Brittikuninkaalliset
Prinssi William (vas.) ja herttuatar Catherine eivät kunkkukyykkää yhtä paljon kuin herttuatar Meghan ja prinssi Harry.
Kuninkaalliset

Joko tiedät, mitä kunkkukyykky tarkoittaa? Katso kuvat brittikuninkaallisten tyylipuhtaista kunkkukyykyistä

Kensington Palacen Instagram-tilin kuvista voi päätellä, että brittikuninkaallisilla on kyykkääminen hallussa. Katso kuvat herttuattarien ja prinssien kunkkukyykyistä!
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos

Kunkkukyykky on erityisesti brittikuninkaallisten suosima liike, jossa kuninkaallinen laskeutuu kyykkyyn päästäkseen lähemmäs ihmistä, jonka kanssa hän keskustelee. Kensington Palacen Instagram-tili on pullollaan kuvia tyylipuhtaista kunkkukyykyistä.

Meghan on innokkain kunkkukyykkääjä

Herttuatar Meghanin on sanottu kohtaavan ihmisiä kuin itse sydänten prinsessa Diana. Ei siis liene ihme, että yksi hänen nykyisiä suosikkiliikkeitään on kunkkukyykky, jonka avulla pääsee lähemmäs keskustelukumppania.

Prinssi Harrykin taitaa kunkkukyykyn

Prinssi Harry on nähty kunkkukyykyssä paitsi ihmisten myös eläinten edessä.

 

Herttuatar Catherine ei ole innokkain kunkkukyykkääjä…

…mutta silti muun muassa joulukuussa ja vain pari päivää sitten hänetkin on ikuistettu kunkkukyykyssä. Lieneekö herttuattarilla kunkkukyykkykisa käynnissä?

View this post on Instagram

To highlight the benefits of the great outdoors and inspire children, families and communities to get back to nature, The Duchess of Cambridge, @The_RHS and landscape architects Davies White will design and build the 2019 RHS Garden at #RHSChelsea – the Chelsea Flower Show. Based on a woodland, the ‘Back to Nature’ Garden seeks to recapture for adults the sense of wonder and magic that they enjoyed as children, in addition to kindling excitement and a passion for nature in future generations. The garden will build on Her Royal Highness’s passion for the outdoors and the proven benefits that nature has on physical and mental health — The Duchess is a strong advocate for the positive impact that nature and the environment can have on childhood development.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Prinssi William on esitellyt kunkkukyykkynsä jopa robotille

Prinssi William on rakkaansa tavoin varsin hillitty kunkkukyykkääjä. Hänet on kuitenkin ikuistettu kunkkukyykyssä varsin erikoisen keskustelukumppanin, robotin, kanssa.

View this post on Instagram

The Duke in deep conversation with BB-8

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kyykkääminen onnistuu myös yhdessä

Kunkkukyykky onnistuu niin yhdessä kuin erikseen. Jopa Barack Obama on kokeillut Iso-Britannian vierailullaan kunkkukyykkyä yhdessä Williamin kanssa. Perinteisempi kyykkäyspartneri kuninkaalliselle on kuitenkin oma kumppani – Harry ja Meghan kunkkukyykkäävät jatkuvasti yhdessä.

Lue myös:

Syväkyykyn tekniikka kuntoon – näin teet takakyykyn ja valakyykyn oikein

30 kyykkyä joka päivä kuukauden ajan – tämä siitä seurasi, ja lihastohtori Juha Hulmi kertoo, miksi

Syväkyykystä ratkaisu selkävaivoihin ja hartiajumeihin? Näin teet syväkyykyn oikein

X