Julkkikset

Temptation Island -ohjelman kuvauksissa rakastuneet Sonja ja Miikka yhteisestä arjestaan: ”Rakkaus ei ole hiipunut”

Sonja Issakainen ja Miikka Kiiski ovat olleet yhdessä viime talvesta asti, mutta pystyivät julkistamaan suhteensa vasta Temptation Island Suomi -ohjelman loppumisen jälkeen toukokuussa. Avoliitossa asuva pari kertoo arjen sujuvan hyvin: he ovat edelleen ääriään myöten rakastuneita toisiinsa.

Teksti:
Anniina Nirhamo
Kuvat:
Sonjan, Miikan Kotialbumi

Sonja ja Miikka viettivät Sonjan syntymäpäivää kylpylälomalla Tallinnassa.

Sonja Issakainen ja Miikka Kiiski ovat olleet yhdessä viime talvesta asti, mutta pystyivät julkistamaan suhteensa vasta Temptation Island Suomi -ohjelman loppumisen jälkeen toukokuussa. Avoliitossa asuva pari kertoo arjen sujuvan hyvin: he ovat edelleen ääriään myöten rakastuneita toisiinsa.

Temptation Island Suomi -deittiohjelmassa toisensa tavanneet Sonja Issakainen, 23, ja Miikka Kiiski, 31, rakastuivat toisiinsa ohjelman kuvauksissa viime vuoden marraskuussa. Sonja lähti ohjelman kuvauksiin yhdessä silloisen kihlattunsa Jonne Sahasen kanssa, Miikka saapui kuvauksiin sinkkuna.

Pariskunta on asunut helmikuusta asti yhdessä omakotitalossa Lahdessa.

– Yhdessä asuminen on ollut ihan sikakivaa, tullaan hyvin toimeen ja hoidetaan asiat aika samalla tavalla, Sonja kertoo.

Helsingistä Sonjan perässä Lahteen muuttanut Miikka on kotiutunut hyvin uuteen kotikaupunkiinsa ja pitää Lahtea mukavan kompaktina kaupunkina.

Avoliitossa asuva pariskunta kertoo viettävänsä paljon aikaa kavereidensa kanssa kutsumalla heitä kylään ja grillailemalla omalla kotipihallaan. Muiden Temptation Island -kisaajien kanssa he eivät juuri pidä yhteyttä.

Sonja ja Miikka: ”Meillä on huoleton elämäntyyli”

Miikka ja Sonja viihtyivät ohjelman kuvauksissa toistensa seurassa ympäri vuorokauden ja ovat senkin jälkeen olleet jatkuvasti tiiviisti yhdessä. Yhteen muutto ei ole tuonut pariskunnan arkeen tai elämäntyyliin suuria muutoksia.

– Meillä molemmilla on vähän huolettomampi elämäntyyli, emme jaksa stressata kovin paljon, Miikka kertoo.

Vaikka pari on ollut yhdessä lähes puoli vuotta, vasta toukokuussa ohjelman esittämisen jälkeen Sonja ja Miikka saivat kertoa suhteestaan julkisesti. Miten heillä menee nyt?

– Rakkaus ei ole ainakaan yhtään hiipunut. Meillä on kaikki tosi hyvin, he toteavat.

Rakastuneet Sonja ja Miikka kertovat jakavansa toisilleen paljon arkipäiväisiä huomionosoituksia ja kehuja. Sonjan 23-vuotissyntymäpäiviä pariskunta juhlisti romanttisesti Tallinnassa. Pariskuntaa yhdistää samankaltaisuus: molemmat pitävät toistensa parhaina piirteinä iloisuutta, hauskuutta ja luotettavuutta.

”Kaikki seuraajamme tietävät, että olemme yhdessä”

Temptation Island Suomi -pari Miikka ja Sonja
Temptation Island Suomi -ohjelmassa tavanneet Miikka ja Sonja juhlistivat Sonjan syntymäpäiviä romanttisesti matkaamalla Tallinnaan.

Temptation Island -ohjelman suosikkipari tunnistetaan Lahden kaduilla, mutta eniten heitä lähestytään yöelämässä ja festivaaleilla.

Summer up -festareilla emme oikein päässeet edes kävelemään kunnolla eteenpäin, mutta se ei haittaa yhtään. Tosi kivaa, että ihmiset tulevat juttelemaan, Miikka kuvailee.

Faneja rakastavaisilla riittääkin: pariskunta on kerännyt sosiaalisessa mediassa hurjat määrät seuraajia. Esimerkiksi Sonjan Instagram-tiliä seuraa yli 28 000 henkilöä. Suosio on tullut Temptation Island Suomi –ohjelmassa mukana olemisen myötä.

– Tietysti se vaikuttaa, millaisen kuvan itsestään antoi ohjelmassa. Olimme kuvauksissa aitoja itsejämme, joten varmaan siksi ihmiset tykkäävät seurata meitä, Sonja pohtii.

Treffipyyntöjä tai muita sentyyppisiä yhteydenottoja kumpikaan ei myönnä saaneensa.

– Ehkä suhteemme on niin julkinen, ettei kukaan uskalla laittaa pyyntöjä. Esiinnymme somessakin enemmän pariskuntana kuin yksittäisinä henkilöinä, Sonja sanoo.

– Kaikki seuraajani tietävät, että olen Sonjan kanssa, toteaa Miikka.

Lue myös:

Temptation Island -ohjelmassa rakastuneet Sonja ja Miikka avoliittoon! ”Yhteinen arki on meille laatuaikaa”

Sami Kuronen paljastaa: tätä mieltä hän on oikeasti kustakin Temptation Island -parista

Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen: ”Uskoni täydelliseen luottamukseen parisuhteessa on rapistunut ohjelman myötä”

Testaa, kestäisikö parisuhteesi Temptation Islandin houkutukset

X