Balsamicosiirappi
Balsamicosiirappi on herkkua myös jälkiruoaksi tarjottavien mansikoiden pinnalle valeltuna ja kermavaahdon kanssa tarjottuna.
Ainekset
Balsamicosiirappi
- 1 dl tummaa balsamicoa
- 2 dl sokeria
Valmistusohje
Balsamicosiirappi valmistuu näin helposti:
Mittaa ainekset kattilaan ja keitä hetken, kunnes liemi on siirappimaista. Älä keitä liian pitkään, muuten siirappi jäykistyy.
Siirappi jämähtää jäähtyessään, mutta säilyy hyvin ja voidaan notkistaa vesihauteessa kuumentamalla.
Balsamicosiirappi on herkkua myös jälkiruoaksi tarjottavien mansikoiden pinnalle valeltuna ja kermavaahdon kanssa tarjottuna.
Saatat pitää myös kirsikka-balsamicohillosta tai balsamico-rosmariinisipuleista.
Katso myös Kotilieisi.fi: Hunaja-balsamicokastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous