Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 18: ”Aika on työkalu, joka muokkaa valinnoistamme jotain todellista”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdeksannessatoista osassa Anna Perho puhuu aloittamisen aloittamisesta. Annan mukaan aloittamisessa nimittäin vaikeinta on sen aloittaminen.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

– Se, mitä meillä tänä päivänä on, riippuu täysin siitä, millaisia valintoja olemme tehneet menneisyydessämme, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

– Kun lähtee aktiivisesti edistämään muutoksia, yksi olennaisimpia ajatuksia on, mitä haluan elämääni ylihuomiseksi – sen tekeminen minun on aloitettava eilen.

Aika määrittää menestyksen, jumin ja epäonnistumisen

Aika on Annan mukaan se elementti, joka lopulta erottaa menestyksen, jumin ja epäonnistumisen.

– Aika on se varsinainen työkalu, joka muokkaa valinnoistamme jotain todellista.

Millainen on muutoksen käyrä? Mitä piilevän kyvyn tasanko tarkoittaa? Miksi tietynlaisia valintoja kannattaa automatisoida? Miten muutoksesta ei tule vain hetkellistä vaan uusi normaali? Mikä on kahden minuutin sääntö? Mitä jos jonkin projektin aloittaminen tuntuu liian vaikealta? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X