Julkkikset

5 julkkisnaista kuvailee Tinder-kokemuksiaan – osa löysi jopa rakkauden

Tinderiä käyttää suuri osa suomalaisista sinkuista. Viisi suomalaista julkkista kertoo Tinder-kokemuksistaan.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Liisa Valonen, Tiia Ahjotuli

Tinderiä käyttää suuri osa suomalaisista sinkuista. Viisi suomalaista julkkista kertoo Tinder-kokemuksistaan.

Todella monen suomalaisen parisuhde on alkanut deittisovellus Tinderissä. Tinder on toiminut Suomessa vuodesta 2014, eli parisuhteita on solmittu sen kautta pian kymmenen vuoden ajan.

Toimittaja Annika Damström löysi nykyisen aviopuolisonsa Jari Revon Tinderistä vuonna 2018. Annika kertoi Tinder-kokemuksistaan Annan haastattelussa vuonna 2022.

”Tinderiä moititaan aivan liikaa. Kun katson kaveripiiriäni, en keksi ketään, joka viimeisen kymmenen vuoden aikana ei olisi löytänyt kumppaniaan juuri Tinderistä. Monet heistä ovat nyt naimisissa ja heillä on lapsia.”

Annika Damström meni tänä vuonna naimisiin Tinderissä aikoinaan tapaamansa puolisonsa kanssa.

Annika muisteli käyneensä parin vuoden aikana 10–15 treffeillä. Televisiosta tutut kasvot eivät olleet herättäneet seuralaisissa ylimääräistä huomiota. Esittelytekstinään Annikalla oli jokin humoristinen sut­kautus.

”Mieheni esittelyteksti sen sijaan oli englanniksi ja hieman sekava. Kuvissa hän näytti kiinnostavalta, mutta on todellisuudessa paljon paremman näköinen.”

Heti ensitreffeillä miehensä kanssa Annika tunsi olonsa hyväksi.

”Hän oli hyvin vilpitön ja hyväsydäminen. Tunsin heti, ettei välillämme ollut mitään pelaamista.”

Annika ja Jari menivät naimisiin kesällä 2023.

Maria Ohisalo: ”Onneksi minulla oli rohkeutta liittyä Tinderiin”

Poliitikko Maria Ohisalo tapasi nykyisen aviopuolisonsa Miika Johanssonin Tinderissä vuonna 2015. He muuttivat yhteen puolisen vuotta ensitapaamisensa jälkeen. Maria kertoi Annan haastattelussa vuonna 2021 olevansa kiitollinen rohkeudestaan alkaa käyttää deittisovellusta.

”Onneksi minulla oli rohkeutta liittyä Tinderiin ja lähteä treffeille Miikan kanssa. Heti ensi tapaamisella minulle tuli luottavainen ja mutkaton tunne, että näkisimme vielä.”

Maria Ohisalo ja puoliso Miika Johansson tapasivat Tinderissä.
Maria Ohisalo löysi puolisonsa Tinderistä.

”Rohkeutta on erilaista. Yleensä uskallan tarttua uusiin juttuihin. Lähipiirini mummosta lähtien on aina kannustanut siihen. ’Senkus meet ja teet’, he ovat sanoneet.”

Maria ja Miikka menivät naimisiin uutenavuotena 2020 ja heidän esikoisensa syntyi vuonna 2021.

Sari Havas ei heti vakuuttunut Riston viesteistä – ”Kun sitten tapasimme, tajusin heti, että tässä voi olla jotakin”

Näyttelijä Sari Havas tapasi nykyisen aviopuolisonsa Risto Saikon Tinderissä vuonna 2016.

”Missäs muualla. En käy kapakoissa, ja harvemmin sitä töissä tai kadulla kehenkään ihastuu. Olen käynyt netin kautta monilla treffeillä, ja useimmiten olen ollut enemmän tai vähemmän pettynyt. Tavallisesti tajuan heti, että ihan kiva tyyppi, mutta ei tästä mitään kaveruutta kummempaa tule”, Sari kertoi Annan haastattelussa vuonna 2016.

Sari Havas ja Risto Saikko ovat olleet jo muutaman vuoden naimisissa.

Risto ei kolahtanut Sariin ihan ensimmäisissä viesteissä.

”Mutta sen verran kuitenkin kiinnostuin, että päätin tavata hänet. Kun sitten tapasimme, tajusin heti, että tässä voi olla jotakin. Vaikutuin hänen olemuksestaan ja tavastaan liikkua ja olla.”

Sari ja Risto menivät naimisiin vuonna 2019.

Lue myös Kotiliesi.fi: Mitä tehdä treffeillä? Listasimme 28 ideaa, jotka auttavat ikimuistoisen päivän suunnittelussa – osa ideoista saattaa yllättää

Katja Ståhl: ”Minun on vaikeaa ottaa ketään käsittelyyn pelkän kuvan perusteella”

Juontaja Katja Ståhl kertoi Annan haastattelussa 2023 nauttivansa itsenäisyydestä. Joskus hän kuitenkin kaipaa rinnalleen kumppania.

”Olen käynyt välillä deiteillä ja minulla on ollut Tinder-deittisovellus jo aika pitkään. Monesti unohdan koko homman enkä käy selailemassa sieltä tarjontaa juuri koskaan. Minun on vaikeaa ottaa ketään käsittelyyn pelkän kuvan perusteella. Mutta olen minä käynyt muutamilla ihan mukavilla Tinder-treffeilläkin. Valitettavasti tunteet eivät kuitenkaan heilahtaneet mihinkään suuntaan.

Välillä saan kohtauksia ja päätän: nyt lähden miehiin! Mutta todellisuudessa intoni lopahtaa jo hetken päästä. Olen liian laiska siihen puuhaan.”

Katja Ståhl on Elämäni Biisi -suosikkiohjelman juontaja.

Katja kertoi, että hänen vaatimuksensa mahdolliselle kumppanille ovat korkeat.

”On tärkeää, että toisella on oma juttunsa ja intohimonsa. Minulla on hevoset ja tallihommani. En kestäisi sitä, jos toinen mankuisi minua jäämään kanssaan kotiin. Luotan siihen, että jossain vaiheessa sopiva tyyppi tulee varmasti kohdalleni.”

Myös Alma Hätönen tapasi puolisonsa Tinderissä – ”Olin jo svaipata vasemmalle”

Juontaja Alma Hätönen kihlautui kesällä 2023 näyttelijäpuolisonsa Jaakko Ohtosen kanssa. Alma kertoi Annan haastattelussa, että pariskunta tapasi toisensa Tinderissä vuonna 2015.

”Hänen [Jaakon] profiilikuvastaan päättelin ensin, että tämän täytyy olla feikki ja olin jo vähällä svaipata vasemmalle. Jaakko on kertonut, että samaan aikaan hän selasi Tinderiä löytämättä yhtään kiinnostavaa tyyppiä – kunnes kohdalle osui minun kuvani.”

Alma Hätönen ja puoliso Jaakko Ohtonen tapasivat Tinderissä.
Alma Hätönen ja Jaakko Ohtonen ovat nykyisin kihloissa.

Alman ja Jaakon suhde eteni nopeassa tahdissa.

”Neljännellä tapaamisella totesimme, että rakastamme toisiamme ja puoli vuotta myöhemmin muutimme yhteen.

Kohtasimme juuri oikealla hetkellä. Olin ollut pitkän seurustelun jälkeen vuoden sinkkuna ja valmis uuteen parisuhteeseen. Oli selvää, että Jaakko on minulle se oikea ihminen.”

X