Janni Hussi ja Joel Harkimo Urheilugaalassa
Janni Hussi ja Joel Harkimo edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä Urheilugaalan punaisella matolla tammikuussa.
Julkkikset

Näin söpösti alkoi Janni Hussin ja Joel Harkimon rakkaus – Harri-koiralla oli siinä tassunsa pelissä

Yrittäjäpariskunta Janni Hussi ja Joel Harkimo jakavat huumorintajun ja innostuksen liikuntaan. Mutta yhteen heidät toi Janni Hussin Harri-koira.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Janni Hussi ja Joel Harkimo edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä Urheilugaalan punaisella matolla. Suhde sai alkunsa syksyn alussa, kun Joel kommentoi Jannin Harri-koirasta kuvattua videota somessa. Sen jälkeen yhteydenpito muuttui vähitellen tiiviimmäksi.

– Ehkä minulla oli jotain taka-ajatuksia mielessäni, kun kirjoitin hänelle. Sanoin myöhemmin Jannille, etten ihan jokaisen mimmin koira-aiheisia kuvia kommentoi, Joel tunnustaa nauraen Helsingin Hartwall Arenalla järjestetyssä Urheilugaalassa.

Janni Hussi ja Joel Harkimo huomasivat nopeasti, että heillä synkkaa hyvin ja suhde syveni siitä omalla painollaan.

– Huumori lähti kukkimaan heti viestitellessämme. Meitä yhdistää lisäksi se, että tykkäämme molemmat seurata urheilua ja sporttailla ja suhtaudumme hyvin intohimoisesti töihimme, Janni kertoo.

Joelin mukaan hän on saanut tyttöystävältään entistä enemmän kimmoketta treenaamiseen.

– Totta kai olen saanut Jannilta kuntoiluvinkkejä. Pitihän sitä ottaa vähän itseään niskasta kiinni, kun seurustelee huipputason liikuntaihmisen kanssa. Janni ei ole kuitenkaan ollenkaan painostanut minua salille. Olen ennemmin kysynyt, voinko tulla mukaan, Joel kertoo.

”Sparraamme toisiamme”

Janni Hussi ja Joel Harkimo kertovat oppivansa jatkuvasti asioita toisiltaan. Joel ihailee etenkin Jannin asennetta ja kovaa työmoraalia.

– Opin Jannilta hirveästi asioita. Arvostan tosi paljon sitä, että hänellä on unelmia ja kunnianhimoa työasioissa. Olemme sen suhteen tosi samalla aaltopituudella ja sparraamme toisiamme, Joel sanoo.

– Olen täysin samaa mieltä. Olen myös tosi impulsiivinen, enkä aina ymmärrä omia rajojani. On hyvä, että on joku, joka katsoo perääni. Lisäksi opin Jollelta rauhallisuutta, mikä on iso voimavara minulle, Janni jatkaa.

Joel Harkimo ja Janni Hussi

Liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi ja Joel Harkimo, niin ikään yrittäjä, jakavat samanlaisen huumorintajun. – Huumori lähti kukkimaan heti viestitellessämme, Janni vahvistaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Näiden ihanien nuorten kanssa ❤️ #urheilugaala #urheilugaala2019

Henkilön Leena Harkimo (@leena.harkimo) jakama julkaisu

Julkisuus mietitytti Jannia ja Joelia

Janni seurusteli aiemmin NHL-kiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa, mutta pariskunnan suhde päättyi syksyllä 2016 yllättäen eroon Laurin aloitteesta. Viimeiset pari vuotta Janni on viihtynyt sinkkuna. Uuteen parisuhteeseen totuttelu ei ole tuntunut hänestä kuitenkaan vaikealta.

– Kun kohtaa jonkun, jonka kanssa kolahtaa, ei sinkkuilun vaihtamisessa seurusteluun ole mitään ongelmaa, Janni sanoo.

Pariskunta joutui aluksi miettimään, miten suhtautua julkisuuteen.

– Ei se aina ihan helppoa ole. Ensimmäisen kerran, kun kävimme Jannin luota hakemassa ruokaa Fafasista, siitä oli heti tieto Jodelissa. Vaikka matkaa oli ehkä 100 metriä, Joel muistelee.

Lue myös:

Janni Hussi on valmis uuteen rakkauteen: ”Olen nykyään parempi kumppani kuin silloin, kun omistauduin fitnekselle”

Joel ja Hjallis Harkimo läheisistä väleistään: ”Aina voi soittaa, jos on joku huoli

Janni Hussin kuntoiluvinkeillä onnistut: ”Treenaa progressiivisesti ja tee itsellesi konkreettinen ohjelma”

X