuinka sattuisi.

28.11.2014

Olet tänään vahvoilla jossakin työpaikallasi tapahtuvassa selkkauksessa. Pidä vain tiukasti kiinni omista oikeuksistasi ja seuraa tunteittesi ohjausta isojenkin pamppujen tai vaikuttajien läsnä ollessa.

29.11.2014

Elämä näyttäytyy tänään hyvin hienojakoisessa muodossa. Koeta löytää oma herkkyytesi hiljentymällä muutamaksi minuutiksi luonnon rauhassa tai ihan missä tahansa.

30.11.2014

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

Härkä

24.11.2014

Johonkin aikaan päivästä saattaa iskeä melkoinen uskon puute jossakin sinulle tärkeässä asiassa. Älä anna tunteen hämätä itseäsi. Asia kyllä hoituu ihan itsestään, jos et panikoi.

25.11.2014

Merkuriuksen ja Saturnuksen oppositio merkkiisi pakottaa sinut punnitsemaan tarkkaan jokaisen sanasi, sillä vain rehellisyys pelastaa sinut odottamassa olevilta ongelmilta. Ellet uskalla tuoda omaa kantaasi rohkeasti esille, saat varautua ikäviin seurauksiin sinua kadehtivien ihmisten toimesta.

26.11.2014

Joudut miettimään mitkä asiat ovat sinulle kaikkein arvokkaimpia tässä elämässä. Kun asia selviää sinulle, pidä ihmeessä kiinni oivalluksestasi, sillä olet tällä hetkellä merkittävien, elämääsi uudistavien valintojen edessä. Tiedäthän ettei kukaan muu pysty ikimaailmassa tekemään oikeita valintoja puolestasi.

27.11.2014

Ilmassa saattaa nyt tuntua jonkun verran ahdistavia virtauksia ja jos tiedostat mistä ne johtuvat kannattaa asialle tehdä heti jotakin. Aavistuksesi eivät koskaan ole aiheettomia tai turhia. Niiden tarkoitus on palvella sinun elämääsi, joten kuuntele niitä tarkkaavaisesti.

28.11.2014

Luota vaistoihisi kun huomaat että joku työhösi tai asemaasi liittyvä asia on karkaamassa käsistä. Varoittavat aavistuksesi eivät ole tuulesta temmattuja ja siksi niihin tulee suhtautua tällä kertaa suurella kunnioituksella.

29.11.2014

Pystyt tänään seuraamaan alitajuntasi viestejä tavallista paremmin. Luota sisäiseen ohjaukseesi ja anna sen kuljettaa sinua läpi tämän päivän. Tiedosta kohtaavasi juuri oikeat asiat ja ihmiset.

30.11.2014

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

Kaksoset

24.11.2014

Jos tänään joku tuntuu tökkivän, niin älä epäröi tarttua asiaan tukevalla otteella. Asia on helposti korjattavissa, kunhan uskallat tuoda sen reilusti ja arkailematta esille.

25.11.2014

Pidä jalat tukevasti maassa silloinkin, kun joku asia lähtee etenemään hurjan vauhdikkaasti. Asiaan kuuluva takatalvi iskee yllättäen ja varoittamatta heikoimpaan lenkkiisi ja koko juttu on vaarassa kuivua kasaan. Tilanne vain tuntuu näin pahalta siksi, että oma suunnitelmasi on liian optimistinen.

26.11.2014

Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.

27.11.2014

Usvaa ja sumua riittää tässä päivässä jaettavaksi asti. Älä yritä tänään selvittää yhtään mitään. Katsele vain elämääsi ja anna kaiken mahdollisen selvitä omia aikojaan tai jäädä selviämättä. Järkeilemällä eksyt aina vain syvemmälle elämän valheellisuuksien loputtomaan sumupilveen.

28.11.2014

Jos joku tulee kysymään sinulta mielipidettä omaan asemaansa yhteisissä työkuvioissa niin kerro hänelle rehellinen ja ehkä satuttava näkemyksesi nykyisestä tilanteesta. Jonkun olisi uskallettava olla rehellinen.

29.11.2014

Vaistoat herkästi millä tavalla ja millä alueella elämäsi on ohjautumassa hiukan väärille raiteille. Älä tee tänään mitään herkkien aavistustesi vastaisesti, vaan jätä väliin kaikki mikä ei tunnu oikealta.

30.11.2014

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

Rapu

24.11.2014

Ole valmis kohtaamaan äkillinen epäonni jonkun suunnitelmasi toteuttamisessa odottamallasi tavalla, sillä nyt sinulla on onni onnettomuudessa ja kaikki kääntyy sinulle parhain päin.

25.11.2014

Olet loistavissa asemissa viemään sinulle arvokkaita suunnitelmia vauhdilla eteenpäin. Positiivisista ajatuksistasi tulee totta ennen kuin huomaatkaan ja tällaista tilannetta tulee käyttää hyväksi kaikin mahdollisin tavoin. Luota siis täysillä jokaiseen mieleesi nousevaan ideaan ja toteuta se epäröimättä.

26.11.2014

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.

27.11.2014

Painostava olotila on varmasti yhdistettävissä johonkin asiaan tässä päivässä. Jos selviää mihin niin on syytä ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin. Elät tänään kirjaimellisesti vaistojesi varassa ja siksi mitään järkevää syytä painostavaan oloon ei tarvitse löytää, kohteen löytyminen riittää oikein hyvin.

28.11.2014

Ota epäröimättä vastaan työhösi tai asemaasi liittyvä etuus tai tarjous, jota sinulle tänään mahdollisesti esitetään. Tilaisuus on sitä suotuisampi, mitä innostuneemmin olet siihen valmis hyppäämään.

29.11.2014

Sinulla on tänään mahdollisuus aistia oikea suunta tai ratkaisu johonkin elämääsi rajoittaneeseen ongelmaan. Luota mieleesi nousevaan visioon, sillä tänään on suurten ja toimivien visioiden päivä..

30.11.2014

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

Leijona

24.11.2014

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

25.11.2014

Merkuriuksen ja Saturnuksen neliö merkkiisi ei ole lainkaan negatiivinen ilmiö, vaikka se melko varmasti siltä ensin tuntuu. Konkreettisia esteitä osuu nyt tiellesi sitä enemmän, mitä suuremmalla suulla olet asioita junaillut. Taktinen perääntyminen antaa sinulle lopulta paljon aikaisempaa paremmat asemat.

26.11.2014

Löydät uusia ihania ihmisiä ja asioita aivan kuin vahingossa ja sinulla on mahdollisuus uudistaa elämääsi ratkaisevasti niiden välityksellä. Jonkun tai joidenkin ystäviesi tulee pystyä luopumaan nykyisestä asemastaan ja sinä olet oman elämäsi kapteeni, joka ei voi kysyä muiden mielipidettä.

27.11.2014

Vaikka sinulla onkin ihan selkeältä tuntuva päivä menossa niin älä oleta että muilla menisi yhtä hyvin. Sekaannukset kuuluvat tähän päivään, mutta niiden tarkoitus ei ole missään nimessä sekoittaa sinun elämääsi. Pysy erossa muiden väärinkäsityksistä parhaasi mukaan.

28.11.2014

Elät menestyksekästä Jupiter-kautta, johon joku ihminen tai asia vaikuttaa negatiivisesti. Tänään tunnet vahvaa tyytymättömyyttä sellaisiin ihmisiin tai asioihin, joiden annat vielä toistaiseksi estää sinua menestymästä tässä elämässä.

29.11.2014

Koeta ottaa tämä päivä mahdollisimman rennosti, sillä vain rennossa ja vapaassa olotilassa pystyt seuraamaan suuntaa antavaa sisäistä ääntäsi. Se johdattaa sinua hiukan yllättäviin tilanteisiin, joiden merkitys kuitenkin selviää sinulle nopeasti.

30.11.2014

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

Neitsyt

24.11.2014

Sillä hetkellä kun sinuun iskee voimakas tyytymättömyyden tunne, kannattaa heti miettiä, mitä asialle voisi tehdä juuri nyt. Ratkaisua ei ole syytä pitkittää millään tekosyyllä.

25.11.2014

Sanallinen lahjakkuutesi on kukassaan ja saat ideasi menemään eteenpäin suuremmin yrittämättä. Ajan myönteisestä laadusta johtuen on silti suositeltavaa painaa kaasua ihan tietoisesti sellaisissa asioissa, joista olet aidosti kiinnostunut ja joita haluat viedä eteenpäin elämässäsi. Nyt onnistuu kaikki.

26.11.2014

Tunnet olosi sitä levottomammaksi mitä kauemmas olet joutunut ajautumaan omasta arvomaailmastasi nykyisessä parisuhteessasi. Kaipaat elämääsi jotakin uutta ja tunnet selvää vastenmielisyyttä sellaisia ihmisiä ja asioita kohtaan, jotka estävät sinua uudistamasta omaa elämääsi.

27.11.2014

Pettymyksiä ja väärinkäsityksiä putkahtelee pintaan mitä ihmeellisemmissä yhteyksissä, mutta ne ovat vain seurausta omasta hyväuskoisuudestasi ja taipumuksestasi asettaa liikaa odotuksia toisten ihmisten varaan sen sijaan että luottaisit itseesi ja omaan arvostelukykyysi.

28.11.2014

Saat tänään hetkellisen muistutuksen kuolevaisuudestasi jossain suuria odotuksia sisältävässä projektissa. Älä hätäänny, homma on silti hanskassa, mutta jollain tavalla havaitsemaasi epäkohtaa on nyt syytä hoitaa.

29.11.2014

Koet tänään ahdistavina sellaiset osat elämässäsi, joissa et pysty luottamaan omiin herkkiin tuntemuksiisi vaan olet muiden ohjattavissa. Huomaat, etteivät asiat suju lainkaan odottamallasi tavalla.

30.11.2014

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

Vaaka

24.11.2014

Hyvät värinät virittävät sinut onnekkaaseen lentoon ja toivottavasti moniin onnekkaisiin tapahtumiin. Nauti tästä päivästä täysin siemauksin ja kokeile vaikkapa arpaonnea.

25.11.2014

Et ehkä tahdo saada kiinni elämän punaisesta langasta, koska ajatuksesi eivät pysy kasassa. Tällainen tunnelma ei missään nimessä ole vaarallinen, vaikka se hetkittäin saa sinut haromaan hiuksia. Jos huomaat ajatusten karkailevan, niin voit tietoisesti hiljentää vauhtia ja keskittää energiasi vain siihen tärkeimpään.

26.11.2014

Tämä aika tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja arvokkaita yllätyksiä, joista sinun ei kannata kieltäytyä. Sinkuille ja epävakaassa suhteessa eläville tämä tietää vakavaa rakastumisriskiä, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Sinussa on säihkettä ja ennakkoluulottomuutta, joka tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen.

27.11.2014

Älä vaadi liikaa kanssaihmisiltäsi, sillä tänään on sellainen päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta tai yrittämättä. Sinulla on lopulta parhaat mahdollisuudet pysyä sekaannusten ulkopuolella. Hoida siis kiltisti vain omat asiasi.

28.11.2014

Tiedossa on jotain hämminkiä työhösi tai asemaasi liittyvässä asiassa. Älä suotta hermoile, sillä ongelman näkeminen ja tiedostaminen avaa ovet sen onnistuneelle hoitamiselle ja sitä kautta selkeäksi voitoksi kääntämiselle.

29.11.2014

Herkkä sisimpäsi ajaa sinua hoitamaan jonkun mieltäsi vaivanneen tunnepitoisen asian, mutta rohkeutesi ei tahdo riittää. Tämän päivän tehtäväsi on hoitaa pelottavalta tuntuva asia oikeille raiteille.

30.11.2014

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

Skorpioni

24.11.2014

Jos tuntuu että tänään muilla menee paremmin kuin sinulla niin olisi viisainta opetella nauttimaan heidän menestyksestään. Sillä tavalla hankit varman option seuraavaan jakoon.

25.11.2014

Merkurius vaikuttaa merkissäsi ja saa onneksesi Saturnuksen seurakseen. Tämä aika on yksi menestyksekkäimmistä sopimusten laatimiseen ja kaikkien uusien suunnitelmiesi eteenpäin viemiseen. Älä epäröi neuvotella avoimesti omista lähtökohdistasi käsin. Sinä olet nyt se, jota kuunnellaan.

26.11.2014

Tarvitset nyt ilmaa ympärillesi, sillä ahdistus hyökkää kimppuusi sitä raivokkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet itsesi ajanut. Tämä on aikaa, jolloin voit myös vapauttaa itsesi joko kokonaan tai osittain olosuhteiden vankilasta. Sinun tarvitsee vain tiedostaa kuka tai mikä sinua pitelee ja siitä se sitten lähtee.

27.11.2014

Aikataulut ja suunnitelmat pettävät tänään monella tavalla ja siksi kannattaa olla liikkeellä mahdollisimman vapaalla ja joustavalla mielellä. Tänään systeemit pettävät monella muullakin eikä yksi ihminen voi niille yhtään mitään.

28.11.2014

Tällainen päivä varoittaa jollakin tavalla väärään suuntaan menossa olevasta, työelämääsi liittyvästä asiasta. Ole hereillä ja seuraa oman tyytymättömyytesi tilaa, sillä se paljastaa missä olet lykkimässä petolliseen maastoon.

29.11.2014

Leijailet tänään hiukan omissa maailmoissasi ja hyvä niin, sillä tuulet ovat nyt suotuisia. Joku hyvä elokuva tai muu alitajuntaasi ruokkiva tapahtuma kruunaa tämän päivän menestyksen.

30.11.2014

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

Jousimies

24.11.2014

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

25.11.2014

Olet jonkun aikaisemmin aloittamasi projektin kanssa niin pitkällä, että sinulle tarjotaan tällä jaksolla jotakin ylimääräistä bonusta hyvin tehdystä työstä. Ota kaikki sinulle osoitetut tarjoukset epäröimättä vastaan, vaikka olisitkin jo suunnittelemassa muutoksia kyseiseen toimintaan.

26.11.2014

Elämä tarjoaa sinulle yllättäviä ja ihanilta tuntuvia tilaisuuksia päästä toteuttamaan joitakin haaveitasi. Rakkauselämäsi on samalla selvässä nousukiidossa, mikäli annat itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä nyt on tarjolla. Rakkaus on puhtaimmillaan oman ilon jakamista. Iloitse siis elämästäsi.

27.11.2014

Usvainen olotila johdattaa sinut näkemään joitakin ikävältä tuntuvia totuuksia päivittäisestä elämästäsi. Mahdolliset pettymykset ovat kuitenkin oppaita oikeaan suuntaan ja niiden tarkoitus on osoittaa sinulle, että odotusten sijaan sinunkin on opittava elämään ja nauttimaan tästä hetkestä.

28.11.2014

Hiukan epävakaasti alkava päivä kääntyy tänään sinun eduksesi sitä mallikkaammin mitä selkeämmin pystyt säilyttämään oman linjasi ja tekemään sen vaatimat konkreettiset ratkaisut.

29.11.2014

Tunnistat selvästi sellaiset henkilöt, jotka tietäen tai tietämättään estävät sinua kuuntelemasta herkkää sisintäsi ja elämästä omaa luovaa elämääsi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja korjaa tilanne.

30.11.2014

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

Kauris

24.11.2014

Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin olit suunnitellut. Pieni pettymys kuuluu tähän päivään muistutuksena kaikkien odotusten petollisuudesta. Onneksi pääset nopeasti yli näistä ikävistä tunnelmista.

25.11.2014

Saat paljon aikaan puhumalla ja tämä aika tuleekin käyttää monella tavalla hyödyksesi menossa olevien töiden ja suunnitelmien edistämiseen. Sinua kuunnellaan tavallista tarkemmin ja mielipiteillesi annetaan suuri arvo. Luota nyt sisäiseen näkemykseesi jokaisessa eteesi tulevassa ratkaisussa.

26.11.2014

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita, joihin haluat varmasti päästä mukaan ainakin osaan niistä. Tunnistat kumppanuuteen ja rakkauteen liittyvät mahdolliset rajoitteet selvänä ahdistuksena ja tyytymättömyytenä. Tämä lienee sinun hetkesi päättää, mitä sinä haluat. Onko sinusta siihen.

27.11.2014

Elämästä selviää joitakin epämukavia tai salattuja asioita tämän päivän aikana, mutta sinulle se merkitsee vain päätöksen teon helpottumista. Oivallat ihmeen selkeästi oman asemasi tapahtumien tarkkailijana ja siksi tarpeellisiksi kokemiesi muutosten tekeminen ei ole lainkaan vaikeaa.

