Kuninkaalliset

Mikä herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin lapsen nimeksi tulee? Listasimme 5 suosikkiveikkausta

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopuksen nimi ilmoitetaan hetkenä minä hyvänsä. Pikkuprinssin nimeksi on veikattu muun muassa Arthuria ja Albertia. Listasimme vedonlyöjien tämän hetken 5 suosikkiveikkausta.
25.4.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Alpha Press

Herttuatar Catherinen, 36, ja prinssi Williamin, 35, kolmas lapsi syntyi maanantaina 23.4.2018 kello 11:01 St Maryn sairaalan yksityissiivessä Paddingtonissa Lontoossa. Heti, kun herttuatar Catherinen raskaudesta ilmoitettiin, alkoi vedonlyönti tulevan kuninkaallisen nimestä. Tulevan vauvan sukupuolesta ei ennen syntymää ollut minkäänlaista tietoa, sillä Kate ja William eivät halunneet etukäteen tietää vauvan sukupuolta.

Synnytyksen jälkeen pikkuprinssistä veikattiin Arthuria tai Albertia

Kun Williamin ja Katen kuopuspoika syntyi maanantaina, vedonlyöjät uskoivat, että tuleva kuninkaallinen on nimeltään Arthur tai Albert. Tällä hetkellä Arthur ja Albert ovat edelleen listan kärkipäässä. Top 5 -listalle pääsee myös Philip, joksi kuopuksensa nimeämällä Kate ja William kunnioittaisivat prinssi Philipiä eli Williamin isoisää.

Kuninkaallisilla on tapana kunnioittaa sukulaisiaan nimeämällä lapsensa menneiden prinsessojen ja prinssien mukaan. Hyvin todennäköisenä pidetäänkin, että William ja Catherine valitsevat pojalleen suvussa kulkevan nimen.

Nyt vedonlyöjien suosikkinimet pikkuprinssille ovat Arthur ja James

Nämä ovat William Hill -vedonlyöntiyhtiön veikkaajien tämänhetkiset suosikkiarvaukset Katen ja Williamin kuopuksen nimeksi (suluissa ilmoitettu kertoimet):

1. Arthur (5-2)
2. James (4-1)
3. Albert (5-1)
4. Phillip (7-1)
5. Henry tai Alexander (9-1)

Vastasyntynyt kuninkaallinen saa todennäköisesti kolme nimeä

Perheen kuopus saanee kolme nimeä, kuten hänen isoveljensä George Alexander Louis ja isosiskonsa Charlotte Elizabeth Diana.

Lähteet: Good Housekeeping, Time, Mirror, William Hill

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *