Julkkikset

Häät syksyllä Rivieralla – Renny Harlin haaveilee lapsista Johanna-kihlatun kanssa: ”Olen 62-vuotias, eikä minua kiinnosta hukata hetkeäkään”

Renny Harlin ja näyttelijäkihlattu Johanna Harlin ovat menossa syksyllä naimisiin Ranskan Rivieralla, ja toiveissa on saada jälkikasvua mahdollisimman pian.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Atte Kajova

Ohjaaja Renny Harlin ja näyttelijäkihlattu Johanna Harlin ovat asuneet yhdeksän kuukautta yhdessä Bulgariassa, jossa he saivat hiljattain päätökseen The Refuge-elokuvan kuvaukset.

Renny Harlin ja näyttelijäkihlattu Johanna Harlin ovat menossa syksyllä naimisiin Ranskan Rivieralla, ja toiveissa on saada jälkikasvua mahdollisimman pian.

Ohjaaja Renny Harlin, 62, ja näyttelijäkihlattu Johanna Harlin, 27, näyttivät umpirakastuneilta saapuessaan Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan pressipäivään Kulttuuritehdas Korjaamolle Helsingissä. Pari tapasi viime kesänä Luokkakokouksen kuvauksissa ja alkoi seurustella syksyllä Bulgariassa, jonne Renny pyysi Johannan avustajakseen Hollywood-leffan kuvauksiin. Tulevana syksynä tanssitaan parin häitä.

– Vuosi sitten en olisi ikinä uskonut, että näin tulee tapahtumaan. Tutustuimme kesällä kuvauksissa, mutta suhteemme oli aluksi täysin viaton. Rakkautemme syttyi Bulgariassa, kun vietimme enemmän aikaa kahdestaan. Huomasimme, että suuresta ikäerosta huolimatta olemme hyvin samanlaisia, ja rakastuimme palavasti toisiimme. Enää emme voisi kuvitellakaan elävämme ilman toisiamme, Renny kertoi.

Käytännön syistä Johanna vaihtoi nimensä Harliniksi pian helmikuussa tapahtuneen kihlauksen jälkeen. Syyskuussa pari astelee avioon hulppeissa puitteissa Ranskan Rivieralla.

– Häistämme tulee aivan mielettömät kolmen päivät juhlat Saint-Tropez’ssa. Olemme suunnitelleet kaiken salassa emmekä ole paljastaneet tarkkoja yksityiskohtia vielä perheillemmekään. Haluamme tarjota reilulle sadalle vieraallemme unelmaviikonlopun, Johanna sanoi.

Toiveissa pikaisesti lapsia

Parilla on myös selvät suunnitelmat tulevaisuudelle: he toivovat mahdollisimman pikaisesti lapsia.

– Rakastamme lapsia ja haluamme ehdottomasti perustaa perheen. Olen 62-vuotias, eikä minua kiinnosta hukata hetkeäkään. Haluan pystyä leikkimään, retkeilemään ja pitämään hauskaa lasteni kanssa, ja Johanna on samoilla linjoilla. Heti häiden jälkeen alamme toivoa ja rukoilla, että saamme perheenlisäystä, Renny paljasti.

– Bulgaria on vain väliaikainen kotimme, ja aikomuksemme on muuttaa pian häiden jälkeen pysyvämmin jonnekin. Todennäköisesti lähdemme Yhdysvaltoihin, Johanna kertoi.

X