Seksielämä

Nämä huikeat seksiasennot tuottavat orgasmin sekä naiselle että miehelle – 8 parasta asentoa

Parhaat seksiasennot ovat niitä, joissa sekä nainen että mies saavat tasapuolisesti nautintoa. Käänteinen lehmityttö, puoliseisova koira-asento ja klassinen 69 takaavat varmaa kiihotusta molemmille.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Miehet voivat liikkua koira-asennossa vapaasti. Naisen klitoris voi kuitenkin jäädä liian vähälle huomiolle, ja konttausasento on naisen polville raskas. Lähetyssaarnaaja taas on ihanan intiimi asento, mutta liikkuminen on miehelle työlästä.

Tuttuja seksiasentoja voi onneksi muokata sellaisiksi, että ne tuottavat nautintoa molemmille. Listasimme 8 parasta asentoa, joiden avulla pääsette yhtä aikaa hekuman huipulle.

1. Klassinen lehmityttö

Nainen ehtii kiihottua kunnolla ratsastusasennossa, sillä hän kontrolloi yhdynnän tahtia. Parasta asennossa on käsien vapaus. Nainen voi hyväillä klitoristaan itse, ja myös mies voi kiihottaa naista käsillään.

Mies nauttii edessään pomppivista rinnoista ja mahdollisuudesta seurata naisen kiihottumista läheltä. Miehet ovat välillä mielellään passiivisia, sillä jo pelkän aktiivisen naisen katseleminen on sytyttävää.

2. Lehmityttö tuolilla

Ratsastusasentoa kannattaa kokeilla myös tuolilla. Kun mies istuu, hänen häpyluunsa hieroo paremmin naisen klitorista. Kun naisen jalat ovat lattiaa vasten, hän saa liikkeisiinsä voimaa, mikä lisää miehen nautintoa.

Istuminen antaa miehelle mahdollisuuden olla aktiivisempi. Hän voi hyppyyttää naista käsiensä avulla, ja nainen voi lepuuttaa vartaloaan. Asento on myös romanttinen, sillä voitte katsoa toisianne silmiin, suudella ja painautua vastakkain.

3. Lehmityttö takaperin

Lehmityttö takaperin on täydellinen asento naiselle, joka haluaa kiihotusta sekä klitorikseen että g-pisteeseen. Nainen on tässäkin asennossa miehen päällä, mutta tavallisesta ratsastusasennosta poiketen selkä mieheen päin.

Kun nainen on takaperin, penis osuu g-pisteeseen optimaalisessa kulmassa. Naisen kädet ovat vapaat hieromaan klitorista ja rintoja, ja mies voi hyväillä naisen pakaroita ja selkää.

Käänteisessä ratsastusasennossa ei kannata liikkua kovin rajusti, ettei miehen penis väänny kivuliaasti alaspäin. Rauhallinen tahti ei kuitenkaan haittaa miestä, sillä hän pääsee nauttimaan herkullisista näkymistä.

4. Vielä tiukempi lehmityttö takaperin

Käänteisestä lehmitytöstä voi muokata asennon, jossa vagina tuntuu tiukalta, ja nainen saa liikkeisiinsä enemmän voimaa. Tässä versiossa nainen ratsastaa takaperin, ja mies nostaa toisen jalkansa ylös koukkuun.

Nainen voi liikkua vapaasti, kun hän saa tukea koukistetusta jalasta. Lisäksi miehen häpyluu hieroo klitorista paremmin. Nainen voi myös puristaa reisiään koukistetun jalan ympärille, ja emätin tiukentuu. Puristusote, voimakkaat työnnöt ja näkymät ovat miehelle unohtumaton elämys.

5. Puoliseisova koira-asento

Naisen polvet voivat hiertyä tavallisessa koira-asennossa, ja kovat työnnöt voivat olla kivuliaita. Konttausasento voi tuntua huteralta, jos nainen yrittää hieroa klitoristaan toisella kädellään.

