Michelle Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen ovat nykyään naimisissa, vaikka he olivat sopineet, etteivät avioituisi.
Julkkikset

Seura: Keskenmenot varjostivat Sampo Kaulasen ja Michele-vaimon onnea: ”Pelkäsin, että Sampon haave ei toteudu”

Kauppias ja tosi-tv-tähti Jouni Kaulanen ja Michelle Murphy-Kaulanen sopivat, etteivät menisi naimisiin tai hankkisi yhteistä lasta. Kumpikaan päätös ei pitänyt. Keskenmenojen jälkeen pari sai odotetun tyttären.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen, 38, ja hänen vaimonsa Michelle Murphy-Kaulanen, 36, tutustuivat aikoinaan Diili-ohjelman kuvauksissa ja pari on sen jälkeen nähty Huipulla tuulee ja Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -ohjelmissa.

Tuoreessa Seura-lehdessä kaksikko kertoo, että suhteensa alkuvaiheessa he sopivat, etteivät mene koskaan naimisiin tai hanki lapsia.

Vauvakuume kuitenkin yllätti Sampon.

”Tuli vahva tunne, että haluan vielä lapsen Mintun kanssa”, Sampo kertoo Seuran haastattelussa.

Kaksi keskenmenoa

Sampon vauvahaave ei toteutunut heti. Michelle sai kaksi keskenmenoa ja kävi niiden vuoksi hedelmällisyystutkimuksissakin.

”Olivathan ne keskenmenot rankkoja ja pettymys suuri, mutta minulle lähinnä siksi, että Sampon haave ei toteutunut”, Michelle sanoo.

Michelle kuitenkin alkoi odottaa parin yhteistä lasta pian tutkimuksissa käynnin jälkeen.

Nykyään uusperheeseen kuuluu parin 2-vuotiaan Riannan lisäksi Sampon tytär Jenriina, 12, ja Michellen tyttäret Jasmin ja Jade.

Sampo kosi Michelleä juuri ennen Huipulla tuulee -ohjelman kuvauksia ja parin häät nähtiin ohjelmassa.

”Totta kai halusin naimisiin Mintun kanssa, mutta ajattelin myös, että sehän olisi hyvää televisio-ohjelmaa”, Jouni tunnustaa.

X