Julkkikset

Pitkään sinkkuna ollut Niko Saarinen löysi rakkaan Tinderistä: ”Elämässäni puhaltavat uudet tuulet”

Juontaja ja tv-persoona Niko Saarinen, 34, on alkanut seurustella. Suhde on vielä melko tuore: pari tapasi vuoden alussa Tinderissä.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Saara Autere

Niko Saarinen on tätä nykyä varattu mies.

Juontaja ja tv-persoona Niko Saarinen, 34, on alkanut seurustella. Suhde on vielä melko tuore: pari tapasi vuoden alussa Tinderissä.

Selviytyjät Suomi -ohjelman Selviytyjät Pohjola -kaudella kisaava juontaja ja tv-persoona Niko Saarinen on alkanut hiljattain seurustella. Pitkään sinkkuna viihtynyt Niko on harmitellut aiemmin julkisuuden karkottaneen potentiaalisia kumppaniehdokkaita.

– Julkisuus on näin pienessä maassa aika monelle este. Moni mies ei ole halunnut tutustua minuun tai pystynyt näkemään Nikoa kaiken julkisuushässäkän ulkopuolella.

Nikon miesystävä ei ole julkisuuden henkilö

– Nyt elämässäni puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, sillä olen alkanut seurustella. Miesystäväni ei ole julkisuuden henkilö ja haluaa pysyä vastedeskin anonyyminä. Suhteemme on vielä aika tuore: tapasimme vuoden alussa Tinderissä. En ole siis turhaa maksanut vuosia palvelun Gold-jäsenyyttä, Niko sanaili Selviytyjät Suomi -ohjelman etäpressitilaisuudessa.

Ohjelman Selviytyjät Pohjola -kausi alkaa Nelosella 27.2.

”Uskon paikanneeni kuluttamisella tiettyä yksinäisyyttäni”

Big Brotherista aikoinaan julkisuuteen noussut Niko pyörittää nykyään muun muassa suosittua Nikotellen-podcastiaan. Vuonna 2019 hän lähes triplasi tulonsa edeltävistä vuosista.

– Olen tosi huono raha-asioissa. Minulla on ihmiset, jotka hoitavat ne puolestani. En oikein edes tiedä aina, mitä tienaan. Teen kovasti töitä, mutta tuhlaan myös paljon. Mottoni on, että kun tienaan euron, tuhlaan kaksi.

– Tässä ajassa kaiken kuluttamisen pitäisi kai olla hirveän harkittua. Itse haluan kuitenkin myös nauttia elämästä. Rakastan ulkona syömistä, shoppailua ja sisustamista. Uskon myös paikanneeni kuluttamisella tiettyä yksinäisyyttäni. Ehkä minusta vielä tulee konmarittaja nyt, kun olen alkanut seurustella! Niko nauraa.

Lue myösNiko Saarisen superhelppo pikalasagne valmistuu kätevästi paistinpannulla – katso ohjeet hittilasagneen tästä!

X