Reseptit

Appelsiinisalaatti

24.1.2017 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: PEKKA HOLMSTRÖM/OTAVAMEDIA

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Raikas appelsiinisalaatti saa särmää punasipulista ja granaattiomenan siemenistä. Tarjoa salaatti esimerkiksi osana runsasta meze-pöytää.

Ainekset

3-4 appelsiinia
1 punasipuli
1 granaattiomena
1/2 dl oliiviviipaleita
1/2 tl hiutalesuolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl oliiviöljyä
tuoretta minttua

Valmistusohje

1. Kuori appelsiinit hedelmälihaan asti. Irrota lohkot kalvojen välistä. Paloittele lohkot. Silppua sipulit. Irrota siemenet granaattiomenasta.

2. Pane kaikki ainekset kulhoon. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla, valuta päälle oliiviöljy. Kääntele salaatti sekaisin. Silppua päälle minttua.

Appelsiini raikastaa salaatit:

Appelsiini-sipulisalaatti

Appelsiini-sipulisalaatti

appelsiini-avokadosalaatti

Appelsiini-avokadosalaatti

appelsiini-fenkolisalaatti

Appelsiini-fenkolisalaatti

Kotiliesi.fi: Fenkoli-appelsiinisalaatti

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme