Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 27/2015

Teksti:
Anna.fi

Vielä onnekkaassa yhtymässä Jupiteriin oleva Venus tekee tänään tarkkaa kolmiota Uranukselle ja siksi on aika pitää hauskaa ja keksiä uusia harrastuksia tai muuten vaan hurjan kivaa tekemistä koko viikoksi.

Oinas

29.6.2015

Löydät uusia ihania ihmisiä ja asioita aivan kuin vahingossa ja sinulla on mahdollisuus uudistaa elämääsi ratkaisevasti niiden välityksellä. Jonkun tai joidenkin ystäviesi tulee pystyä luopumaan nykyisestä asemastaan ja sinä olet oman elämäsi kapteeni, joka ei voi kysyä muiden mielipidettä.

30.6.2015

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

1.7.2015

Nyt sinun kannattaa nauttia tästä päivästä täysin siemauksin. Elämällä on nyt aivan erityisiä ihanuuksia varattuna juuri sinulle. Tämän päivän ilo ja nautinto kertautuvat moninkertaisiksi tulevan vuoden aikana, mutta ensin sinun on osoitettava kyvykkyytesi ottaa vastaan se mitä juuri nyt on tarjolla.

2.7.2015

Outo ja yllättävän voimakas saamattomuus vaivaa sitä enemmän mitä kauemmas olet eksynyt oman luovuutesi vahvoilta alueilta. Henkinen ja kosminen voima ovat monta kertaa fyysistä voimaa suurempia ja ne palvelevat vain luovuutta. Hyväksy saamattomuus merkiksi tekemisesi tarpeettomuudesta nyt.

3.7.2015

Olet harvinaisen kekseliäällä päällä ja löydät juuri oikeat sanat oikeaan aikaan. Sinua kuunnellaan ja saat pääsääntöisesti tahtosi läpi niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja valitse tärkeimmät suunnitelmasi hoidettaviksi ihan lähipäivien aikana. Jotenkin kaikki onnistuu.

4.7.2015

Menestyksen avaimet ovat hyppysissäsi, kunhan uskallat lähteä toteuttamaan ajatuksiasi ja ideoitasi käytännön tasolla. Ota se ensimmäinen askel välittömästi tätä tekstiä lukiessasi, sillä onnen aika purjehtii ohi muutamassa päivässä. Hitaus kostautuu melkoisina pettymyksinä.

5.7.2015

Osaat esittää asiasi niin hienovaraisesti ja kauniisti, että sinua on helppo kuunnella. Tästä syystä sanomasi menee helposti perille ja saat tukea kaikille sellaisille asioille, jotka ovat lähellä sydäntäsi.

Härkä

29.6.2015

Tunnet olosi sitä levottomammaksi mitä kauemmas olet joutunut ajautumaan omasta arvomaailmastasi nykyisessä parisuhteessasi. Kaipaat elämääsi jotakin uutta ja tunnet selvää vastenmielisyyttä sellaisia ihmisiä ja asioita kohtaan, jotka estävät sinua uudistamasta omaa elämääsi.

30.6.2015

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla, että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

1.7.2015

Huomaat tänään ympärilläsi monia ihania asioita, jotka kuitenkin tuntuvat puuttuvan sinun elämästäsi. Nyt on aika päättää, että kaikki mikä sinusta tuntuu hyvältä ja arvokkaalta myös kuuluu sinulle. Joudut tekemään muutamia raskaita valintoja ennen kuin aarreaitan ovet avautuvat, mutta se kannattaa varmasti.

2.7.2015

Alitajuntasi on nyt niin voimakas, että olet valmis uhmaamaan elämäsi auktoriteetteja voidaksesi viedä eteenpäin tärkeäksi kokemaasi asiaa. Luottamuksesi elämään joutuu varmasti koville tärkeiksi kokemiesi ihmisten painostuksessa, mutta älä anna periksi. Sinulla voi olla vain yksi oikea auktoriteetti. Sinä!

3.7.2015

Älä yritä tänään selittää hyvältä tuntuvia ideoita kenellekään merkittävälle henkilölle. Uskalla vain toimia ja tehdä omia päätöksiä niin pitkälle kuin se kussakin tilanteessa on mahdollista. Muut eivät nyt pysty kohoamaan kanssasi samalle aaltopituudelle, ja sitä sinun on pidettävä lähtökohtana.

4.7.2015

Olet sanallisesti vahvassa vedossa ja pystyt perustelemaan suunnitelmasi ymmärrettävällä tavalla juuri oikeille henkilöille. No niin menehän jo toteuttamaan projektisi ensimmäistä vaihetta. Alkuun päästyäsi sinua ei pysäytä mikään, ellet kompastu kateellisten asettamiin ansalankoihin.

5.7.2015

Elät vaihetta, jossa valehteleminen on lähes mahdotonta. Siksi tulet ihan vaistomaisesti laukoneeksi joitakin ärsyttäviä totuuksia tilanteissa, joita et itse koe tällä hetkellä mielekkäiksi.

Kaksoset

29.6.2015

Tämä aika tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja arvokkaita yllätyksiä, joista sinun ei kannata kieltäytyä. Sinkuille ja epävakaassa suhteessa eläville tämä tietää vakavaa rakastumisriskiä, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Sinussa on säihkettä ja ennakkoluulottomuutta, joka tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen.

30.6.2015

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

1.7.2015

Älä aseta elämällesi tänään mitään turhia rajoja, eikä missään nimessä mitään vaatimuksia. Keskity asioihin, joista pystyt nauttimaan, sillä niistä rakentuu tulevan elämäsi onnellisuus. Tämän päivän ilo kasvaa niin suurta korkoa, ettei ikäviin rutiineihin ole varaa uhrata sekuntiakaan.

2.7.2015

Ellet tahdo saada mistään kunnon otetta, niin älä ota siitä paineita. Näin alitajuntasi ohjaa sinua sellaiseen suuntaan jonne et muuten suostuisi menemään. Kun otteesi lipsuu, joudut väkisin etsimään uusia kädensijoja. Hienoinen ahdistus tai tyhjyys ohjaa sinua pois merkityksettömästä elämästä.

3.7.2015

Pystyt tänään yhdistelemään ja oivaltamaan aikaisemmin jopa mahdottomilta tuntuvia asioita niin, että ne sopivat sinun suunnitelmiisi. Kekseliäisyydelle kannattaa antaa tilaa jättämällä joitakin rutiineita seuraavalle viikolle. Kun idea pukkaa päähän on toiminnan aika, tai sitten se jää siihen.

4.7.2015

Ajatus kulkee menestyksellisiä raiteita ja tänään mieleesi juolahtaviin ideoihin kannattaa panostaa luottavaisin mielin, sillä onni seuraa kannoillasi Merkuriuksen tehdessä merkistäsi sekstiiliä Jupiterille. Tämä on hyvää aikaa vaikkapa sopimusten laatimiseen tai myyntineuvotteluihin.

5.7.2015

Merkurius ottaa merkistäsi vastaan Venuksen sekstiilin ja silloin sanallinen tai kirjallinen lahjakkuutesi on yhdessä parhaista vaiheistaan. Käytä tätä luovuutta parhaalla mahdollisella tavalla hyväksesi ja tee vaikka runokirja.

Rapu

29.6.2015

Tarvitset nyt ilmaa ympärillesi, sillä ahdistus hyökkää kimppuusi sitä raivokkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet itsesi ajanut. Tämä on aikaa, jolloin voit myös vapauttaa itsesi joko kokonaan tai osittain olosuhteiden vankilasta. Sinun tarvitsee vain tiedostaa kuka tai mikä sinua pitelee ja siitä se sitten lähtee.

30.6.2015

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

1.7.2015

Katsele tarkasti ympärillesi ja uskalla tehdä mahdollisimman paljon itsellesi ihania asioita juuri tänään. Neuvon seuraaminen ei ehkä onnistu helposti, mutta siihen kannattaa panostaa kaikki liikenevät henkiset voimavarasi.

