Arkisin Johanna meikkaa vain kevyesti ja pukeutuu farkkuihin. 
Arkisin Johanna meikkaa vain kevyesti ja pukeutuu farkkuihin. 
Kilpailut

Naisellista tyyliä vierastava Johanna koki täydellisen muodonmuutoksen –  yksi vaatekappale toi tyyliin ripauksen glamouria

Poikatytöksi itseään kutsuva Johanna Lehtinen ei koe mekkotyyliä omakseen.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko

Työ määrittelee helsinkiläisen lavastaja, valokuvaaja Johanna Lehtisen, 41, pukeutumista. Hän kokee, että hameet ja mekot rajoittavat elämää, joten farkuista ja silkkipaidasta on muodostunut hänen työunivormunsa.

Paksu rajaus korostaa silmiä

 

Johanna pitää vaaleasta tukastaan, mutta muuttumisleikissä hiukset värjättiin tummemmiksi, jotta ihon ja hiusten värin välille tulisi lisää kontrastia. Tumma väri korostaa myös vaaleansinisiä silmiä. Hiukset lyhennettiin, jotta taipuisa tukka pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.

Kevyeen ehostukseen tottuneelle Johannalle tehtiin meikki, joka korostaa hänen räväkkää persoonaansa. Meikin juju on todella paksussa ra­jauksessa, joka saa aikaan modernin ja rohkean ilmeen.

Sekaihoisen Johannan ihohuokoset erottuvat selkeästi. Meikkaaja neuvoo, että tästä syystä Johannan olisi hyvä käyttää tuotteita, jotka supistavat huokosia. Hän suosittelee myös välttämään liiallista puuterin tupsuttelua, koska se tekee sekaihosta pakkeloidun näköisen. Mattapintaa kannattaa tavoitella mieluummin meikkivoiteen avulla.

Ripaus naisellisuutta farkkutyyliin tottuneelle

Farkkuasuun tottuneen Johannan tyyliin tuotiin ripaus naisellisuutta. Korkea vyötärö ja rusettivyö tekevät maskuliinisesta housumallista pehmeän. Kun reisitaskuhousujen pariksi pukee vielä puhvihihaisen kukkapuseron, naisellisuus lisääntyy entisestään.

Sporttinen asu muuttuu hetkessä juhlavaksi, kun vaihtaa tennarit korkokenkiin.

Johannan tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Paksu rajaus ja vihreät housut tuovat särmää kukkapuseroon.

Paksu rajaus ja vihreät housut tuovat särmää kukkapuseroon.

Meikki

Paksu rajaus on graafinen ja näyttävä.

Hiukset

Tumma sävy korostaa sinisiä silmiä.

Kukkapusero

Yksi supernaisellinen vaatekappale tuo kepeyttä maskuliiniseen tyyliin.

Lenkkarit

Värikkäät tennarit ovat mukavat ja muodikkaat ja sopivat liki asuun kuin asuun.

Lue lisää: Roosan sävy tuo kasvoille kevään hehkua – katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet nuorekkaaseen trendimeikkiin

 

X