Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 52/2010

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 27.12.2010

Tämän vuoden viimeinen viikko käynnistyy tehokkaissa tunnelmissa Auringon tehdessä yhtymää Plutolle Kauriin merkissä. Joulun jälkeen on heti runsaasti aloittamisenergiaa liikkeellä ja se kannattaa käyttää hyväksi vaikkapa ensi vuoden päämäärien listaamiseen. Levottomuus tällaisena aikana on merkki suuresta muutostarpeesta, joka antaa suuntaa pitkälle ensi vuoteen.

Tiistai 28.12.2010

Kuun neliö Marsille lisää edelleen muutospainetta kaikilla sellaisilla alueilla, joilla elämäsi on pysähtynyt paikoilleen.

Keskiviikko 29.12.2010

Mars tekee puolestaan neliötä Saturnukselle, jolloin jotkut asiat mahdollisesti tökkäävät aivan kokonaan tai jossain projektissa nousee ylipääsemätön seinä vastaan. Nyt on viisasta etsiä suosiolla uusia reittejä tai kokonaan uutta toimintasektoria, eikä jäädä voivottelemaan mahdollista epäonnistumista.

Torstai 30.12.2010

Tänään Merkurius lähtee jälleen etenemään ja Uusi Vuosi pääsee alkamaan sen suhteen puhtaalta pöydältä. Koneet, laitteet ja yhteydet alkavat jälleen toimia ainakin hiukan varmemmin.

Viikonloppu

Oikein hyvää aattopäivää kaikille Astron ystäville ja ennen kaikkea VALOISAA, LUOTTAVAISTA JA MENESTYKSELLISTÄ VUOTTA 2011. t. Astrotiimi

Astro.fi

X