2.7.2015

Elät erittäin luovaa vaihetta ja pystyt käyttämään hyväksesi herkän alitajuntasi viestejä jossakin hyvin tärkeässä ja ajankohtaisessa valinnassa. Jotta kaikki menisi hyvin, tulee sinun pystyä luottamaan omaan herkkyyteesi. Anna sen kuljettaa sinua omien vaatimustesi ja odotustesi ohi kohti jotain parempaa.

3.7.2015

Saat päähäsi mielenkiintoisia oivalluksia, joita haluat päästä myös toteuttamaan. Hermostut jos joku asettuu vastustamaan sinua tai tuntuu muuten olevan kanssasi eri mieltä. Hermoilun sijasta sinun tulee toteuttaa oivalluksesi muiden lupaa tai suostumusta kyselemättä. Nyt saat paljon näkyvää aikaan.

4.7.2015

Oivalluksillesi on olemassa selvä sosiaalinen tilaus, joka ei välttämättä selviä ihan tällä istumalla, mutta suhteellisen nopeasti kuitenkin. Sinun on siis ensisijaisesti toimittava vain omiin tuntemuksiisi luottaen. Muuten tämä mahdollisuus painelee pysähtymättä ohi kuin pikajuna Toijalasta.

5.7.2015

Merkurius ja Venus ovat luovassa vaiheessa merkkiisi nähden ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää elämääsi kauneutta ja uusia arvoja kulttuurin, elokuvien, teatterin tai matkustelun kautta.

Leijona

29.6.2015

Elämä tarjoaa sinulle yllättäviä ja ihanilta tuntuvia tilaisuuksia päästä toteuttamaan joitakin haaveitasi. Rakkauselämäsi on samalla selvässä nousukiidossa, mikäli annat itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä nyt on tarjolla. Rakkaus on puhtaimmillaan oman ilon jakamista. Iloitse siis elämästäsi.

30.6.2015

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

1.7.2015

Tämä päivä kuuluu pyhittää kauneudelle ja rakkaudelle. Se mitä tänään suot itsellesi viitoittaa koko seuraavaa vuotta ja parhaimmillaan jopa 12:a seuraavaa vuotta. Venus ja Jupiter eivät toistamiseen kohtaa merkissäsi pitkään aikaan, joten nyt kannattaa nauttia elämästä koko rahan edestä.

2.7.2015

Ellei luovuutesi ole päässyt löytämään oikeaa kanavaa itselleen tuntuu tämä päivä hiukan utuiselta ja turhauttavalta. Kannattaa miettiä mitä asialle voisi tehdä, sillä juuri tuo utuisuus johdattaa sinua oikealle reitille. Jos luot väkisin merkityksen asialle, jolla sitä ei itsestään ole voit vain turhautua.

3.7.2015

Elät hyvin itseriittoista vaihetta etkä tarvitse muiden apua asioittesi selvittämisessä. Löydät helposti oikeat sanat ja oikeat menetelmät ilmassa olevien suunnitelmiesi eteenpäin viemiseen. Luota hurjempiinkin päähänpistoihisi, sillä tällaisen kuvion aikana lähes kaikki on mahdollista.

4.7.2015

Innostut helposti johonkin uuteen asiaan eikä sinulla ole mitään syytä jarrutella menoasi niin kauan kun juttu tuntuu sinusta hyvältä ja kiinnostavalta. Löydät helposti oikeat yhteydet asioiden välille ja onnistut puhumaan kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla ja menestys on taattu.

5.7.2015

Kauneuskäsityksesi on korkealla sijalla elämässäsi juuri tällä hetkellä ja siksi sinun tulee käyttää tämä aika hyväksesi ja päättää millaisessa ympäristössä ja millaisten asioiden keskellä haluat elää. Harvoin tiedät sitä yhtä selvästi.

Neitsyt

29.6.2015

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita, joista ainakin osaan haluat varmasti päästä mukaan. Tunnistat kumppanuuteen ja rakkauteen liittyvät mahdolliset rajoitteet selvänä ahdistuksena ja tyytymättömyytenä. Tämä lienee sinun hetkesi päättää, mitä sinä haluat. Onko sinusta siihen?

30.6.2015

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

1.7.2015

Tämä on onnen päivä, mutta sinulle se ei avaudu ihan helposti. Uskalla poiketa rutiineista ja hemmottele itseäsi niin itsekkäästi kuin pystyt, vaikka muut kuinka yrittäisivät sitoa sinua omiin malleihinsa.

2.7.2015

Elämäsi tarkoitus paljastuu sinulle jossakin tämän päivän tapahtumista ja tunnet vahvan kutsun lähteä kulkemaan vielä enemmän omaa polkuasi. Reitti ja suunta ovat haasteellisia, mutta aivan varmasti sen arvoisia. Valinta on sinun. Luotatko sydämesi ääneen vai jonkun toisen ihmisen odotuksiin?

3.7.2015

Älä suotta ihmettele ellet tahdo saada itseäsi kunnolla ymmärretyksi. Ajatuksesi ja ideasi ovat tänään vähän aikaansa edellä, eikä kovin monen oivalluskyky riitä näkemään visiota sinun tavallasi. Älä suotta yritä taivuttaa muita puolellesi. Tee omassa rauhassasi se, minkä koet oikeaksi ja katso mitä tapahtuu.

4.7.2015

Kaikki ei nyt mene suoraviivaisesti sillä tavalla kuin olit suunnitellut, mutta muutokset ovat sinulle hyödyllisiä jos vain maltat katsoa tilannetta uudesta näkökulmasta. Jos et suostu hyväksymään tapahtuneita muutoksia, pääset kokemaan kirveltävän tappion ajamassasi asiassa.

5.7.2015

Et ole parhaassa mahdollisessa vireessä kertomaan läheisillesi, mistä pidät ja mistä et. Sanat menevät helposti sekaisin ja sinut käsitetään väärin. Siksi olisi parempi vain toimia ja hakeutua hyvältä tuntuviin tilanteisiin ilman selityksiä.

Vaaka

29.6.2015

Nyt on syytä varautua yllättäviin käänteisiin rakkauselämässäsi, sillä viehätysvoimasi vetää puoleensa radikaaleja ja siksi niin kiinnostavia tyyppejä. Uskaltamalla tutustua ja jopa ihastua näihin persoonallisuuksiin annat tuolle kiehtovalle energialle luvan ilmetä myös olemassa olevassa suhteessasi.

30.6.2015

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

1.7.2015

Erotat tänään itsellesi kauniit ja arvokkaat asiat helposti ja tunnet suurta vetoa niitä kohtaan. Osoita rakkautesi niille, joihin kiitollisuutesi ja hyvä olosi nyt kohdistuu. Samalta suunnalta on löydettävissä paljon muutakin arvokasta, joten kannattaa näyttää, että kuulut joukkoon.

2.7.2015

Energiasi saattavat olla hiukan hukassa sellaisissa tilanteissa, joissa et jostain syystä pysty käyttämään alitajuntasi herkkyyttä hyväksesi. Väsymys tai uupumus on merkki siitä, että elät liikaa huomisessa, etkä pysty näkemään tämän päivän merkkejä ja tienviittoja. Väsymyksen viesti on ”Lepää!!!”

3.7.2015

Nyt kannattaa toteuttaa omia ideoita tai neuvotella asioista päättävien kanssa omista suunnitelmistasi, sillä pystyt yhdistämään omat tavoitteesi sujuvasti toisten vastaaviin. Monet ovat nyt valmiit tukemaan sinua, sillä pystyt esittämään asiasi niin vakuuttavasti, ettei epäilyksille jää tilaa.

