Koti ja sisustus

Olisitko arvannut? Nämä asiat puhdistuvat kätevästi vauvojen kosteuspyyhkeillä – 12 mahtavaa niksiä!

Vauvojen kosteuspyyhkeet puhdistavat vaikka mitä meikistä auton nahkapenkkeihin! Listasimme 12 kekseliästä ja näppärää tapaa käyttää edullisia vauvojen kosteuspyyhkeitä.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kertakäyttöisten kosteuspyyhkeiden jatkuva käyttäminen ei ole ekologisin vaihtoehto, mutta toisinaan käytettyinä puhdistuspyyhkeet ovat supernäppäriä.

Vauvojen kosteuspyyhkeet puhdistavat vaikka mitä meikistä auton nahkapenkkeihin! Listasimme 12 kekseliästä ja näppärää tapaa käyttää edullisia vauvojen kosteuspyyhkeitä.

Näihin kaikkiin käyttötarkoituksiin vauvan kosteuspyyhkeet toimivat:

1. Silmämeikin poistoon

Vauvan kosteuspyyhkeet puhdistavat tehokkaasti meikin ja jopa tymäkän silmämeikin – ja ne ovat meikinpuhdistusliinoja edullisempia. Puhdistamisen lisäksi ne myös kosteuttavat ja sopivat herkällekin iholle. Vauvan kosteuspyyhkeet poistavat tehokkaasti myös kynän, tussin ja maalin jäljet iholta. Jos vaatteeseesi menee meikkiä, senkin pyyhkiminen saattaa sujua todella kätevästi vauvan kosteuspyyhkeen avulla.

2. Hiusväritahrojen pyyhkimiseen

Jos värjäät hiuksiasi kotona, tiedät varmasti, miten vaikeaa niskaan tippuneiden hiusvärilänttien hankaaminen irti ihosta voi olla. Vauvan kosteuspyyhkeillä homma hoituu tehokkaasti ja ilman raivokasta hankaamista.

3. Auton sisätilojen puhdistamiseen

Pyyhi ratti ja autosi sisätilat vauvan kosteuspyyhettä käyttämällä. Lika ja pöly ovat oitis tiessään! Vauvan kosteuspyyhkeellä saa putsattua tehokkaasti myös esimerkiksi linnunkakan auton ulkopinnoilta.

4. Huonekasvien lehtien pyyhkimiseen

Kun pyyhit huonekasvien lehdistä pölyt vauvan kosteuspyyhkeiden avulla, saat kasvien lehtien pinnat hohtamaan.

5. Nahkatuotteiden hoitamiseen

Nahkasohva, -takki tai -tennarit. Kaikista näistä poistat kätevästi lian vauvan kosteuspyyhettä käyttämällä. Samalla hoidat nahkaa.

6. Deodoranttitahrojen poistamiseen vaatteista

Voi ei, deodoranttitahroja vaatteissa! Taio tahrat pois pyyhkäisemällä tahraa vauvan kosteuspyyhkeellä.

7. Hiuksista sähköisyyden poistamisen

Sähköiset hiukset ovat ongelma erityisesti talvella. Pyyhi hiukset kevyesti kosteuspyyhkeellä ja sähköisyys on oitis poissa.

8. Hiuslakan pyyhkimiseen pois puupinnoilta

Onko lattiasi liukas siihen vahingossa ruiskutetun hiuslakan takia? Puhdista puupinta vauvan kosteuspyyhkeellä.

9. Postimerkkien kiinnittämiseen

Onko sinulla useita kirjeitä lähetettävänä? Jos et jaksa nuolaista jokaisen kirjekuoren liimapintaa kirjeen sulkemista varten, anna vauvan kosteuspyyhkeen hoitaa homma puolestasi.

10. Tietokoneen näppäimistön puhdistamiseen

Tietokoneen näppäimistöllä voi olla enemmän bakteereja kuin vessanpöntössä. Vauvan kosteuspyyhkeellä puhdistat näppäimistön hetkessä.

11. Likaisten keittokirjan sivujen pyyhkimiseen

Hyvästi, likaiset keittokirjan sivut! Vauvojen kosteuspyyhkeillä puhdistat sivut hellävaraisesti.

12. Virkistäytymiseen kuumalla säällä

Kun kuumat säät koittavat, laita vauvan kosteuspyyhepaketti jääkaappiin – hikisten kasvojen pyyhkiminen viileään liinaan virkistää.

Lähteet: Expert Home Tips, One Good Thing by Jillee

X