Julkkikset

Näyttävään kultapaljettipukuun pukeutunut Elina Kiikko aikoo myös jatkoille: ”Juhlimme Ilkan kanssa pitkän kaavan kautta”

Elina Kiikko halusi pukeutua juhlavuoden kunniaksi erityisen juhlavaan iltapukuun. Kultaisen paljettiunelman on suunnitellut Riikka Ikäheimo.
6.12.2017 Teksti: Tyyne Pennanen Kuvat: Pekka Mustonen

Elina Kiikko saapui Linnaan puolisonsa kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanervan seurassa. Elinalla on yllään Riikka Ikäheimon suunnittelema kultainen iltapuku, jossa on pitsiä ja paljetteja.

Suunnittelija on Elinalle entuudestaan tuttu. Kaksi vuotta sitten hänellä oli yllään Ikäheimon suunnittelema vihreä iltapuku. Viime vuonna Elinalla oli Anton Hinkosen suunnittelema upea kukkakuosinen iltapuku.

– Halusin tämän vuoden juhlallisuuksien kunniaksi mahdollisimman juhlavan puvun, Elina perustelee tämän vuoden valintaansa.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Elina ja Ilkka aikovat juhlia tänä vuonna tavallista pidempään.

– Yleensä lähdemme Linnasta kotiin, mutta tänä vuonna aiomme juhlia pitkän kaavan kautta ja mennä jatkoille, Elina sanoo.

Iltaa Elina viettää tuttujen kanssa rupatellen.

– On ollut kunnia olla Linnassa monta kertaa aikaisemminkin. Olen tavannut näissä juhlissa monia mielenkiintoisia ihmisiä, joita tapaan pelkästään Linnan juhlissa, Elina sanoo.

Elina viihtyy Dubaissa

Elina työskentelee sovelluspäällikkönä it-firmassa. Hän on kuitenkin ehtinyt myös lomailla syksyllä: marraskuussa hän kävi tyttärensä Mariamin kanssa Dubaissa. Sieltä hän löysi korvakorut tämän illan juhla-asuunsa.

– Dubai on meidän yhteinen juttumme. Olin siellä viime vuonna tyttäreni kanssa, ja menemme taas ensi vuonna. Tänä vuonna emme vietä jouluaattoa yhdessä, koska tyttäreni on Levillä työharjoittelussa. Siksikin halusin viettää hänen kanssaan kunnon loman. Kävimme muun muassa aavikkosafarilla.

Elina pitää Dubaista, koska se on siisti ja turvallinen paikka.

– Täytyy tunnustaa, että olen bakteerikammoinen ihminen. Mutta Dubaissa voin mennä huoleti syömään ravintoloihin. Lisäksi siellä on aina varma aurinko, Elina sanoo.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme