Jenni Ukkonen

Uusi kuukausi, uudet hiukset

Teksti: Jenni Ukkonen
Jenni Ukkonen hiukset

Jenni Ukkonen hiukset

Muistatteko, kun jokunen viikko sitten ilmoitin, että minun tulisi ehdottomasti päästä kampaajalle leikkaamaan hiukseni, eikä se voinut enää odottaa? No, vielä silloinkaan en päätynyt sitä tekemään, mutta viikkoa myöhemmin kylläkin.

Ajattelin ihan oikeasti, että olisin leikannut hiukseni tätäkin lyhyemmäksi. Kun kampaaja näytti minulle, minkä verran hän aikoi leikata hiuksia, sanoin jopa, että ehkä vielä vähän enemmän – se yllätti itsenikin! Mutta kun hiukset oli leikattu, tajusin, että pituutta oli tainnut olla ennestään enemmän, kuin mitä ajattelin, sillä ne olivat vielä leikattuinakin melko pitkät. Mutta vitsi, se tunne, kun hiukset ovat tasaisesti ja siististi leikatut ja tuntuvat niin terveiltä… se voisi olla jopa addiktoiva fiilis! Nyt minun on ihan oikeasti yritettävä pitää tätä yllä ja käytävä kampaajan tuolissa paljon useammin (vaikka niinhän sitä aina leikkauksen jälkeen sanoo, totuus on sitten jotain ihan muuta…).

Nyt voin vain sanoa että toivonpa vaan, että olisin käynyt jo aiemmin, ja sitä suosittelen kyllä kaikille leikkausta harkitseville. Se on ihan paras tunne, ja voin taata, että kun kuivat ja monihaaraiset latvat ovat kampaajan lattialle, niitä tuskin enää siinä vaiheessa kaipaa takaisin päähänsä. Mielummin pari senttiä lyhyempi pituus ja kauniit hiukset, kuin kamalat käppyrät!

Näillä sanoilla toivottelen teille oikein upeaa maaliskuuta. Tämä alkuvuosi on mennyt sitten hurjaa vauhtia, vai mitä? Helmikuu oli omalla kohtaani kuitenkin todella hyvä, sillä asuntomme alkoi tuntua enemmän kodilta, aloin vihdoin ajaa autoa ja lisäksi ostimme kauan kaipaamani Nespressokoneen. Tämä kuukausi alkoi todella kauniilla ja lämpimällä säällä ja ilmeisesti sää alkaa nyt vain parantua, joten uskon, että edessäkin on aika hyviä päiviä!

NEW MONTH, NEW HAIR. Do you remember a couple of weeks ago when I said that I’m in a desperate need of a haircut and that it just couldn’t wait any more – it had to be done. Well, actually I didn’t get it done during that week, but the one after I finally went and got my hair cut neatly.

I was honestly thinking about going even shorter. When the hairdresser showed me how much she was planning on cutting, I even said ”may a bit more?”. I really surprised myself with that one! However, once the hair was cut, I realised that my hair must have just been much longer than I thought it was – it was still quite long after the cut, but oh boy, the feeling of having evenly cut, healthy looking hair on your head… it could even be described as addictive! I know I’m looking to keep up with this now (but then again, that’s what we always say, isn’t it…).

All I can say now is I WISH I had gone sooner and that I highly recommend the same for everything thinking they should get their hair trimmed. It’s the best feeling and trust me, you will not miss those dried up split ends once they hit the floor. Better have hair that’s a couple of centimetres shorter and stunning hair than having something absolutely dried up in your head!

Having said this, I wish you all a fabulous March. Don’t you feel like the beginning of this year has gone by so fast? My February was actually a really good one with our apartment starting to feel more like a home, me starting to finally drive in Dubai, and us getting a Nespresso machine, which I had been yearning for. This month started with a really sunny and warm day and the weather seems to be only picking up so I have a feeling there are some good days ahead!
Jenni Ukkonen hiukset

Jenni Ukkonen hiukset

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

 

 

Lue myös

X