Julkkikset

Laulaja Elias Kaskinen: ”Minulle ei ole vaikeaa mennä nolaamaan itseäni”

Elias Kaskinen suhtautuu pedantisti työhönsä ja syttyy haasteista. Tanssitunnit, remontoiminen ja mökkeily tuovat vastapainoa työlle.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Mtv3

Elias Kaskinen suhtautuu pedantisti työhönsä ja syttyy haasteista. Tanssitunnit, remontoiminen ja mökkeily tuovat vastapainoa työlle.

Tähdet, tähdet -ohjelma on vaatinut ohjelmassa mukana olevalta laulaja-lauluntekijä Elias Kaskiselta, 25, heittäytymistä. Eliaksen mukaan se on onneksi hänelle luontevaa.

–En tunne kauheasti häpeän tunteita, kun esiinnyn. Näin on ollut lapsesta saakka. Minulle ei ole ollut koskaan vaikeaa mennä nolaamaan itseäni, Elias sanoo.

– Herään henkiin, kun minulle annetaan haasteita.

Eliaksen mukaan on hyvä, että ohjelman esityksiä ei ole aikaa harjoitella kuukausikaupalla.

– Muuten voisi lähteä lapasesta. Suhtaudun nimittäin aika pedantisti työhöni. Teen yhtä asiaa kerrallaan ja yritän tehdä sen mahdollisimman hyvin.

Eliaksen sisällä asuu tanssija – ja remonttimies

Työn vastapainoksi Eliaksen arjessa on oltava aikaa urheilulle.

– Minussa on paljon energiaa, jopa liikaakin. Siksi urheilen paljon. Aloitin keväällä tanssitunnit ja käyn melkein joka päivä tanssimassa. Minusta on aina tuntunut siltä, että sisälläni asuu tanssija.  Tanssiminen on hauskaa ja välillä koomistakin, koska olen lähtökohtaisesti iso ja kankea.

Tanssijan lisäksi Eliaksen sisällä asuu myös remonttimies.

– Jos kavereillani on remontteja, tykkään lähteä puuhamieheksi. Se, että saa tehdä käsillään asioita ja saa konkreettisesti jotain aikaiseksi, on mahtavaa vastapainoa taidesekoilulle.

Henkeen ja vereen mökki-ihminen

Elias nähdään myös MTV3-kanavan uudessa Mökkireissu-ohjelmassa. Siinä Elias, Roope Salminen ja Kalle Lindroth lähtevät mökille Suomen ykkösartistien kanssa.

– Olen henkeen ja vereen mökki-ihmisiä. Aina, jos kalenterissa on kaksikin päivää vapaata, vähintään harkitsen mökille lähtemistä.

Muutama vuosi sitten Elias jopa muutti mökille asumaan.

– Olin eräänlaisessa elämän taitekohdassa. Irtisanoin kaupunkiasuntoni, vein kaikki kamani Lohjalla sijaitsevalle mökillemme, rakensin sinne studion ja asuin mökillä muutaman kuukauden musiikkia tehden.

Uutta musiikkia Elias Kaskiselta ja Päivän Sankareilta julkaistaan ensi vuoden puolella.

– Odotan innolla ensi vuoden kiertuettamme. Tulossa on ihan erilainen keikkasetti kuin on tähän saakka nähty.

Mökkireissu MTV3-kanavalla 17.11. alkaen klo 20

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30 

X