Julkkikset

Riitta Väisänen Seurassa läheisestä suhteestaan Dannyyn: ”Voin soittaa Dannylle vaikka keskellä yötä”

Riitta Väisänen, 63, kertoo Seurassa, että Dannystä on tullut hänen luottohenkilönsä, jonka mielipidettä hän voi kysyä isojen päätösten edessä.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Pekka Holmström/Otavamedia

Juontaja Riitta Väisänen, 63, kertoo uusimmassa Seura-lehdessä, miten Pertti ”Spede” Pasasen kuoleman jälkeen Dannystä on tullut hänen uusi luottohenkilönsä.

– Ennen soitin aina Pertille. Hänen menehtymisensä jälkeen Dannysta tuli varamies. Kun eteen tulee isoja asioita ja tarvitsen mielipidettä, kysyn Dannylta, Riitta sanoo Seuran haastattelussa.

Riitta sanoo, että hän ja Danny ovat olleet ystäviä jo kauan.

– Voin soittaa hänelle vaikka keskellä yötä.

Myös Danny puhuu Riitasta lämpimästi

Kun Riitta esimerkiksi keksi uuden ohjelmaidean, hän ei soittanut asiasta tuotantoyhtiöön vaan juurikin Dannylle ja kysyi tämän mielipidettä. Riitan mukaan Danny kannusti häntä kehittämään ideaansa eteenpäin.

– Ehkä siitä jonain päivänä tuleekin jotain.

Myös Danny on puhunut Riitasta varsin lämpimästi.

Kun Dannyltä kysyttiin Annan haastattelussa, miten nainen hurmaa hänet, nousi Riitan nimi esiin.

– Nainen saa parhaiten kiinnostukseni heräämään olemalla oma persoonallinen itsensä. Tunnen monia naisia, jotka ovat minusta aivan ihastuttavia, vaikka minulla ei olekaan kokemusta suhteesta heidän kanssaan. Esimerkiksi Mariska ja Riitta Väisänen ovat keskenään varsin erilaisia, mutta upeita suomalaisia naisia kumpikin, Danny sanoi.

X