28.11.2014

Joku epäselvä työasia saattaa tehdä tästä päivästä todella ahdistavan, ellet ole halukas nostamaan kissaa pöydälle ja selvittämään tilannetta välittömästi sen ilmaantuessa. Selvittämättömänä tämä mitätön juttu voi aiheuttaa suurtakin harmia sitten myöhemmin.

29.11.2014

Viime yönä näkemäsi uni, joku kirja tai elokuva saattaa antaa sinulle hyviä vinkkejä tunne-elämääsi liittyvien asioiden saattamiseksi sinun kannaltasi toimivaan muotoon.

30.11.2014

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

Vesimies

24.11.2014

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.

25.11.2014

Älä vaadi itseltäsi mahdottomia tämän jakson aikana. Jos olet mennyt lupaamaan enemmän kuin mihin voimasi tai taitosi riittää, niin viisainta on tunnustaa tämä virhearviointi ja katsoa tilannetta nöyrästi uudesta näkökulmasta. Muuten huomaat ajautuvasi entistä pahempaan ahdinkoon kun aika ei riitä.

26.11.2014

Nyt on syytä varautua yllättäviin käänteisiin rakkauselämässäsi, sillä viehätysvoimasi vetää puoleensa radikaaleja ja siksi niin kiinnostavia tyyppejä. Uskaltamalla tutustua ja jopa ihastua näihin persoonallisuuksiin annat tuolle kiehtovalle energialle luvan ilmetä myös olemassa olevassa suhteessasi.

27.11.2014

Kaikki asiat tuntuvat jollain tavalla leijuvan ilmassa eikä mistään tahdo saada kunnon otetta. Sinulle tämän ei kuitenkaan pitäisi aiheuttaa sen suurempia ongelmia, sillä elät muutenkin vähän samankaltaisessa tilassa ja osaat päästää ajoissa irti.

28.11.2014

Tunnet tänään selvää levottomuutta ja vastenmielisyyttä sellaisia omaan asemaasi liittyviä juttuja kohtaan, jotka ovat tuomassa sinulle vaikeuksia. Menestyjä osaa leikata tällaiset osiot pois heti kun nämä merkit ovat havaittavissa.

29.11.2014

Tänään kannattaa yrittää löytää ainakin yksi hiljainen ja täysin yksityinen hetki itsellesi, sillä alitajuntasi ei muuten pysty välittämään sinulle kuuluvaa herkkää ja tulevaisuuttasi ohjaavaa visiota.

30.11.2014

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

Kalat

24.11.2014

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.

25.11.2014

Merkuriuksen ja Saturnuksen kolmio merkkiisi antaa uutta vauhtia sekä sanoillesi, että kaikille kirjallisille tuotoksillesi. Tämä on yksi parhaista hetkistä solmia onnistuneita sopimuksia tai viedä mitä tahansa ajankohtaista suunnitelmaasi eteenpäin. Kun tuntuu, että pitäisi puhua, niin älä epäröi hetkeäkään.

26.11.2014

Saatat olla vähän kuin kissa pistoksissa näiden päivien aikana, sillä tiedostat liiankin hyvin ketkä läheisistäsi pyrkivät määräämään tekemisistäsi. Sinulla kun olisi paljon parempaakin käyttöä ajallesi. Tiedosta, että valta on yksin sinulla, eikä kukaan muu pysty ikinä rajoittamaan vapauttasi.

27.11.2014

Varaudu kokemaan pettymyksiä joidenkin odotustesi suhteen ja ole valmis toimimaan välittömästi tilanteen korjaamiseksi sen sijaan että alkaisit voivotella tai syyttää muita kohtaamastasi pettymyksen tunteesta. Uusi tilanne vaatii ainoastaan uuden lähestymistavan ja kaikki on jälleen kunnossa.

28.11.2014

Tänään on syytä ottaa kantaa omaan sosiaaliseen asemaasi heti kun siltä tuntuu. Älä anna kenenkään määrätä sinulle sinun paikkaasi minkään organisaatiokaavion tai vanhan tavan perusteella, vaan esitä oma näkemyksesi ja pysy sinä.

29.11.2014

Olet hyvin vastaanottavainen elämän herkille vivahteille ja tänään sinun kannattaa luottaa vaistomaisiin tuntemuksiisi kaikissa asioissa. Jätä turha miettiminen ja nauti ajelehtimisesta.

30.10.2014

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 21.-27.11. 

Kuukausihoroskooppi 11/2014

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

X