Julkkikset

Sonja Kailassaari ja Aku Hirviniemi saavat vauvan! Paljastui tv-katsojille täysin yllättävässä tilanteessa

Toimittaja Sonja Kailassaari ja näyttelijä Aku Hirviniemi saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa. Uutinen paljastui tv-ohjelmassa riemastuttavalla tavalla.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari.

Toimittaja Sonja Kailassaari ja näyttelijä Aku Hirviniemi saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa. Uutinen paljastui tv-ohjelmassa riemastuttavalla tavalla.

– Tällaista on siis tulossa. Tosi kreisiä! Sonja Kailassaari kommentoi sen jälkeen, kun Ylen Efter Nio -ohjelmassa oli paljastunut hänen olevan raskaana.

Heti ohjelman alussa näytettiin jakson synnytysaiheeseen liittyen videonpätkä ultraäänitutkimuksesta ja näytöllä liikkuvasta sikiöstä, mutta odottavaa äitiä paljastamatta. Sen jälkeen kamera siirtyi näyttämään sängyllä makaavaa ja muikeasti hymyilevää Sonjaa.

– Yllätys! Siellä hän nyt on ja kehittyy, Sonja huudahti.

Riemastuttava tapa paljastaa raskausuutinen ilahdutti myös ohjelman vierasta, näyttelijä ja kirjailija Sanna Stellania.

– Fantastista ja aivan käsittämätöntä saada olla läsnä tässä hetkessä, Sanna iloitsi esitettyään onnittelut odottavalle äidille.

Ohjelmassa kerrottiin, että raskaus on puolivälin paikkeilla.

Perheen kenkäparien määrä kasvaa

Ohjelman jälkeen Sonja ja näyttelijä Aku Hirviniemi ilmoittivat raskausuutisesta myös Instagram-tileillään.

– Elsa tässä ihmettelee pikku tossuja ja miettii, että mistä saavutetuista eduista sitä joutuu luopumaan, kun meidän perheeseen tulee pian uusi asukas, kirjoittaa Aku Hirviniemi kuvatekstiksi otokselle, jossa on kuvattuna perheen mäyräkoira yläperspektiivistä niin, että myös vanhempien jalat näkyvät yhdessä pikkuruisen kenkäparin kanssa.

– Kyllä! Meille tulee vauva!!! Ollaan tästä super onnellisia ja innoissamme! (Toivottavasti myös Elsa on…), Aku jatkaa.

Sonja jakoi Instagram-tilillään saman suloisen kuvan Elsa-koirasta ja kasvavasta kenkäparien määrästä perheessä.

Hän saattelee kuvaa vahvistamalla vielä kerran perheenlisäysuutisen:

– Kuten Efter Niossa äsken paljastettiin, niin kyllä: meille tulee vauva. Ja olemme siitä todella onnellisia ja innoissamme!

Sonja Kailassaari ja Aku Hirviniemi ovat seurustelleet vuodesta 2018 ja kihlautuneet vuonna 2020. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Hirviniemellä on aiemmasta parisuhteestaan kaksi tytärtä.

Sonja tunnetaan paitsi Ylen toimittajana ja Efter Nio -ohjelman juontajana, myös osallistumisestaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmaan vuonna 2022.

X