Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 10/2013

Teksti:
Anna.fi

Ilmassa on hyväntahtoisuutta ja anteliaisuutta, mutta liikojen lupailu voi johtaa ongelmiin myöhemmin.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 4.3.2013

Maanantaissa on hulvattoman aktiivinen tunnelma, ja erityisesti viestinnän ja kommunikoinnin alueella sattuu ja tapahtuu. Tarkkaavaisuus ei tänään ole terävimmillään, ja hajamielisyys tai suurpiirteisyys saattaa kostautua väärinkäsityksinä tai hätäisinä ratkaisuina, joita sitten jälkikäteen täytyy korjailla. Ilmassa on hyväntahtoisuutta ja anteliaisuutta, mutta liikojen lupailu voi johtaa ongelmiin myöhemmin.

Tiistai 5.3.2013

Tiistai on ihmissuhteisiin ja rakkauden teemoihin porautuva päivä. Itsensä epäily ja rakkaudettomuuden tai hylätyksi tulemisen kokemukset voivat tänään aktivoitua, vaikka mitään konkreettista ajankohtaista syytä tällaisille tunteille ei olisikaan. Yhtälailla terapeuttiset kohtaamiset tai parantavat oivallukset ovat tänään mahdollisia. Haavoittuneen Parantajan arkkityyppi on tämän ajan keskeisin teema. Virittyminen sen taajuudelle voi olla eheyttävä kokemus.

Keskiviikko 6.3.2013

Keskiviikko kuplii voimakkaita tunteita, ja vaikka sukellus sielun syövereihin on tänään tavanomaista helpompaa, voi tarve kontrolloida ja kätkeä omat tunteensa hillitä tilanteita. Hiljentyminen omien tunteiden äärelle, itsetutkiskelu ja syvälliset pohdiskelut voivat olla tänään erityisen antoisia. Mielessä saattaa nyt olla jotain, jota täytyy hiljaa sulatella, ennen kuin siitä voi edes puhua muille.

Torstai 7.3.2013

Torstai vie huomiomme rakkauteen, ihmissuhteisiin ja arvomaailmaan – ehkä joissakin tapauksissa myös talouteen liittyviin seikkoihin. Tunteet ovat syviä mutta vakaita. Sitoutumisen teemat ja pitkän tähtäimen suunnitelmat voivat olla tämän päivän tärkein puheenaihe. Päivä on suotuisa kaikenlaisille keskusteluille ja neuvotteluille. Kommunikointiin liittyvä ilmapiiri on ystävällinen ja pyrkimys yhteisymmärrykseen on suuri.

Viikonloppu

Perjantai on tulevaisuuteen suuntautunut päivä, jolloin on hyvä keskittyä visioiden konkreettiseen toteuttamiseen tai pohjapiirustusten laatimiseen. Nyt on mahdollista luoda perustuksia ja vakauttaa tilannetta sellaisten pyrkimysten suhteen, jotka ovat olleet pitkään kypsyttelyvaiheessa. Päivän teema liittyy myös terapeuttisiin keskusteluihin tai kipeästi viiltäviin sanoihin, jotka parhaimmillaan puhkaisevat jotain pitkään muhinutta, jotta paranemisprosessi voi alkaa.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X