Kuninkaalliset

Catherinen uskotaan synnyttäneen ilman kivunlievitystä hypnosynnytysmetodin avulla – äiti ja pikkuprinssi kotiutuivat sairaalasta vain tunteja synnytyksen jälkeen

Pikkuprinssin synnyttänyt herttuatar Catherinen kotiutui sairaalasta vain muutamia tunteja synnytyksensä jälkeen. Korkokengissä ja punaisessa mekossa sairaalasta ulos astelleen Katen uskotaan synnyttäneen kolmannenkin lapsensa ilman lääkkeellistä kivunlievitystä ja turvautuneen synnytystekniikkaan, joka kannattajiensa mukaan nopeuttaa synnytyksestä toipumista.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Kuva: MVPhotos

Herttuatar Catherine ja prinssi William pääsivät vastasyntyneen poikansa kanssa kotiin vain muutamia tunteja synnytyksen jälkeen. Eilen syntynyt pikkuprinssi on kuninkaallisen perheen kolmas lapsi.


Kuvasta voi päätellä, että vauva oli kapaloitu samaan valkoiseen vilttiin, jossa myös hänen isosiskonsa prinsessa Charlotte, 2, kotiutui aikoinaan sairaalasta.

Catherinen uskotaan synnyttäneen ilman kivunlievitystä

Kate ja William eivät tienneet etukäteen vauvansa sukupuolta, mutta The Telegraphin mukaan tietoa lapsen tulevasta nimestä ei kuitenkaan tarvitse odottaa pitkään. Sairaalasta poistuessaan William oli vastannut lehdistön hänelle esittämiin nimiuteluihin: ”Saatte tietää sen pian.”

Catherine oli pukeutunut sairaalasta poistuessaan pitsikauluksiseen punaiseen mekkoon ja korkokenkiin. Brittilehtien mukaan Kate synnytti ilman lääkkeellistä kivunlievitystä. Daily Mailin mukaan herttuataren uskotaan käyttäneen hypnosynnytysmetodia. Metodin puolestapuhujien mukaan tekniikka vähentää synnytykseen liittyviä kipuja ja auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä nopeammin.

X