Muoti

Lyn Slater, 64, on upea muoti-ikoni – tyylitaju tai trendikkyys eivät todellakaan katso ikää

Tyylitaju tai trendikkyys eivät todellakaan katso ikää. Sen todistaa 64-vuotias Lyn Slater, josta on tullut muoti-ikoni – vieläpä ”vahingossa”.

Teksti:
Riikka Väänänen
Kuvat:
Mv Photos, Aop

64-vuotias Lyn Slater on oikea muoti-ikoni

Tyylitaju tai trendikkyys eivät todellakaan katso ikää. Sen todistaa 64-vuotias Lyn Slater, josta on tullut muoti-ikoni – vieläpä "vahingossa".

Viime aikoina sosiaalinen media on täyttynyt upean, hopeahapsisen Lyn Slaterin kuvilla. Eikä syyttä, sillä leidillä on tyyli hallussa. Ja rohkeus. Accidental Icon -nimistä blogia pitävän 64-vuotiaan Lynin pukeutumiselle tunnusomaista ovat etenkin näyttävät asusteet ja asujen yllättävät yksityiskohdat.

Kun kaunotar liikkuu kadulla, ihmiset kerääntyvät hänen ympärilleen ihastelemaan mitä erikoisimpia ja tyylikkäimpiä asukokonaisuuksia. Häntä luullaan yleensä julkkikseksi. Sellainen hän onkin, nykyisin. Ja juuri siksi, että hän tietää, miten kantaa itsensä tyylikkäästi asussa kuin asussa.

Inspiroidu Lyn Slaterin tyylinäytteistä: Kapinallinen käyttää asusteita rohkeasti

Lyn Slater

Kapinallinen Lyn rikkoo taitavasti pukeutumissääntöjä pukemalla kerralla ylleen kaikki mahdolliset asusteet: jättimäiset korvikset, isot pokat ja näyttävän kaulakorun.

Rautainen look: metallipintaa päästä varpaisiin

Lyn Slater

Rautainen Lyn tietää, että kun asu on riittävän yksinkertainen, voi pukeutua metalliin, vaikka päästä varpaisiin.

Elegantti tyyli: rento ja juhlava samaan aikaan

Lyn Slater

Elegantti Lyn pukee näyttävän yläosan pariksi farkut ja jalkaansa tennarit ja on samaan aikaan sekä rento että juhlava.

Asennetta tyyliin: älä ole tylsä!

Lyn Slater

Asenne-Lyn yhdistää tyylilyylien univormun (neulepoolo, farkut, Longchampin laukku ja musta trenssi) taitavasti näyttäviin korviksiin ja hullunkurisiin kenkiin – eikä ole tippaakaan tylsä.

Yhdistä pastellia ja väriä

 

Lyn Slater

Oivaltava Lyn taitaa kontrastit. Jos pukeutuu päästä varpaisiin pastelliin, ilme pysyy edelleen särmikkäänä, kun sutii huuliin kirkasta punaa.

Lyn Slater

Asusteiden yhdistely vaatii taitoa ja rohkeutta

Taidokas Lyn näyttää, että asu voi olla yhtä aikaa runsas ja värikäs, kunhan asusteiden värit noudattavat samoja sävyjä.

Yhdistä näyttävät asusteet simppelin kampauksen kanssa

Lyn Slater

Asusteguru-Lyn tietää, että isot korvikset ja huomiota herättävät pokat sopivat erityisen hyvin yksinkertaisen kampauksen pariksi.

X