Jenni Dahlman
Julkkikset

Jenni Dahlman: ”En suostunut laihduttamaan mallin uran takia”

Juontaja Jenni Dahlman esittelee Annassa upean vaatekaappinsa ja paljastaa tyylinsä salat. Jennin kallein hankinta on Hermèsin Birkin-laukku, jonka hinta on yli 5000 euroa.
Teksti: Oili Urmas Kuvat: Paula Kukkonen

Millainen tyylisi on nyt?

Tyylini on klassisen yksinkertainen ja rennon rokahtava. Pukeudun usein nahkatakkiin, yksiväriseen t-paitaan tai neuleeseen, farkkuihin  ja tennareihin. Käytän paljon mustaa, valkoista ja harmaata. Olen luonnonlapsi enkä käytä arkisin edes ripsiväriä. Naisellinen puoleni pääsee esiin juhlissa. Kun meikkaan, huomaan, että mullahan on silmät.

Olet tehnyt uuden aluevaltauksen Posse-ohjelman juontajana. Millaista on ollut heittäytyä ronskiksi action-mimmiksi Duudsonien rinnalle?

Minun on helppo olla jätkäporukassa, sillä minulla on paljon kundeja kavereina. Osaan olla rääväsuu. Possen pojat sanovatkin, että ronskeimmat jutut tulevat minulta. Jäynät kuuluvat ohjelmaan, eikä suorassa lähetyksessä ehdi miettiä, miltä näytän televisioruudussa. Välillä kasvoni tuhritaan tussilla tai saan piimät päälleni.

Mihin panostat pukeutumisessasi?

Laukkuihin, kenkiin ja aurinkolaseihin.  Nuorempana käytin paljon laukkuja, joissa oli iso logokuvio, esimerkiksi Guccia ja Dioria. Nyt hankin klassisia Chanelin ja Hermèsin laukkuja. Chanelin ja Hermèsin laukkuja voi ajatella sijoituskohteena, sillä niiden arvo säilyy aina. Chanelin laukun hinta voi nousta usean kerran vuodessa.

Onko sinulla ollut ulkonäkökomplekseja?

Ei, olen teini-iästä asti ollut samankokoinen ja hyväksyn itseni tällaisena. Minulle tarjottiin mallin töitä Pariisissa, mutta minun olisi pitänyt laihduttaa. Olen luonnostaan aina ollut hyvin hoikka enkä halunnut enää pudottaa painoa ja leikkiä terveydelläni. En suostunut laihduttamaan, joten kansainvälinen mallin ura jäi sen takia kokematta.

Mitä haluaisit muuttaa ulkonäössäsi?

En seiso peilin edessä miettimässä, mitä pitäisi muuttaa, jotta näyttäisin paremmalta. Kauneuskirurgia ei ole minua varten ainakaan tällä hetkellä. En laittaisi edes posliinikuoria hampaisiini, koska sen jälkeen en enää olisi sama Jenni kuin ennen. Ulkonäköäni on arvosteltu nettikeskusteluissa, mutta jätän sen omaan arvoonsa. Kaikkia ei voi miellyttää eikä pidäkään. Joskus mietin, millainen herra tai rouva täydellisyys näpyttelee niitä tekstejä nettiin.

Lue lisää Annasta 43/2015.

X