Kuninkaalliset

Ruotsin kruununprinsessa Victorialla on pettämätön tyylitaju – katso hänen viime vuoden ihanimmat mekkotyylinsä

Ruotsin kruununprinsessa Victoria on kuin kameleontti, joka solahtaa helposti niin klassiseen kuin trendikkääseenkin asuun.
Teksti: Riikka Väänänen Kuvat: MVphotos

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 42, taitaa tyylin kuin tyylin. Vaikka kuninkaallisilla henkareilla lepää astetta laadukkaampia vaatteita kuin monella taviksella, Vickan on oiva suunnannäyttäjä jokaiselle rekkiviidakossa rämpivälle.

Vickanille on tyypillistä pukeutua liehuviin helmoihin, kukikkaisiin printteihin ja heleän vaaleanpunaisiin villakangastakkeihin. Hän suosii pukeutumisessa niin ruotsalaisia merkkejä kuin naapureidensakin designia, kuten suomalaista Andiataa.

Kruununprinsessa Victoria yhdistää sujuvasti edullisten muotiketjujen vaatteita maallikon ulottumattomissa oleviin high end -merkkeihin, ja näinä aikoina erityisen ihastuttavaa on, ettei hän pelkää näyttäytyä samassa asussa useammin kuin kerran.

Kruununprisessa Victorian lumoavat mekkotyylit

1. Beige on uusi musta

Beige on parhaimmillaan yhdistettynä konjakinväriseen nahkaan.

2. Tylliä yllinkyllin

Kruununprinsessa Victoria suosii vaaleanpunaista, ja se pukeekin tummaverikköä hyvin. Polar Music Prize -tilaisuuteen Vickan saapui ruotsalaisen Selam Fessahayen tylliunelmassa.

3. Kuin vettä vain

Hänen kuninkaallinen korkeutensa ottaa myös kantaa asuillaan. Vedestä inspiraationsa saanut MaxJennyn mekko nähtiin Vickanin yllä Junior Water Prize -tilaisuudessa.

4. Vaikeita värejä

Victoriaa pukee myös monelle vaikea sinapinkeltainen. Rodebjerin mekon kruununprinsessa Victoria on asustanut saman sävyisellä kirjekuorilaukulla ja nudeilla korkkareilla.

5. Hillityn eläimellistä

Myös Victoria tietää, että eläinkuosit ovat taas muodissa. Mekon sävy ja mustat asusteet ovat hillitty versio maailmaa valloittaneesta trendistä.

6. Aina kukoistavana

Kruununprinsessa suosii kukkakuoseja. Kun asu kukkii, asusteet ovat maltilliset. Ruotsalaisen Dagmarin mekkoon Vickan on yhdistänyt konjakinvärisen vyön ja simppelit korkokengät.

X