4.7.2015

Sinulla on nyt käsissäsi tai pikemminkin suussasi taito saada ajatuksesi ja ideasi oikein ymmärretyiksi. Vie siis ajatuksiasi rohkeasti eteenpäin ja luota vain omaan näkemykseesi. Ellet uskalla avata suutasi kun on puhumisen paikka, jäävät hedelmät tällä kertaa korjaamatta.

5.7.2015

Osaat esittää toiveesi ja odotuksesi sellaisella kielellä ja sävelellä, että muiden on helppo samaistua tarpeisiisi. Saat asiasi etenemään vaivattomasti kaikkialla, missä koet olosi mukavaksi. Muita olosuhteita ei siis kannata edes harkita.

Skorpioni

29.6.2015

Saatat olla vähän kuin kissa pistoksissa näiden päivien aikana, sillä tiedostat liiankin hyvin, ketkä läheisistäsi pyrkivät määräämään tekemisistäsi. Sinulla kun olisi paljon parempaakin käyttöä ajallesi. Tiedosta, että valta on yksin sinulla, eikä kukaan muu pysty ikinä rajoittamaan vapauttasi.

30.6.2015

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat kyllä pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

1.7.2015

Tänä ilon päivänä sinun osaksesi jää tiedostaa mihin asioihin elämässäsi olet nyt tyytymätön ja korjata tilannetta välittömästi. Jotain on tehtävissä vielä tänään ja voit olla varma, että oikeaksi katsomiisi asioihin puuttuminen saa olosi tuntumaan suorastaan ruhtinaalliselta.

2.7.2015

Tänään kannattaa rauhoittaa päivittäistä rytmiä ja kuunnella alitajuntasi voimakkaita viestejä, sillä ne ohjaavat sinua oikeisiin ratkaisuihin positiivisilla ja kutsuvilla impulsseillaan. Voit lopettaa rahan, kunnian ja toisen luottamuksen perässä juoksemisen nyt. Astu rauhallisesti omaan, hyvään elämääsi

3.7.2015

Jos sinulla on pakonomainen tarve päästä viemään jotain ideaasi eteenpäin, niin tänään kannattaa uhmata kaikkia auktoriteetteja ja puskea homma liikkeelle, vaikka väkisin. Tuloksia ei ole aikaa jäädä miettimään silloin kun on toiminnan aika. Neuvotteluihin ei nyt kannata haaskata kallista aikaasi.

4.7.2015

Tiedät ja tunnet, että juuri näillä hetkillä sinun pitäisi saada kerrottua joku mielessäsi itänyt idea eräälle tärkeälle henkilölle. Kannattaa uskaltaa, vaikka ennakkoluulosi yrittävät väittää odotustasi mahdottomaksi. Koeta päästä kaikista odotuksista ja jätä valinta avoimesti sille, joka kuuntelee.

5.7.2015

Jonkun sinulle hyvin tärkeän asian esittäminen oikeille tahoille saattaa tuottaa suuria ongelmia lähinnä siksi, että et pysty itsekään määrittelemään mitä todellisuudessa odotat tapahtuvaksi. Uskallus olisi paikallaan, tuli mitä tuli.

Jousimies

29.6.2015

Monenlaista hauskaa ja kiehtovaa on tarjolla erityisesti rakkauselämäsi rintamalla. Toivottavasti pystyt olemaan avoin uusille tuulille silloinkin kun ne vaativat sinua poikkeamaan päivittäisistä tottumuksista ja rutiineista. Rakkaus uudistuu joka päivä samassa tahdissa kuin sinäkin.

30.6.2015

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

1.7.2015

Tämä on sinulle onnekas ja muutenkin suotuisa päivä. Toteuta tänään niin monta pientä unelmaasi kuin mahdollista. Jokainen niistä kasvaa isommaksi kuin tällä erää pystyt lainkaan kuvittelemaan. Ellei sinulla ole tilaa toteuttaa omia juttujasi, niin silloin tämä jakso osaa tuntua todella kurjalta.

