Kauneus

Ellien testissä Kalahari Spa -vartalotuotteet

Teksti:
Anna.fi

Korkeat hiekkadyynit, sinistäkin sinisempi taivas ja polttava aurinko. Kun laittaa silmät kiinni ja tuoksuttaa Kalahari Span tuotteita, voi nähdä sielunsa silmin Kalaharin autiomaan ja melkeinpä aistia sen fiiliksen. Tuotteiden raaka-aineina on käytetty autiomaan rikkauksia unohtamatta eettistä vastuuta ja luonnon kunnioittamista. Lue, mitä mieltä Ellit oli sarjasta!

Khoi San Aromatic Blend -uudistava vartalovoide

Syvähoitava voide janoiselle iholle, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja sekä useita ihoa ravitsevia A-, D-, E- ja F-vitamiineja. (200 ml, 59.90 €)

Lupaus: Täyteläinen balsami hellii kuivaa ihoa ja jättää sen silkinpehmeäksi. Se myös parantaa ihon kimmoisuutta, voimistaa kollageenin tuotantoa ja sitoo iholle kosteutta.

Khoi San Aromatic Blend -kuorintavoide

Kuorintavoide sisältää Kalaharin autiomaan mineraalirikkaista suolakaivoksista kerättyjä suolakristalleja, joihin on lisätty luonnon kasveista uutettuja aromaattisia öljyjä. (200 ml, 64,90 €)

Lupaus: Kuorintavoiteen sisältämät suolakristallit kosteuttavat ihoa ja hierovat kuolleen ja kuivan ihosolukon pois. Tämä helpottaa kuona-aineiden poistumista ja kiihdyttää pintaverenkiertoa sekä lymfakiertoa. Iho jää kermaisen sileäksi.

Pinja

Olen ihastunut korviani myöten näihin molempiin Kalaharin tuotteisiin! Käytin uudistavaa vartalovoidetta joka ilta suihkun jälkeen ja rasvasin sillä kroppani kauttaaltaan kasvoja lukuun ottamatta koko testijakson ajan. Voide oli melko tuhtia, mutta imeytyi silti ihooni nopeasti, eikä jättänyt sitä rasvaisen tahmaiseksi. Se myös tuoksui kivalta: puhtaalta, raikkaalta ja juuri sopivan miedolta. Iho jäi pehmeäksi ja kaikki kuivat kohdat katosivat parin päivän käytön jälkeen. Nyt, kun purkki on loppu, tuntuu ettei kehoa enää tarvitsekaan rasvata niin usein kuin aiemmin, sillä ihoni on sileä ja pehmeä kuin vauvan peppu. Voide kesti joka päivä käytettynä kolme viikkoa.

Kuorintavoide oli myös aivan ihana: se jätti ihon niin pehmeäksi, ettei sitä olisi periaatteessa enää tarvinnut rasvata lainkaan. Kerrankin tuoteselosteen lupaus piti kirjaimellisesti paikkansa ja ihosta todella tuli ”kermaisen sileä”. Termiä ei voi mielestäni täysin ymmärtää ennen kuin itse kokeilee ja tuntee sen omalla ihollaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan! Plussaa annan myös suloisista kivistä, joilla kuorintavoidetta sai kahmaista purkista. Minun kivessäni luki faith.

Ainoa miinus tulee siitä, että minun oli välillä vaikea saada purkkeja takaisin kiinni: ne menivät jotenkin täysin pois jengoiltaan ja jouduin todella ”ruuvailemaan” hetken, ennen kuin kansi kiertyi vihdoin nätisti takaisin paikoilleen.

Kristiina

Kalaharin tuotteet ovat silkkaa luksusta. En siksi meinaa edes raaskia käyttää niitä: on niin helppo jäädä odottamaan jotain erityistilaisuutta, jolloin tuotteet pääsevät oikeuksiinsa. Kuorinta ja kosteusvoide tuoksuvat ihanan raikkaalle sitrukselle. Ehkä hieman merellekin.

Pelkkä kuorintavoide jättää ihon ravituksi. Tuotteen hienorakeisuuden vuoksi käytin kuorintaa aina kuivalle iholle kuorintatehon maksimoidakseni. Tuote on riittävää, kun malttaa pyoritellä tuotteen rauhallisesti iholle laajalle alueelle. Jos kuorii useammin, voi tuotteen levittää kosteututulle iholle. Näin se on vieläkin riittoisampaa.

Kosteusvoide on myös ihanan ravitseva ja täyteläinen. Voide imeytyy hetkisen, joten en suosittele sitä kiireaamuihin vaan niihin hetkiin, kun on aikaa itselle ja pienelle hemmottelulle. Kalahari on luksusta parhaimmillaan!

Hilppa

Olen aivan rakastunut Kalaharin tuotteisiin! Jo Kalaharin viimeisen päälle mietityt purkit ja pakkaukset kielivät luksuksesta. Monet ystäväni ovat luonani käydessään ihastelleet pakkauksien tyylikästä ulkonäköä.

Testaamamme vartalovoide on kuin levittäisi raikkaan tuoksuista kermaa vartalolle. Tuoksu ei siis todellakaan ole liian päällekäyvä. Voide ei imeydy aivan hetkessä, joten kiireessä tämä ei ole oikea vartalovoide. Herkullisen hedelmäisen tuoksuinen kuorintavoide jättää ihon mukavan kosteutetuksi, enkä ole kuorinnan jälkeen tarvinnut ollenkaan lisäkosteutusta vartalovoiteesta.

Hanna

Kalahari Span vartalovoide on uskomattoman kermaista ja sitä on ihana levittää talven kuivattamalle iholle. Olen aika laiska hoitamaan ihoani, joten olen käyttänyt sitä vain pari kolme kertaa viikossa. Siitä huolimatta erityisesti säärien kuiva iho on nyt aivan eri kunnossa kuin ennen tuotteen käyttöä. Tuoksultaan voide on sopivan neutraali, ei kuitenkaan täysin tuoksuton. Ainoan miinuksen antaisin massiivisesta purkista, jonka sisällä ei olekaan ihan niin paljon itse tuotetta kuin päältäkatsoen olisi kuvitellut.

Vartalokuorintaa olen käyttänyt noin kerran viikossa. Sen vaikutuksen huomasi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Voiteesta jää iholle huuhtomisen jälkeen hieman öljyinen pinta, joten kosteusvoidetta ei kuorinnan jälkeen ole edes välttämätöntä käyttää. Kuorintavoiteen tuoksu on herkullinen.

Lue lisää: Kalahari Spa shop

X