Vuoden 1998 Miss Suomi Jonna Ziprus tapasi Donald Trumpin Miss Universum -kisoissa.
Julkkikset

Entinen Miss Suomi Jonna Ziprus: ”Trump sanoi, että voittaisin, jos minulla olisi silikonit”

Miss Universum -kisoissa vuonna 1998 Suomea edustanut silloinen Miss Suomi Jonna Ziprus (os. Kauppila) sanoo, että hänelle jäi tapaamisen perusteella Donald Trumpista ylimielinen ja likainen fiilis.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Miss Suomi 2006 Ninni Laaksonen kertoi Ilta-Sanomille Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin käyneen kiinni hänen takapuoleensa vuoden 2006 Miss Universum -kisoissa. Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen puolestaan kertoi joutuneensa Trumpin golf-kavereiden huutelujen kohteeksi.

Donald Trump omisti Miss Universum -kisat vuoteen 2015 asti.

Myös vuoden 1998 Miss Suomi Jonna Ziprus (os. Kauppila) muistaa tapaamisen liikemiehen kanssa.

– Tapasin herran vuonna 1998 Miss Universum -kisoissa Havaijilla. Meidän juttutuokiomme oli aika lyhyt koreografia-treenien välissä. Muistan tilanteen tosi hyvin, jopa oman asuni sillä hetkellä, Jonna kertoo Annalle.

”Minua hän ei ole kourinut, mutta olen Ninnin kanssa ihan samaa mieltä: limainen ja likainen mies! Mieleen on jäänyt muun muassa se, että keskustellessa hän puhui naisen rinnoille, katsekontaktia ei saanut. Hän myös totesi minulle jo kisan alkumetreillä, että voittaisin koko kilpailun, jos minulla olisi silikonit. En äänestäisi!”, Jonna kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Ylimielinen ja ”likainen”

Jonna kertoo saaneensa Trumpilta myös positiivista palautetta.

– Hän ihaili kovasti minun hiusteni ja ihoni väriä. Silikoni-kommentin jälkeen olin kuitenkin lähinnä hämmentynyt ja mietin, että mitä järkeä on jatkaa kilpailua, kun en voi tekotisseiksi muuttua eli en voi pärjätä. Olin niin nuori, kokematon ja sinisilmäinen etten osannut silloin kokea asiaa edes röyhkeänä, Jonna kertoo nyt.

– Kaiken kaikkiaan noiden kolmen Havaijilla vietetyn viikon ajalta Trumpista jäi ylimielinen, diivamainen, ”likainen” ja imelä fiilis. En ole yllättynyt kohusta – pikemminkin olen tyytyväinen, että tämä puoli hänestä on tullut esiin. Itse en ole voinut alun perinkään pitää häntä uskottavana ja pätevänä poliitikkona omakohtaisten kokemusten jälkeen.

Lue myös:

Silikonirinnoistaan luopuva Katri Sorsa: ”Haluan rakastaa itseäni luomuna”

Miss Suomi Shirly Karvinen löysi uuden rakkaan: ”Hän tekee minut todella onnelliseksi”

X