2.7.2015

Outoja ja yllättäviä hankaluuksia ilmenee tänään sellaisilla alueilla, joissa olet jostain syystä joutunut tai itse halunnut toimia alitajuntasi viestejä vastaan. Ainoa keino korjata tilanne/tilanteet, on luottaa vaistoihisi nyt. Anna niiden ohjata sinut elämään jo tänään, sillä huomista ei koskaan tule, kuten tiedät.

3.7.2015

Vaadit nyt oikeutetusti tilaa omille ajatuksillesi ja suunnitelmillesi, jotka ovatkin tällä kertaa hyvin tärkeitä tulevaisuutesi kannalta. Ole valmis etsimään uusia reittejä ideasi toteuttamiseksi, sillä väärät tahot ja väärät ihmiset osaavat tällä erää heittäytyä uskomattoman hankaliksi. Suunnan vaihto auttaa varmasti.

4.7.2015

Jos aiot pitää kiinni sinulle tärkeästä suunnitelmasta, joudut jollakin tavalla antamaan periksi aikaisemmin esittämistäsi vaatimuksista. Nöyrry vähän ja suostu katsomaan tilannetta vain omalta kannaltasi. Mieti tarkoin oma hyötysi ja jätä sillä perusteella itseäsi tyydyttävä vastatarjous.

5.7.2015

Mikäli löydät näinä päivinä jotakin itsellesi todella arvokasta, niin koeta malttaa mielesi kun viet asiaa eteenpäin. Malttamattomuus saattaa kostautua hyvinkin ikävällä tavalla, sillä puheessasi on turhaa aggressiivisuutta.

Kauris

29.6.2015

Joudut miettimään mitkä asiat ovat sinulle kaikkein arvokkaimpia tässä elämässä. Kun asia selviää sinulle, pidä ihmeessä kiinni oivalluksestasi, sillä olet tällä hetkellä merkittävien, elämääsi uudistavien valintojen edessä. Tiedäthän ettei kukaan muu pysty ikimaailmassa tekemään oikeita valintoja puolestasi.

30.6.2015

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

1.7.2015

Joku pitkään hautomasi unelma on toteutettavissa juuri tänään. Älä jää siihen seisomaan ja ihmettelemään vaan pistä asiat rullaamaan. Eipä taida tuntua kovin yksikertaiselta lähteä liikkeelle, sillä joku alitajuinen pelkosi yrittää estää sinua, mutta jos silti uskallat, niin taivas on auki edessäsi.

2.7.2015

Olet tänään valmis uhmaamaan korkeitakin tahoja pelkkien aavistusten ja alitajuisten tuntemusten pohjalta. Juuri niin nyt kuuluukin tehdä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Joudut ehkä perumaan merkittäviä sopimuksia tai suunnitelmia ja hyväksymään tappiot oppimisen hinnaksi. Silti se kannattaa.

3.7.2015

Jos tunnet tänään tarvetta puhua suusi puhtaaksi jostakin asiasta, niin uskalla toki tehdä se. Muuten tuntuu pitkään ahdistavalta ja joku sinulle tärkeä asia ei pääse etenemään haluamallasi tavalla. Näet ihmeen selvästi mikä nyt on pielessä ja siihen sinun on uskallettava puuttua, jotta tilanne korjaantuisi.

4.7.2015

Jos tunnet jonkun suunnitelman tai idean vaivaavan sinua niin nyt on varmasti oikea hetki lähteä selvittämään mahdollisia ongelmia. Älä suotta yritä ratkaista mitään etukäteen, sillä silloin ongelmat näyttävät aivan liian suurilta. Hoida rauhassa yksi asia kerrallaan ja huomaat pääseväsi vauhdilla eteenpäin.

5.7.2015

Merkurius ja Venus ovat haastavassa asemassa merkkiisi. Tämä jakso sisältää dynaamisia ja kiinnostavia vaihtoehtoja, joihin sinun on uskallettava tarttua vain omiin mieltymyksiisi luottaen ja muiden reaktiota pelkäämättä.

Vesimies

29.6.2015

Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.

30.6.2015

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

1.7.2015

Tiedät että onni kuuluu sinulle siinä missä muillekin. Tänään huomaat missä osissa elämääsi tämä tasa-arvoisuus ei toteudu. Ole kiitollinen mahdollisesta tyytymättömyyden tunteesta, sillä sen avulla voit pistää asiat uuteen arvojärjestykseen ja tehdä elämästäsi entistä nautittavampi kokemus.

2.7.2015

Joku tekemättä tai toteuttamatta jäänyt asia nousee voimakkaana esille ja ratkaisukin löytyy syvältä alitajuntasi sokkeloista, mutta mistä löytäisit rohkeutta tositoimiin. Suunnitelmien muuttaminen ei sovi suomalaiseen luonteeseen, mutta lähes täyskäännös on edessäsi, jos haluat nopeasti takaisin elämään.

3.7.2015

Osaat ennakoida muiden toiveita ja odotuksia ainutlaatuisella tavalla, mikä takaa heidän tärkeän tukensa kaikille suunnitelmillesi. Tietenkään kukaan ei tällaista asiaa toitota suureen ääneen edes sinulle. Sinun on vain toimittava tästä hetkellisestä edustasi tietoisena ja käytettävä sitä hyväksesi juuri nyt.

4.7.2015

Elät aikaa, jolloin ihmeellisellä tavalla tunnut onnistuvan kaikessa mitä vain päätät lähteä toteuttamaan. Älä siis jarruttele vaan käytä tämä positiivinen Merkuriuksen ja Jupiterin energia tietoisesti hyväksesi. Innostuneet ajatuksesi toteuttavat itse itseään, eikä sinun tarvitse miettiä sen pidemmälle.

5.7.2015

Nyt on sinun aikasi löytää ihania asioita elämääsi jokapäiväisten touhujen keskeltä. Älä jätä kiinnostavia asioita toteuttamatta, sillä jokainen niistä on yksi avain syvemmälle mielekkääseen elämään.

Kalat

29.6.2015

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.

30.6.2015

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

1.7.2015

Jo pitkään haaveissasi ollut idea kannattaa laittaa vireille juuri tänään. Olet onnettaren suosiossa eikä epäonnistuminen tule kysymykseen, vaikka suunnitelman toteuttaminen arveluttaa liiankin kanssa. Rohkeutta ja riskinottokykyä tarvitaan ennen kuin menestys kolkuttaa ovelle.

2.7.2015

Mitä rohkeammin lähdet tänään toteuttamaan alitajuista luovuuttasi, sitä vauhdikkaampi ja tuloksekkaampi päivä tästä on sinulle tulossa. Olet herkässä yhteydessä alitajuntasi ohjaukseen ja sen viestit ovat selviä. Kokeile miltä tuntuu luoda elämää sen sijaan että luot tuloksia tai hyvää mieltä toisille.

3.7.2015

Et kestä tänään toisten ohjausta tai määräilyä omissa asioissasi. Eikä tarvitsekaan. Sinulla on oikeus omaan elämään, omin ajatuksiin ja omiin odotuksiin. Pinna palaa ja väärinkäsitykset leimahtavat ilmiliekkeihin, mikäli yrität vasten tahtoasi sopeutua kenenkään neuvoihin tai toiveisiin.

4.7.2015

Joku tuntuu ehkä laittavan kapuloita rattaisiisi, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta ideaasi. Älä jää kiinni esteisiin vaan kierrä ne sopivaksi katsomallasi tavalla. Älä jää suotta väittelemään riidankylväjien kanssa, vaan ota homma omiin käsiisi. Tee se minkä koet nyt oikeaksi.

5.7.2015

Tulet tänään laukoneeksi totuuksia hiukan liiankin suoraan tilanteissa, joissa koet jonkun estävän sinua toteuttamasta sinulle tärkeäksi muodostunutta uutta mahdollisuutta.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 18.6.-2.7.
Kuukausihoroskooppi 6/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X