Joli Malki
Upeaääninen Joli Malki kisaa paraikaa The Voice of Finlandissa. Kun Jolin äiti oli vielä elossa, hän liikuttui useasti tyttärensä laulusta.
Julkkikset

The Voice of Finland -tähti Joli Malkin, 21, laulu menee suoraan sydämeen – kertoo Seurassa laulujensa takana olevan koskettavan tarinan

The Voice of Finlandissa ihastuttava syyrialaistaustainen Joli Malki on upeaääninen nuori nainen, joka omistaa kaikki laulunsa äidilleen. Äiti seisoi tyttärensä tukena myös silloin, kun elämä näytti nurjan puolensa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Syyriasta kotoisin oleva The Voice of Finland -kilpailija Joli Malki, 21, on laulanut tiensä suoraan suomalaisten sydämiin. Seuralle antamassaan haastattelussa Joli kertoo omistavansa jokaisen kappaleensa äidilleen, joka kuoli haimasyöpään heinäkuussa 2017. Äiti oli tärkeä tukipilari Jolille.

”Äiti on hienoin ihminen, jonka olen koskaan tuntenut. Hän oli kiltti ja vahva.”

Ensimmäinen tv-jakso sai Jolin tajuamaan, että äiti on poissa

Nähtyään ensimmäisen jakson The Voice of Finland -ohjelmaa, Joli Malki tajusi äidin olevan todella poissa.

”Silloin todellisuus iski lujaa. Äiti oli niin läsnä joka ainoa hetki ja nyt häntä ei enää ole. Tajusin myös, minkälainen tunteiden vuoristorata koko siihenastinen elämäni oli ollut”, Joli sanoo Seurassa.

Kun Joli pyrki mukaan kilpailuun, hän nauhoitti tallenteen Rihannan Stay-kappaleesta. Joli kertoo lehdelle, että hänen äidillänsä oli ollut tapana katsoa tyttärensä tallennetta uudestaan ja uudestaan.

”Äiti oli joutunut käymään läpi paljon elämässään. Lauluni kosketti hänen sydäntään.”

Syöpädiagnoosin jälkeistä aikaa Joli kuvailee oppitunniksi elämästä.  Äiti ohjeisti Jolia pitämään rakkaat lähellä ja nauttimaan jokaisesta hetkestä.

”Ole oma itsesi. Älä muutu muiden vuoksi”, Joli kertoo äidin sanoneen.

Lue lisää Seurasta!

X