Kokeilkaa versiota, jossa nainen on puoliseisovassa asennossa ja lepuuttaa ylävartaloaan pöytää, sänkyä tai sohvan selkänojaa vasten. Kun naisen ylävartalo lepää tasolla, hänen on helpompi hieroa klitoristaan. Nainen voi lisätä miehen nautintoa vetämällä jalkojaan yhteen, ja puristus auttaa joitakin naisia saamaan orgasmin.

Miehen työnnöt tuntuvat intensiivisiltä, kun naisen vartalo ei huoju. Penis ei osu yhtä rajusti kohdunsuuhun kuin konttausasennossa, joten asento ei tuota naiselle kipua. Miehen on kuitenkin helppo liikkua ja hän tuntee dominoivansa tilannetta.

6. Syvä lähetyssaarnaaja naisen jalat ylhäällä

Tavallinen lähetyssaarnaaja ei ole paras mahdollinen asento kummankaan kiihottumisen kannalta. Makuulla liikkuminen on miehelle työlästä, eikä naisen klitoris saa tarpeeksi stimulaatiota.

Asento toimii paremmin, kun mies nousee polviensa varaan ja nostaa naisen jalat harteilleen. Miehen on helpompi liikkua, ja penis osuu naisen g-pisteeseen. Asento on myös visuaalisesti nautinnollinen, sillä mies näkee naisen rinnat ja intiimialueen tapahtumat.

Kun mies ei ole tiellä, nainen voi hieroa klitoristaan. Hän voi myös säädellä miehen tahtia levittämällä ja puristamalla jalkojaan yhteen.

Jos jalkojen ylös nostaminen tuntuu työläältä, mies voi kohottaa naisen takapuolen käsiensä varaan, ja nainen voi roikottaa jalkojaan ilmassa.

7. Syvä lähetyssaarnaaja nainen kyljellään

Lähetyssaarnaaja, jossa nainen nostaa jalat miehen harteille, voi kuitenkin olla liian raju, jos miehen penis on todella iso. Asento on naiselle miellyttävämpi, kun hän kallistuu toisen kylkensä varaan ja nostaa vain päällimmäisen jalkansa ylös.

Mies voi liikkua tässäkin asennossa vapaasti. Hän pääsee työntymään syvälle, ja penis stimuloi g-pistettä. Asento on kuitenkin hellä naiselle, sillä penis ei osu yhtä voimakkaasti kohdunsuuhun kuin selinmakuulla. Nainen voi myös hyväillä klitoristaan, ja mies ylettyy koskettelemaan häntä.

8. 69 eli suuseksi yhtä aikaa

Klassinen 69 on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun haluatte varmistaa, että molemmat saavat yhtä paljon nautintoa.

Asento on helpoin, kun mies makaa selällään, ja nainen on hänen päällään jalkoväli miehen kasvojen kohdalla. Naisen niska ei rasitu, kun hän antaa suuseksiä miehelle. Mies puolestaan voi koskettella naisen pakaroita.

69-asentoa kannattaa kokeilla myös kyljellään. Tässä versiossa kummankaan niska ei jumitu, sillä molemmat voivat lepuuttaa päätään kumppanin alempaa jalkaa vasten.

Jos suuseksin antaminen ja saaminen yhtä aikaa on vaikeaa, kiihottakaa toisianne vuorotellen. Jo pelkkä asennon intiimiys on hekumallista, vaikka odottaisit vuoroasi, kun hyväilet kumppaniasi. Voitte helpottaa asentoa myös kiihottamalla toisianne leluilla.

Lähteet: Bustle, Cosmopolitan, Men´s Health, Shape

Lue myös:

Nämä 5 seksiasentoa ovat miesten suosikkeja

Suuri seksikysely: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat asennot

Tämän suosikkiasentosi paljastaa sinusta

Keskustele:

Miten saadaan orgasmi yhdynnässä?

Mitä teen, kun mies haluaa olla aina samassa asennossa?

X