Päättyneet parisuhteet ovat opettaneet Bachelor Suomi -ohjelman poikamies Joni Lindlöfiä: ”Suurin oppi naisista on tullut kantapään kautta”
Bachelor Suomi -ohjelmassa nähtävä Joni Lindlöf ei ole enää vapailla markkinoilla.
Julkkikset

Päättyneet parisuhteet ovat opettaneet Bachelor Suomi -ohjelman poikamies Joni Lindlöfiä: ”Suurin oppi naisista on tullut kantapään kautta”

Bachelor Suomi -ohjelmassa rakkautta etsivä Joni Lindlöf ei ole enää niin itsekäs kuin nuorena. Iän ja päättyneiden parisuhteiden myötä hän on oppinut paljon itsestään ja parisuhteen prioreeteista. – Osaan pyytää ja etsiä niitä asioita, jotka ovat minulle oikeasti tärkeitä, Joni sanoo.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Bachelor Suomi -ohjelmassa entinen jääkiekkoilija Joni Lindlöf, 33, etsii itselleen elämänkumppania 18 ohjelmaan osallistuvan sinkkunaisen joukosta. Ilmeisesti ohjelmaan mukaan lähteminen kannatti, sillä tällä hetkellä Joni ei ole enää poikamies.

– Olen onnellinen sekä onnellisesti rakastunut, Joni paljastaa.

Pyysimme Jonia vastaamaan Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjan kysymyksiin.

Mihin tarvitset naista?

– Elämästä on paljon mukavampi nauttia toisen kanssa. Onnikaan ei ole onnea, jos sitä ei voi jakaa jonkun kanssa. Haluan olla parisuhteessa, että olisi joku, jonka kanssa suunnitella ja tehdä asioita yhdessä. Lisäksi haluan jossain vaiheessa perustaa perheen.

Mihin kiinnität naisessa ensin huomiota?

– Riippuu ihan naisesta. Saatan kiinnittää ensimmäisenä huomiota silmiin, hymyyn tai johonkin muuhun. Ei minulla ole mitään yksittäistä asiaa, johon kiinnittäisin huomiota. Olen kiinnostunut erinäköisistä naisista. Minulla ei ole tiettyä naistyyppiä.

Miten hurmaat naisen?

– Klassisen tylsä klisee: olemalla oma itseni. Kyllä minulla omasta mielestäni on hyvät jutut ja olen aika nokkelakin välillä. Enkä mielestäni ole ihan ruttunaamakaan. Ehkä se on se kokonaisuus. En ole ikinä luonut mitään taktiikkaa, millä hurmaan jonkun.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

– Kun ollaan kaksin kotona. En voi kuvitella olevani sellaisen naisen kanssa, jonka täytyy aina olla tiptop ja viimeisen päälle pyntättynä. Alakerran Siwaan ei tarvitse meikata tai laittautua hienoksi. Kun sitten on sen aika, niin toki kyllä pistetään itsemme hienoksi.

Millainen on seksikäs nainen?

– Päättäväisyys ja määrätietoisuus ovat luonteenpiirteitä, joka ovat aina kiinnittäneet huomioni. En tietenkään haluaisi olla määräysvaltaisen, minua alistavan psykopaatin kanssa. Mutta totta kai määrätietoisuus ja omanarvontunto tekevät sen, että ihminen näyttää hyvältä, seisoo selkä suorana ja tietää, mitä kohti on menossa. Vahva luonne on aina innostanut minua.

Miten käsityksesi naisesta on muuttunut kokemuksien ja iän karttuessa?

– Olen oppinut arvostamaan naisia enemmän. Nuorempana sitä on kuitenkin hieman itsekäs. Osaan mielestäni ottaa naiset todella hyvin huomioon. Osaan pitää sekä omasta että toisen hyvästä olosta ja onnellisuudesta huolen.

Mitä vanhempasi opettivat sinulle naisista?

– Ei oikeastaan ole saanut kotoa erikseen mitään neuvoja tai ohjeita naisten suhteen. Nykyään vanhempani ovat jo eronneet, mutta nuorempana sain seurata heidän yhteistä oloaan. Ehkä sieltä on tullut tiettyjä ajatuksia. Muutin kuitenkin kotoa pois niin nuorena, 17-vuotiaana, että kyllä suurin oppi naisista on tullut ihan kantapään kautta. Olen kantapään kautta oppinut, miten haluaisin itseäni kohdeltavan ja miten toisia kannattaa kohdella. Lisäksi iän myötä olen ehkä yleisesti oppinut kohtelemaan toisia ihmisiä järkevämmin ja paremmin kuin nuorempana.

Puin ohjelmaan lähtemistä äitini kanssa. Lähinnä äiti vain kauhisteli, että mitähän se Joni taas saa aikaan. Äidin ensimmäinen neuvo oli, että tuo tuliaismagneetti. Hän kerää niitä. Toinen neuvo oli, että jos jää aikaa, niin tuo myös vaimo. Toiveet tulivat tässä järjestyksessä.

Mitä olet oppinut päättyneistä parisuhteistasi?

– Olen ymmärtänyt, millainen itse olen ja mitä haluan. Osaan pyytää ja etsiä niitä asioita, jotka ovat minulle oikeasti tärkeitä. En keskity epäolennaiseen. Hyvää suhdetta täytyy vaalia ja jaksaa tehdä hommia sen eteen. Mielestäni olen kehittynyt näissä asioissa aika paljon viimeisien vuosien aikana. Olen oppinut niistä asioista, jotka ovat menneet pieleen. Niistä on aina jäänyt jotain mukaani. Se, että olen oppinut asioita itsestäni, on vaikuttanut huomattavasti siihen, kuinka hyvin voin yleisesti.

Mikä on paras naiselta saamasi kohteliaisuus?

– Otan kehuna ja kohteliaisuutena, että joku kertoo minulle omista tunteistaan. On absoluuttinen kehu, kun toinen sanoo minä rakastan sinua tai muuta siihen liittyvää. Se tuntuu aina hyvältä.

Mistä toivoisit naisen muistavan sinut?

– Siitä, että olen huomioon ottava ja kohtelias.

Bachelor Suomi tiistaina 13.3. alkaen kello 21 Livillä ja Bachelor Suomi – tilinteko tiistaina 13.3. alkaen kello 22 Livillä.

X