Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 50/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 13.12.2010

Tämä viikko on niin täynnä räjähtävää energiaa, että oma fokus täytyy olla päivittäin selvillä. Merkurius, Mars ja Pluto ovat kaikki keskenään yhtymässä ja silloin on tähtäimen syytä olla kohdallaan. Voit saada aikaan todella suurta edistystä tai todella suurta vahinkoa.

Tiistai 14.12.2010

Marsin yhtymä saattaa ihan helposti aiheuttaa myös mellakoita ja mielenosoituksia, mutta se vaikuttaa myös maankuoren tasapainoon ja ravistelee meitä koko loppuvuoden. Ärsyyntymiskynnys on jälleen matalalla ja ketään ei parane mennä ehdoin tahdoin kiusaamaan.

Keskiviikko 15.12.2010

Muistutan edelleen, kuinka tärkeää on kohdistaa energia sinulle mielekkääseen kohteeseen. Sitä on nyt valtavasti liikkeellä, tarkoitan energiaa. Käytä hitossa se täysipainoisesti hyväksesi.

Torstai 16.12.2010

Auringon ja Jupiterin neliö muistuttaa vielä, että mikään mistä et nauti, ei tuo onnea ja oikeaa menestystä elämääsi. Nauti siitä mitä teet ja tosiaan nyt on oltava täysillä mukana kaikessa.

Viikonloppu

Viikonloppuna on herkkää ja toisaalta myös hermostunutta energiaa ilmassa oikein roppakaupalla ja Joulun tulo saattaa monesta tuntua hiukan epätodelliselta. Kyllä se sieltä kumminkin tulee!

Astro.fi

X