– Kosin tätä ihanaa naista, ja olisi hullua ajatella, että haluan mennä kanssasi naimisiin joskus kolmen vuoden päästä tai ensi vuonna. Miksi ei heti, Tim Poustie kysyy Mia Halonen vierellään.
Julkkikset

Puolessa vuodessa nettitreffeiltä naimisiin – rakkausvalmentaja Mia Halonen avioituu tänään!

Salamarakkaus kanadalaismieheen on mullistanut rakkausvalmentaja Mia Halosen elämän totaalisesti. Suomessa tänään avioituva pari muuttaa tammikuussa Kanadaan. Kumpikin on jo myynyt kotinsa ja jättänyt työnsä.
Teksti: Sanna Wirtavuori Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Klik! On toukokuun loppu viime keväänä, kun Mia Halonen, 51, katselee kanadalaismiehen kuvaa amerikkalaisella nettisivustolla. Tokihan Mia näkee, että mies hakee deittikaveria läheltä. Mutta toisaalta he näyttäisivät sopivan yhteen 96-prosenttisesti. Sitä paitsi mies on komea. Mia ei kuitenkaan lähetä viestiä, katselee vain.

Radiosta ja muun muassa television Maajussille morsian -sarjasta tunnetulla Mialla on takanaan avioliitto amerikkalaisen miehen kanssa vuosia sitten sekä useita enemmän tai vähemmän onnistuneita suhteita. Viimeiset neljä vuotta hän on ollut sinkkuna.

Samana iltana Vancouverissa rakennusmestari Tim Poustie, 52, huomaa kauniin naisen käyneen hänen sivuillaan. Nainen on miltei saman ikäinen kuin hän, ja ohimoilla on luonnollisen näköisesti harmaata – vaikuttaa hyvältä.

Mutta mitä hel – Helsinki, Suomi. Sehän on tosi kaukana, toisella mantereella!

”Kosin tätä ihanaa naista”

Nopeat liikkeet, niin tätä romanssia voisi kuvata.

Puolessa vuodessa pariskunta on ehtinyt matkustaa toistensa luokse useasti ja mennä kihloihin. Keskiviikkona 21. joulukuuta Mia ja Tim avioituvat ja viettävät pienimuotoisia juhlia heille molemmille tärkeässä paikassa, jossa he vierailivat yhdessä elokuussa ja jonne he päättivät tulla uudestaankin.

Mia ja Tim ovat päättäneet mennä naimisiin maistraatissa vuoden pimeimpänä päivänä, ja auringonlaskun aikaan on tarkoitus skoolata yhteiselle tulevaisuudelle!

– Kosin tätä ihanaa naista, ja olisi hullua ajatella, että haluan mennä kanssasi naimisiin joskus kolmen vuoden päästä tai ensi vuonna. Miksi ei heti, Tim kysyy.

– Niin, miksi ei! Minulla on ystävättäriä, jotka ovat seurustelleet vuosia ja jotka eivät ole silti naimisissa. En tiedä kuvittelenko vain, mutta näen lämmintä surumielisyyttä heidän silmissään, kun he ihmettelevät, että miten te noin nopeasti etenette, Mia sanoo.

Mia muuttaa Kanadaan

Ensin mietittiin sitä vaihtoehtoa, että Tim muuttaisi Suomeen, mutta melko pian tuntui helpommalta, että Mia lähtisi Kanadaan. Näin päätettiin tehdä.

– Lähdemme yhdessä tammikuussa. Ulkomaille muutto ei pelota minua, osaan kieltä ja olen hyvä järjestelemään työni ja verkostoni. Minun asuntoni täällä on myynnissä, ja ostamme yhdessä talon Vancouverinsaarelta ja teemme siitä omannäköisemme kodin, Mia kertoo.

Myös Tim jätti työpaikkansa ja aikoo etsiä uusia töitä yhteisestä uudesta kotikaupungista Nanaimosta.

Eikö teitä pelota? Se on kysymys, jonka Mia ja Tim ovat kuulleet viime aikoina useammankin kerran. Vastaus kysymykseen ja Mian ja Timin tarina Annassa 51-52/2016, joka on lehtihyllyissä torstaina 22.12.

Lue lisää:

Deittivalmentaja Mia Halosen yllätyskihlat: ”Tapasin kanadalaisen Timin netissä”

Rakkausvalmentaja Mia Halonen: Anna treffikumppanille toinenkin mahdollisuus – 10 treffivinkkiä kesään

Kuuluuko mustasukkaisuus rakkauteen vai tuhoaako se parisuhteen? Asiantuntijat vastaavat

Tinderistä rakkauden löytäneen Sari Havaksen vinkit: Näin sinäkin onnistut

X