Julkkikset

Jonna Geagea on pitänyt puolisonsa kanssa yhtä jo 20 vuotta: ”Realisti pitää olla”

Laulaja Jonna Geagea kannustaa parisuhteessa omiin hetkiin.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

– Meillä on juhlavuosi, kertoo Jonna Geagea parisuhteestaan.

Laulaja Jonna Geagea kannustaa parisuhteessa omiin hetkiin.

Etenkin Nylon Beatista tuttu laulaja Jonna Geagea veti vuoden lopussa Lady Gaga -show’ta, mutta nyt se on jo onnellisesti paketissa. Seuraavaksi Jonna yrittää keskittyä omaan musiikkiin. Viimeisin omakustanne tuli nelisen vuotta sitten.

– Elämään kuuluu aika rauhallista. Aikaa menee kotona ja studiossa, josta vielä ei ole mitään kerrottavaa, Jonna kertoi Storyvillen 30-vuotisjuhlissa Helsingissä.

Loppuvuodesta 45 vuotta täyttänyt Jonna pääsi liittymään mukaan Los Lepardos -tanssiryhmään.

– Odotin sitä pari vuotta, koska siinä oli ikäraja 45 vuotta. Aloitin ryhmässä viime vuonna ja olimme jo ensimmäisissä kilpailuissakin. Ei voitettu, mitä edelleen ihmettelen, Jonna kertoi.

– Molemmat tyttöni tanssivat Step Upilla ja olen aina miettinyt, että pitäisikö itsekin mennä samaan aikaan johonkin tunnille. Olen kuitenkin tanssinut koko elämäni. Se on ihanaa

Jonna on pitänyt yhtä Oscar-puolisonsa kanssa jo 20 vuotta. Avioliittoakin parille tulee tänä vuonna täyteen 14 vuotta. Jonnalla oli muutama neuvo pitkään liittoon.

– Ole oma itsesi. Kompromisseja pitää tehdä, sitähän se avioliitto ja yhteiselo on. Ei se tyytymistä ole, mutta kompromisseja.

Jonnan ympärillä on paljon ystäviä, joilla on niin ikään pitkät parisuhteet. Arjen myötä ylä- ja alamäkiä tulee joka suhteessa.

– Realisti pitää olla. Jos yrittäisi saada siitä arjesta ihanaa, että ei olisi vain sitten ne juhlat, joita odottaa. Omia hetkiä pitää ottaa, eikä pidä sitten potea niistä huonoa omaatuntoa. Maailman käytetyin lause on varmaan se, että elämässä ei ole määränpäätä, vaan elämä on se matka, Jonna tuumi.

X