Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 5/2014

Teksti:
Anna.fi

Alkuviikon levoton tunnelma vaihtuu keskiviikkona kannustavampaan suuntaan, kun Auringon sekstiili Uranukselle antaa koko loppuviikolle paljon oivaltavaa energiaa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 27.1.2014

Tällä viikolla Jupiter tulee tarkkaan oppositioon Pluton kanssa, ja siksi tunnelma on erittäin tulenarkaa kaikkialla maailmassa. Ahdistus tuntuu myös tavallisen ihmisen elämässä, vaikkei mitään näkyvää syytä olisikaan.

Tiistai 28.1.2014

Tänään Kuu aktivoi astrotaivaan T-ristiä ja nostattaa tunteita pintaan aivan mitättömistä syistä. Säilytä malttisi ja pidättäydy turhista väittelyistä. Niistä seuraa vain tappioita.

Keskiviikko 29.1.2014

Auringon sekstiili Uranukselle antaa tälle päivälle ja koko loppuviikolle paljon oivaltavaa energiaa, jonka avulla itse kukin pystyy ratkaisemaan ongelmansa – kunhan pitää katseen suunnattuna eteenpäin.

Torstai 30.1.2014

Uusikuu on yleensä loistavaa aikaa kaikille uusille aloituksille, mutta tällä kertaa kannattaa varmistaa oikea tunnelma. Epäilyksen häivähtäessä on viisainta tarkistaa tilanne ja toimia vasta, kun olo on varmistunut.

Viikonloppu

Tämä on todella vahvaa päätösten tekemisen aikaa, jolloin tunne lopulta ratkaisee menestyksesi määrän. Tämä aika kunnioittaa vain täydellistä sitoutumista, joten sillä mielellä päätösten pariin mars!

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X