Suvi Teräsniskan perhe kasvoi kolmannella lapsella helmikuun lopussa.
Suvi Teräsniskan perhe kasvoi kolmannella lapsella helmikuun lopussa.
Julkkikset

Suvi Teräsniskan kuopus sai monimerkityksisen nimen – kaunis nimi löytyi suvusta

Suvi Teräsniskan kuopus sai nimensä Suvin isän vaarin mukaan.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Pekka Holmström

Laulaja Suvi Teräsniskan, 30, ja hänen puolisonsa Simo Aallon kuopus sai edellisenä viikonloppuna nimekseen Usko. Nimivalinta kumpuaa Suvin sukuhistoriasta.

”Tänään oli juhlapäivä!! Keskushyökkääjämme sai tänään nimen Usko, isäni vaarin Komu-Uskon mukaan 💙 Ihanaa tulevaa vappua kaikille!” Suvi kirjoittaa Instagramissa ja Facebookissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tänään oli juhlapäivä!! Keskushyökkääjämme sai tänään nimen Usko, isäni vaarin Komu-Uskon mukaan 💙 Ihanaa tulevaa vappua kaikille!! 🎉🎉🎉

Henkilön Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu

Suvilla ja Simolla on nyt kolme poikaa: esikoispoika Terho syntyi maaliskuussa 2015, toinen poika Toivo lokakuussa 2016 ja kuopus Usko helmikuussa 2019.

Alkuvuosi on ollut  Suville todella rankka, sillä hänen rakas ystävänsä ja mentorinsa laulaja Olli Lindholm kuoli yllättäen helmikuussa.

”Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan. Pois unohtuu huolet ja murheet kun saa oman poikansa nostaa rinnalle ja itkeä kerrankin ilosta”, Suvi kirjoitti päivityksessään, kun Usko syntyi.

”Elämäni miehiä”

Rankasta alkuvuodesta huolimatta Suvi Teräsniskan vuoteen on mahtunut myös monia hyviä hetkiä – Suvi juhlistikin omaa syntymäpäiväänsä 10. huhtikuuta kiitollisena.

30 vuotta täyttänyt Suvi hehkutti Instagram-päivityksessään sekä elämäänsä että elämänsä miehiä.

”Mulla on tärkeitä ystäviä, sukulaisia ja rakkaita ihmisiä elämässä, joista oon äärimmäisen onnellinen. Mä oon terve ja mulla on kaunis koti.  Tässä kuvassa on kuitenkin mun 30-vuotisen elämäni suurimmat saavutukset 💙💙💙💙 ”

X