Erika Vikman
Erika Vikman on kuvannut itseään tulevaa Iholla-sarjaa varten. Nauhalle on tallentunut otoksia myös elämänkumppani Dannysta, vaikka Erika heidän yhteistä arkeaan kameralta varjeleekin.
Julkkikset

Tangokuningatar Erika Vikman: ”Dannyn itsevarmuus on seksikkäintä”

Tangokuningatar Erika Vikman paljastaa, mikä sai rakkauden Dannyyn roihahtamaan. Iholla-ohjelmaan Erika lähti mukaan, jotta voi näyttää totuuden elämästään. Myös Danny on ollut kameran kohteena.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Kari Hautala

Hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23, saapui Helsingin Musiikkitalolla pidettyyn tangovuoden avaukseen videokameran kanssa.

Hän kuvaa materiaalia huhtikuussa alkavaan Iholla-tosi-televisiosarjaan, jossa hän on mukana.

– Nauhalla on elämäni koko kirjoa: pysähtyneitä hetkiä ja menemistä paikasta toiseen. Aluksi itseni ja kameran välillä oli pieni muuri, mutta kameraan tottuu. Päästän katsojat luontevasti iholle, hän lupaa.

Dannyäkin nähdään Iholla-sarjassa

Erikan ja musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, parisuhde on herättänyt viime kuukausina kohua.

– Dannya nähdään kuvauksissa mukana esimerkiksi jollain työreissuilla. Olin juuri Finnhits-porukan mukana Kuusamossa laskettelureissulla ja kuvailin sielläkin hieman materiaalia ohjelmaan. Yhteisen arkemme rajaan kuitenkin aikalailla pois kuvauksista. Itsestäni ja omista tunteistani voin kertoa, mutta muut ihmiset pidän rauhassa.

Kuva, jonka Anna (@anna_lehti) julkaisi

 ”Dannyn itsevarmuus on seksikkäintä”

Erika on aiemmin kertonut ettei hän etsinyt itselleen uutta rakasta, mutta niin vain kävi, että rakkaus Dannyyn roihahti.

– Elämä yllätti! Vaikeahan sitä on sanoa, että mikä se juttu on, mihin ihastuin. Danny on mukava tyyppi, Erika toteaa.

Hän tietää Dannyn olleen oman aikansa megastara ja seksisymboli ja osaa myös itse nimetä musiikkikonkarissa seksikkäimmän asian.

– Tietty itsevarmuus viehättää jokaisessa ihmisessä, olipa kyseessä mies tai nainen. Se kun huomaa, että ihminen vain on ja hänellä on rauha: ei tarvitse yrittää liikoja. Aina ihastuessani ihastun itsevarmuuteen. Se on viehättävä piirre, Erika summaa.

Erika haluaa näyttää totuuden elämästään

Erikan ei tarvinnut miettiä pitkään sitä, suostuuko hän kuvaamaan elämäänsä kaikkien nähtäväksi televisioon.

Erika painottaa, että yksi ohjelmaan mukaan lähtemisen syy oli se, että näin hän saa kertoa kameran kautta televisiokatsojille totuuden omasta elämästään.

– Lehtien lööpit ovat kärjistettyjä ja niiden takia koko ihmisestä voi saada helposti ihan väärän kuvan. Tykkään tutustua ihmisiin, ja tämä on kiva tapa saada ihmisiä tutustumaan minuun paremmin, hän kertoo.

– Olen paljon onnellisempi, kun saan heittäytyä ja kokeilla uusia juttuja. Vasta toissijaisena tulee se, mitä tästä nyt ajatellaan. Mietin aina, että kerran tässä eletään. Olisi harmittanut ihan hulluna jos en olisi lähtenyt ohjelmaan mukaan, hän kertoo.

Tulossa uneton yö

Huomenna perjantaina Erika julkaisee uuden sinkun, ja hän toivoo, että ihmiset löytäisivät sen.

– En varmaan saa unta ensi yönä! Kappaleen nimi on Ettei mee elämä hukkaan, ja biisi on menevää, popahtavaa iskelmää. Musiikkilinjaa voisi verrata Laura Voutilaisen, Kaija Koon tai Jari Sillanpään nykyisiin tuotantoihin, Erika kuvailee.

Hän kertoo pyrkivänsä itsekin elämään juuri siten, ettei elämä menisi hukkaan.

– Juuri nyt elämä tuntuu täyteliäältä. Minulla on rauhaisa olo, vaikka toisaalta minua pelottaa hurjasti. Kappaleessakin on intohimoinen ajatus siitä, että ilman toista elämä tuntuu jollain tavalla turhalta: ilman häntä elämä menee hukkaan.

Lue lisää:

Erika Vikmanin kanssa seurusteleva Danny: ”Kiinnostun naisesta, joka hehkuu eroottista ja henkistä vetovoimaa”

X