Julkkikset

Janni Hussi häikäisi punaisessa pitsipuvussa Urheilugaalassa – illan upeimmat puvut!

Urheilugaalan punaisella matolla nähtiin tänä vuonna läpinäkyvää pitsiä, näyttäviä printtikuoseja ja asusteita. Katso kuvat upeista juhlatyyleistä.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Urheilugaalassa nähtiin eilen tiistaina upeaa pukuloistoa.

Fitnesstähti Janni Hussi häikäisi punaisessa, läpinäkyvässä pitsiunelmassa. Jannilla on takanaan rankka vuosi, kun yllättysero jääkiekkoilija Lauri Korpikoskesta ja pitkä sairastelukierre mullistivat Jannin elämän. Blogissaan Janni kertoo kuitenkin pääseensä nyt jälleen aloittamaan treenaamisen.

Vuonna 2014 burnoutin kokenut Janni pitää nykyään huolta siitä, että liikkumisesta ei tule enää häiriintynyttä suorittamista. Janni kertoi Annalle kuusi merkkiä, joista tietää, että treenaaminen on mennyt överiksi.

Janni Hussi Urheilugaala 2017

Nälässä kärvisteleminen kiristää välillä Mira Potkosen hermoja

Rion olympiamitalisti, nyrkkeilijä Mira Potkonen juhli mustassa iltapuvussa. Urheilijat tunnetaan itsekuria vaativasta elämäntavastaan. Olympialaisten aikaan Mira Potkonen kuitenkin vakuutti Annalle, ettei hän omasta mielestään ole joutunut luopumaan mistään nyrkkeilyn takia.

– Päinvastoin nyrkkeily on tuonut elämääni pelkkää hyvää. Välillä painon tiputtaminen ja nälässä kärvisteleminen kiristävät hermoja. Karsintojen aikana saa kuitenkin jo syödä hyvin. Ja lähempänä kisoja treenitkin kevenevät, Mira sanoi.

Mira Potkonen Urheilugaala 2017

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander juhli yhdessä vaimonsa Riina-Maija Palanderin kanssa. Riina-Maijan mustaa samettipukua koristivat helmiyksityiskohdat.

Kalle Palander ja Riina-Maija Palander Urheilugaala 2017

Formulatähti Heikki Kovalaisen vaimo Catherine Hyde oli Janni Hussin tavoin valinnut ylleen punaista pitsiä.

Heikki Kovalainen ja Catherine Hyde Urheilugaala 2017

Urheilutoimittaja Inka Heneliuksen iltapukua koristi näyttävä ruusuprintti. Inkan puolisolla, Henri Määtällä, oli Inkan puvun sävyyn sopiva taskuliina.

Inka Henelius ja Henri Määttä Urheilugaala 2017

Meeri Koutaniemi erottui joukosta kultaisessa puvussaan

Valokuvaaja ja palkittu kuvajournalisti Meeri Koutaniemi saapui urheilugaalaan yhdessä muusikkopuolisonsa Sami Yaffan kanssa.

Meerin yllä nähtiin 60-lukua henkivä kultainen mekko ja näyttävät asusteet.

Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa Urheilugaala 2017

Viikkoja, jopa kuukausia kuvausmatkoilla viettävä Meeri kertoi Annan haastattelussa olevansa luonteeltaan yksinäinen susi.

– Mitä enemmän olen poissa, sitä enemmän ihmiset vetäytyvät elämästäni. Ne, jotka ymmärtävät elämäntapaani, ovat jääneet.

Lue myös:

Kuka oli Kultainen Venla -gaalan upein? Äänestä paras puku!

Sofia Vikman oli Annan lukijoiden mielestä Linnan juhlien upein – katso kuvat

X