Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 49/2010

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 6.12.2010

Itsenäisyyspäivää leimaa melko voimakastahtoinen energia Merkuriuksen tehdessä yhtymää Plutolle Kauriin merkissä. Tilannetta kärjistää entisestään se, että Merkurius on pysähtymässä ja aloittaa perääntymisen jo 10.12 eli perjantaina. Monenlaisia juttuja selviää tämän viikon ja viikonlopun aikana ja vihan tunteet ovat pinnassa.

Tiistai 7.12.2010

Auringon sekstiili Saturnukselle toki rauhoittaa tilannetta ja antaa kaikki eväät menestyksekkäälle neuvotteluilmapiirille. Täytyy vain olla valmis neuvottelemaan riitelyn sijasta.

Keskiviikko 8.12.2010

Rakkausrintamalla tapahtuu samaan aikaan voimakkaita ja kaikin tavoin positiivisia kohtaamisia, vaikka seuraamukset eivät ainakaan aluksi siltä tunnu. Nyt kannattaa kuitenkin seurata rohkeasti oman tunnemaailman värinöitä ja nauttia elämän eksoottisesta puolesta.

Torstai 9.12.2010

Kuun neliö Venukselle terävöittää tunteiden paloa entisestään ja auttaa selvittämään, mikä on itselle arvokasta ja mikä ei.

Viikonloppu

Merkurius aloittaa perääntymisensä perjantaina ja niinpä meidän kaikkien tulee olla nyt tarkkoina jokaisen päätöksemme kanssa. Pluton läheisyys velvoittaa vielä suurempaan varovaisuuteen. Talousmaailmassa selvinnee joku iso väärinkäytös seuraavien 3 viikon aikana.

Astro.fi

X