Temptation Island Suomi -pari Sammy ja Minna
Sammyn ja Minnan suhteessa tärkeintä on henkinen yhteys.
Julkkikset

Temptation Island -Minnan mielestä fyysinen pettäminen ei ole pahinta: ”Ei haittaa, jos Sammy pussailee muita tyttöjä”

Temptation Island Suomi -ohjelmassa mukana olevat Minna ja Sammy kokevat, että heidän suhteessaan tärkeintä on henkinen yhteys toiseen. Siksi fyysinen pettäminen ei ollut kummankaan pahin kauhukuva ennen saarelle lähtemistä.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Tempation Island Suomi -ohjelmassa mukana olevat Minna, 30, ja Sammy, 28, ovat kummatkin käyttäytyneet saarella sangen vapautuneesti. On selvää, että tamperelaispariskunnan rajat saarella ovat varsin joustavat.

– Suhteessamme tärkeintä on henkinen yhteys. Jos sitä ei enää ole, ei ole enää suhdettakaan. Ei haittaa, jos Sammy pussailee saarella muita tyttöjä. Mutta se haittaa, jos näen, että Sammy viettää aikaa jonkun toisen kanssa, viihtyy tämän kanssa ja käy hedelmällisempää keskustelua jonkun toisen kanssa. Kaikista pahinta on, jos Sammy epäilee suhdettamme, Minna sanoo.

Henkinen pettäminen paljon fyysistä pettämistä pahempaa

Sammy on Minnan kanssa samaa mieltä siitä, että henkinen pettäminen on paljon fyysistä pettämistä pahempi asia. Sammy kuitenkin huomasi saarella olon aikana, että oman rakkaan fyysinen läheisyys toisen kanssa ei sekään ole helposti ohitettava asia.

– Opin reissussa, kuinka pahasti se sattuu, kun toinen on kenties hyvinkin läheisessä tunnelmissa toisen miehen kanssa. Henkinen yhteys toisen miehen kanssa olisi tietysti pahempi, mutta kyllä sekin tuntuu pahalta, kun näkee oman kumppaninsa olevan lähekkäin jonkun toisen kanssa, Sammy kertoo.

Minnan aiempi pettäminen ei enää vaivaa Sammya

Minna on pettänyt Sammya heidän suhteensa alkuaikoina. Onko Minnan aiempi pettäminen jättänyt mörköjä suhteeseen?

– Ne asiat on käsitelty pitkän aikaa sitten. Ne eivät ole enää vaivanneet, Sammy sanoo.

Minnalle aiempi pettäminen oli suuri syy haluta mukaan ohjelmaan.

– Halusin lähteä näyttämään sekä Sammylle että itselleni, että olen ottanut opikseni, Minna sanoo.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22 Nelosella.

X