Anna Puu hymyilee.
Anna Puu on nykyään kahden lapsen äiti.
Ihmiset

Anna Puu julkaisi harvinaisen perhepotretin vauvansa nimiäisistä – ”kapselipojasta” tuli H. A. Immonen

Anna Puu ja Jukka Immonen hymyilevät Instagram-otoksessa yhdessä kevätvauvansa kanssa.
Teksti: Viivi Aaltovesi Kuvat: Sampo Korhonen

Laulaja, muusikko Anna Puun, 39, ja tuottaja, muusikko Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi toukokuussa. Lapsi on poika, jota Anna on raskausajasta lähtien Instagramissa nimittänyt kapselipojaksi. Nimitys on viittaus Annan ja Olavi Uusivirran 2020-kappaleeseen. Sen lyriikoissa mainitaan myös pieni, elämää etsivä, kapselissa oleva poika.

Sunnuntaina Anna julkaisi Instagram-tilillään kuvia pojan nimiäisjuhlista.

”Meidän mussukka sai tänään sukulaisten ja kummien ympäröimänä nimen. Juhlakalu ja vanhemmat kiittävät kaikkia”, Anna kertoo kuvatekstissä.

Iloisen perheen lisäksi kuvissa näkyvät juhlakattaus kukkineen ja päivänsankarin sinisävyinen juhlatyyli. Pojan nimi ei kuvista paljastu.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Nimeksi Hai? Ei suinkaan

Anna jakoi nimiäisistä myös Instagram-tarinan, jossa näkyivät asiasana #HAI ja kirjainilmapallot, joista muodostui sana ”hai”. Maanantaina Anna selvensi tarinaa julkaisulla, jossa hän kertoo, ettei lapsen nimeksi suinkaan tullut Hai, vaan hänen etunimiensä alkukirjaimet ovat H ja A, ja sukunimi on isän mukaan Immonen.

Samassa kuvatekstissä Anna avaa sitä, miten hän ja Jukka päätyivät yrittämään yhteistä lasta.

”Sitten yhtenä iltana alkukesästä, kuin salama kirkkaalta taivaalta, tuli sellainen olo, että meidän pitäisi tehdä lapsi. Ja niin meitä lykästi.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Sittenkin kahden lapsen äidiksi

Toukokuussa syntyneen pojan lisäksi Annan ja Jukan perheeseen kuuluu myös Annan alakouluikäinen tytär. Anna julkaisi hiljattain kuvan sisaruksista yhdessä ja pohdiskeli kuvatekstissä, ettei olisi uskonut tulevansa kahden lapsen äidiksi:

”Onneksi annoin itselleni luvan muuttaa ’ei enää ikinä’ muotoon ’no mitäs jos sit kuitenkin’.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Anna on aiemmin kertonut olevansa onnellinen yhden lapsen äiti.

– Tyttäreni syntymästä on kulunut jo niin pitkä aika, että olen saanut liian paljon itsenäisyyttäni takaisin. En halua luopua siitä ja elää uudelleen vuosia, kun lapsi on pieni, Anna mietti Anna-lehden haastattelussa vuonna 2019.

Juttua on täydennetty 23.8.2021 kello 14.20 Anna Puun uudella Instagram-päivityksellä ja lisätty otsikkoon tieto lapsen nimestä. 
X