Julkkikset 18.5.2017

Vain elämää -tähti Nikke Ankara haluaa tulla muistetuksi hyvänä rakastajana: ”Naiset ovat happea, jota hengitän”

Teksti: Outi Pippuri
Räppäri Nikke Ankaralle naiset ovat loputon inspiraation lähde. – En voi kuvitella, että eläisin elämäni ilman naista, hän sanoo, vaikka tunnustaa yhteiselon olevan usein vaikeaa.

Räppäri Nikke Ankara, 26, vastasi Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjan kysymyksiin.

Sanoit, että haluaisit räpätä vain naisista jos voisit. Miksi?

Naiset ovat asia, josta minulla on eniten tietoa. En ole mikään järjen jättiläinen vaan tunnepohjainen ihminen. Ja olen siinä mielessä etuoikeutettu, että olen saanut tavata paljon naisia ja minulla on ollut paljon parisuhteita. Naiset ovat loputon inspiraation lähde, josta pystyy ammentamaan tekstiä ihan miten paljon vain. Jos minua pyydettäisiin nyt tekemään biisi naisesta, se tulisi tästä vain.

Miten hurmaat naisen?

Olemalla oma itseni. En ole ikinä uskonut iskulauseisiin. Joskus nuoruudessa olen yrittänyt heittää jonkun valmiiksi mietityn läpän, ja se on mennyt ihan vihkoon. Ei kannata. Tilanteeseen pitää vain mennä ja olla oma itsensä. Jos se ei kelpaa, niin se ei kelpaa.

Mitä olet oppinut päättyneistä suhteistasi?

Ainakin sen, että ketään ei saa haukkua. Se on pahinta, mitä parisuhteessa voi tapahtua ja siitä on vaikea päästä yli. Joka kerta, kun suhde on päättynyt, olen miettinyt, mitä olisin voinut tehdä paremmin: antaa enemmän huomiota, kehua, pitää hyvänä, tehdä enemmän juttuja yhdessä. Joskus, kun ero on tullut äkillisesti, olen harmitellut sitä, miten paljon sen naisen kanssa jäi kokematta. Olin ollut tavallaan liian laiska siihen parisuhteeseen. Se on jäänyt kaduttamaan.

Milloin nainen on eroottisimmillaan?

Kun suihkunraikas nainen hymyilee ja silmät hymyilevät myös.

Mikä on naisen kanssa elämisessä vaikeinta?

Olen vähän sottapytty: kun illalla väsyneenä riisun vaatteet, ne jäävät penkille, vaikka niiden pitäisi mennä pyykkikoriin. Naiset eivät ikinä ole sotkuisia. Mutta vaikeinta on oikeasti varmaan se, kun toista näkee niin paljon. Kitkaa tulee silloin väkisinkin.

Mitä nainen ei saa sinulta anteeksi?

Jos hän pettäisi minua jonkun hyvän kaverini kanssa. Se kyllä tuntuisi pahalta. Olen hyvä pyytämään anteeksi mutta aika huono antamaan anteeksi.

Mistä toivoisit naisen muistavan sinut?

Leikkisästä persoonastani ja huumoristani. Mutta lähinnä siitä, että olen hyvä rakastaja.

Mihin tarvitset naista?

En voi elää ilman naisia. Ongelma on, että niiden kanssa ei voi elää eikä niitä ilman voi elää. Naiset ovat happea, jota hengitän. Olen aika itsenäinen mies, mutta en voi kuvitella, että eläisin elämäni ilman naista.

Lue myös:

Olli Lindholm: Tunnen itseni tosimieheksi, kun nainen makaa sylissäni peiton alla ja nukahtaa siihen”

Eronnut Vain elämää -tähti Laura Voutilainen: ”Etenen uusissa suhteissa tunnustellen”

Vain elämää -tähti Irina pitkän liiton haasteista: ”Unelmoin siitä, että olisi kaksi kotia ja yksi parisuhde”

Vain elämää -tähti Robin: ”En ole tunteilija, vaikka sisälläni palaakin”

Menneessä vellonut Vain elämää -tähti Petra Gargano: ”Tajusin, että minulla on oma polkuni”

Kommentit (2)

Hyvinhän se vanha Kristianin kikka toimi.Mr nobody päätyy otsikoihin. Ollaan muutama päivä ns ”kadoksissa” ja omaiset huolissaan. Tulee nimi lehteen ja jannu löytyy yllättäen. Ja eiku ”vain itketään” ohjelmaan levymyyntiä kasvattamaan…
00

Ei taida niitä oikeita parisuhteita lopulta olla montaa takana, jos naiset eivät muka ole ikinä sotkuisuisia. Mutta tosiaan, eihän keikkabussissa, backstagella tai vaikka sitten yökerhon vessassa nopea sutaisu ole vielä parisuhde.
00

Hyvinhän se vanha Kristianin kikka toimi.Mr nobody päätyy otsikoihin. Ollaan muutama päivä ns ”kadoksissa” ja omaiset huolissaan. Tulee nimi lehteen ja jannu löytyy yllättäen. Ja eiku ”vain itketään” ohjelmaan levymyyntiä kasvattamaan…
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi