Julkkikset

Olavi Uusivirta julkaisi harvinaisen yhteiskuvan näyttelijävaimonsa kanssa – katso romanttinen kuva!

Laulaja-näyttelijä Olavi Uusivirta julkaisi hempeän otoksen itsestään ja vaimostaan Saara Kotkaniemestä parin nahkahääpäivänä. Julkaistu kuva on harvinainen, sillä Olavilla ei ole ollut tapana hempeillä hänen ja vaimonsa yhteiskuvilla sosiaalisessa mediassa.
1.8.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Laulaja-näyttelijä Olavi Uusivirta, 35, julkaisi itsestään ja vaimostaan, näyttelijä Saara Kotkaniemestä, 31, parin 3-vuotishääpäivänä eli nahkahääpäivänä 19. heinäkuuta hempeän kuvan, jossa pari tanssii omissa häissään.

Olavi on jakanut kuvan Instagramissa ja lisännyt tekstiksi ”Kolme vuotta sitten oli tämmöstä.” Myös Saara on jakanut saman kuvan omalla Instagram-tilillään. ”Kolme vuotta yhtä tanssia”, Saara kirjoittaa kuvan yhteydessä. Kumpikin on lisännyt sydänemojin kuvatekstinsä päätteeksi.

Kolme vuotta sitten oli tämmöstä. ❤️

A post shared by Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta) on

Saara julkaisi romanttisen yhteiskuvan myös Olavin syntymäpäivänä

Myöskään Saara ei ole ennen harrastanut pariskunnan hempeiden yhteiskuvien jakamista julkisella Instagram-tilillään. Saara on kuitenkin lisännyt hääpäivänsä jälkeen viime viikolla uuden hempeän yhteiskuvan Olavin syntymäpäivän kunniaksi. Olavi täytti 28. heinäkuuta 35 vuotta. ”Onnea rakas”, Saara onnittelee Olavia kuvatekstissä. Nähtäväksi jää, onko pariskunnan linja yhteiskuvien jakamisessa muuttunut pysyvästi.

Onnea rakas @olaviuusivirta ❤️ #35 #nuorijakaunis 📸: @mattieerikainen

A post shared by Saara Kotkaniemi (@saarakotkaniemi) on

Olavilla ja Saaralla on vuonna 2014 syntynyt tytär.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *